AP+ nový vizuál MPLA318265

DOMO DO9185BL

Zobraziť katalóg
DOMO DO9185BL
Stolný mixér – 3v1 nutri, (nádoby: 1×530ml a 1×710ml), stolný mixér (nádoba: 1200ml) a mlynček na kávu, príkon 1200W, otáčky nožov: 17215 až 25825 ot./min, fľaše bez obsahu BPA
Kód:  DOMDO185 Produktové číslo:  DO9185BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO9185BL

Pripravujete radi smoothies alebo koktaily, do ktorých si chcete pridať najemno posekané semienka, oriešky či nadrvený ľad? Všetko teraz môžete získať jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Elegantný, extra výkonný nutri mixér DOMO DO9185BL je na tieto požiadavky výborne pripravený. So spoľahlivým pomocníkom od belgického výrobcu už nemusíte robiť žiadne kompromisy. Vďaka spojeniu funkcií klasického a smoothie mixéra a silnému príkonu 1 200 W si DOMO ľahko poradí so všetkými surovinami. V priebehu pár minút krásne rozmixuje ovocie a zeleninu aj v zmrznutom stave, ľahko podrví ľad na váš osviežujúci letný koktail a hravo spracuje aj tvrdšie orechy. Priaznivci pitia kávy určite ocenia tiež samostatnú nádobku s tvrdeným antikorovým nožom na drvenie kávových zŕn. Požadovanú jemnosť namletej kávy jednoducho regulujete stlačením pulzného spínača.

Kľúčové vlastnosti nutri mixéra DOMO DO9185BL

  • Výkonný nutri mixér DOMO pre všestranné použitie
  • Jednoduchý, čistý dizajn
  • Stolný mixér, smoothie mixér a mlynček na kávu na jednej základni
  • DOMO hravo mixuje aj tvrdšie suroviny (ľad, orechy a kávové zrná)
  • Jednoduché ovládanie pomocou jedného pulzného spínača
  • Silný príkon 1 200 W a výkon nožov až 25 825 otáčok za minútu
  • Inovatívny tvar sekacích nožov pre efektívnejšie mixovanie
  • Veľká nádoba na mixovanie s objemom 1,2 l
  • Dve praktické prenosné fľaše z ľahkého, odolného a zdravotne nezávadného Tritanu
  • Dĺžka prívodného kábla: 107 cm

DOMO tri v jednom

Potrebujete použiť klasický stolový mixér, pripraviť deťom na cestu do školy smoothie desiatu alebo pomlieť kávové zrnká? Mixér DOMO DO9185BL využijete univerzálne. V mixovacej nádobe s objemom 1,2 l pripravíte nápoj aj pre 4-člennú rodinu. Otvorom vo veku môžete aj v priebehu mixovania pohodlne pridávať ďalšie suroviny. Pri mixovaní si ovocie aj zelenina zachovávajú maximálne množstvo cenných vitamínov a živín, a to vďaka inovatívnemu tvaru sekacích nožov a silnému výkonu s vysokými otáčkami 17 215 až 25 825 za minútu. Mixér DOMO udrží vysoké otáčky aj v plnej záťaži.

Smoothie „to go“

Už nemusíte prácne prelievať obsah z veľkej nádoby na mixovanie do menšej. DOMO vás vybaví dvoma praktickými prenosnými fľašami v dvoch veľkostiach s objemom 530 ml a 710 ml, v ktorých si koktail jednoducho pripravíte a kamkoľvek vezmete so sebou. Príprava je jednoduchá. Nádobu naplníte požadovaným obsahom, naskrutkujete na ňu mixovací nôž, všetko pripevníte na hlavu mixéra a v priebehu chvíľky je hotovo. Fľaša potom zaskrutkujete viečkom s uzatvárateľným náustkom a môžete vyraziť. Zdravé raňajky alebo desiatu tak budete mať vždy pri sebe. Fľaše sú veľmi odolné, vyrobené z Tritanu, t.j. špeciálneho ľahkého a odolného plastu bez obsahu BPA. Materiál neabsorbuje žiadne nepríjemné pachy a fľaše môžete umývať bez obáv v umývačke riadu.

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 200 W Hotovo!
Maximálne otáčky
25 825 ot./min Hotovo!
Vhodné pre
Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
1,2 l Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
1 200 W Hotovo!
Maximálne otáčky
25 825 ot./min Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
1,2 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!
Počet nádob
3 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMO DO9185BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO9185BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO9185BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO9185BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO9185BL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií