AD květen univerzal Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EcoFlow RIVER 2 Pro

Zobraziť katalóg
EcoFlow RIVER 2 Pro
4,8 6 hodnotení
Nabíjacia stanica - batéria LiFePO4 s kapacitou 768 Wh, nabíjací výkon zo siete 940 W, doba nabíjania zo siete 1,17 h, nabíjací výkon zo solárneho panelu 220 W, vstup DC5521, výstup 230V zásuvka, USB-A a USB-C, 3 zásuvky 230 V, 4 USB porty, maximálny výkon 1600 W, nabíjanie solárnym panelom a LCD displej, nabíjací kábel AC, nabíjací kábel DC, používateľská príručka súčasťou balenia, rozmery 27 × 26 × 22,6 cm (V׊×H), hmotnosť 7900 g
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  EF01D030 Produktové číslo:  1ECOR620P Stránky výrobcu

EcoFlow RIVER 2 Pro

EcoFlow RIVER 2 Pro je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Máte radi výlety do prírody, kempovanie alebo organizujete vonkajšie podujatia, kde je potrebný zdroj energie? V tom prípade bude pre vás ideálnym riešením nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro. Jej vysoko kvalitný akumulátor garantuje, že si počas 3 000 dobíjacích cyklov zachová svoju plnú kapacitu, potom kapacita síce klesne, ale na 80 % pôvodnej hodnoty. Aj keby ste používali nabíjaciu stanicu EcoFlow RIVER 2 Pro napríklad denne, vydrží vám pokojne aj 10 rokov. Najmodernejší systém manažmentu batérie (BMS) neustále meria napätie, prúd aj teplotu, čím ju chránia a predlžujú jej životnosť. Nabíjacia stanica disponuje až 800W AC výstupom, solárnym vstupom aj možnosťou dobíjania cez autozásuvku 12/24 V. Samozrejmosťou sú potom 4 USB porty na rôzne zariadenia. Aby ste mali prehľad o kapacite nabíjacej stanice a priebehu nabíjania, je stanica vybavená LCD displejom, ale vďaka Wi-Fi či Bluetooth pripojeniu budete mať úplný prehľad aj vo svojom mobilnom telefóne. Na nabíjaciu stanicu EcoFlow RIVER 2 Pro sa vzťahuje predĺžená 5-ročná záruka.

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro a jej kľúčové vlastnosti

  • Ultra rýchle dobíjanie z 0 na 100 % iba za 70 minút
  • Životnosť 3 000+ plných cyklov
  • Spoľahlivé a bezpečné LFP batérie
  • Štyri možnosti dobíjania ponúkajú maximálnu flexibilitu: zo siete, z autozásuvky, solárnymi panelmi alebo cez USB-C
  • 3× 230 AV zásuvky na nabíjanie až 99 % spotrebnej elektroniky
  • Stály výkon 800 W
  • Režim X-Boost zvláda výkon až 1 600 W
  • Kapacita 768 Wh
  • Funkcia EPS s latenciou prepnutia zhruba 30 ms
  • Ergonomická rukoväť na prenášanie
  • Môže slúžiť aj ako záložný zdroj energie pre domácnosť
  • Ovládanie pomocou aplikácie EcoFlow cez WiFi alebo Bluetooth
Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro sa nabije z 0 na 100 % už za 70 minút

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro disponuje funkciou rýchleho dobíjania zo siete X-Stream. Z 0 na 100 % ju tak dobijete za 70 minút. Preto môžete nabíjaciu stanicu pripojiť do siete a začať si baliť veci – po chvíli už bude pripravená s vami vyraziť na cestu za dobrodružstvom. Stanica EcoFlow RIVER 2 Pro sa dá nabíjať celkom štyrmi spôsobmi, aby bolo jej používanie pohodlné. Využiť je možné klasickú AC zásuvku, autozásuvku, solárne panely alebo moderné USB-C.

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Energia na všetky zariadenia

Majte všetky svoje potrebné zariadenia neustále pripravené na použitie. Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro disponuje stálym výkonom 800 W, takže ľahko nabijete všetky potrebné zariadenia. EcoFlow RIVER 2 Pre nabije notebook, tablet, televíziu a pokojne aj mixér. K dispozícii naviac budete mať hneď 3 zásuvky.

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro sa ľahko prenáša

Aj keď má nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro skutočne dostatok energie na rozdávanie, má nízku hmotnosť (7,8 kg). To v spojení s praktickou rukoväťou robí nabíjaciu stanicu EcoFlow skvele prenosnú. Preto vám bude robiť spoločnosť pri rôznych dobrodružstvách za hranicami civilizácie.
Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Spoľahlivá záloha vďaka funkcii EPS

Ak je stanica EcoFlow RIVER 2 Pro pripojená k elektrickej sieti a zároveň je k nej pripojené iné zariadenie, môže v prípade potreby slúžiť ako EPS. Latencia prepnutia je zhruba 30 ms. Aby ste mohli túto funkciu nabíjacej stanice využiť, je potrebné najskôr si túto skutočnosť overiť s pripojeným spotrebičom.
Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Skontrolujte stav stanice EcoFlow cez mobilný telefón

Prepojte nabíjaciu stanicu EcoFlow RIVER 2 Pro so svojím zariadením pomocou Bluetooth alebo cez Wi-Fi a kontroluje jej stav na diaľku ako sa vám zapáči. Uvidíte napríklad priebeh nabíjania aj aktuálny stav nabíjacej stanice.

Nabíjacia stanica EcoFlow RIVER 2 Pro

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Vstupy
DC5521 Hotovo!
Výstupy
230V zásuvka, USB-A, USB-C Hotovo!
Počet zásuviek 230 V
3 × Hotovo!
Počet USB portov
4 × Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstupy
DC5521 Hotovo!
Výstupy
230V zásuvka, USB-A, USB-C Hotovo!
Počet zásuviek 230 V
3 × Hotovo!
Počet USB portov
4 × Hotovo!

Batéria

Kapacita
768 Wh Hotovo!
Typ
LiFePO4 Hotovo!

Nabíjanie

Max. výkon
1 600 W Hotovo!
Nabíjací výkon zo siete
940 W Hotovo!
Nabíjací výkon zo solárneho panelu
220 W Hotovo!
Doba nabíjania zo siete
1,17 h Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nabíjanie solárnym panelom, LCD displej Hotovo!
Obsah balenia
Nabíjací kábel AC, Nabíjací kábel DC (do auta), Používateľská príručka Hotovo!

Rozmery

Výška
27 cm Hotovo!
Šírka
26 cm Hotovo!
Hĺbka
22,6 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
7 900 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, viete mi povedat orientacnu dobu, za ako dlho dokazem nabit tuto stanicu z autozasuvky (12V)?

Dobry den. Jaky je vykon na USB-A portech? Jde to nekde nastavit? Na USB-A se telefon nabiji dlouho, USB-C je v pohode, ale xase je jen jednou.

Dobrý den, mám ke stanici stále připojené 2 Ecoflow pevné panely 2x100W. Vše funguje, přes den se nabíjí. Problém je v noci, kdy se dost často stane, že stanice je ráno úplně vybitá. Stanici na noc vypínám. Co s tím?

Dobrý den, výrobce uvádí, že poskytuje záruku 5 let - dokonce to je i na obrázkách produktu - ale dle Vašeho popisu je záruka jen 24 měsíců. Jak to tedy je se zárukou?

Dobry den, niekde som cital,ze celkovy vykon sa v tomto produkte rozdeluje pomerne na vsetky AC vystupy. Je to tak? Potrebujem pouziva nastroje, ktorych spotreba je 1100W. Bude to vediet spustit? Ak ano aku dobu asi to pojde pri plne nabitej baterii? Dakujem

dobrý den, zajímá mě, zda půjde zapojit 200W rigidní panel Crossio z vaší nabídky a vzhledem k tomu, že nepředpokládám 200W výkon neustále, tak zda něčemu vadí, když bych měl k této stanici zapojené tyto panely dva. Možná i každý orientovaný na jiný směr. Vadí stanici, že výkon panelů je vyšší, než ona je schopna využít? Jak se v tu chvíli chová? Je jí jedno, jaký je výkon panelů, ona si z nich vždy veme maximálně 220W?

Dobrý deň, zvládne toto zariadenie napájať aj Lindr20? Bez kompresoru, iba chladenie. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, lze touto stanici nabijet baterii do e-fichtla ? jedná se o lithiovou baterii, 48v 30 ah, pokud ano, kolikrát tato stanice je schopna nabit tuto baterii ?

Jak dlouho by měla vydržet s kompresorovou ledničkou 50W?

Zdravim, je v baleni kabel na nabijanie v aute (12V - autozasuvka)? Alebo tieto kable je potrebne dokupit?

12
Príslušenstvo pre EcoFlow RIVER 2 Pro
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií