AlzaBoxy Q1 Aplikace

Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift

Zobraziť katalóg
Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift
Zjazdové lyže dámske, určenie: na zjazdovku, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním EL 9 GW Shift, rádius 11.3 m/146 cm, sidecut 125-76-103, jadro Dual Woodcore, sezóna 2019/2020
Kód:  SPTela025nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift Predaj skončil

Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift

Dámske zjazdové lyže Elan Zest Black LS sú ideálnou voľbou pre rekreačné lyžiarky, ktoré preferujú ľahkosť pri jazde.Sú opatrené dreveným Dual jadrom, ktoré vďaka svojej špeciálnej konštrukcii stabilizuje oblasť pod viazaním, umožňuje lepší prenos energie aj priľnavosť hrán. K dokonale pohodlnému a jednoduchému lyžovaniu napomáha tiež profil Parabolic Rocker, ktorý sa vyznačuje kratšou hranou lyže umožňujúci uskutočňovať oblúky bez najmenšej námahy, a to v akomkoľvek teréne. Technológia Full Power Cap prispieva k optimalizovanému prenosu síl a zaisťuje zvýšenú torznú stabilitu. Lyže Elan sú tak ľahšie, ľahšie zatáčajú a takisto viac tolerujú chyby.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift

  • Dámske zjazdové lyže
  • Určené pre rekreačné lyžiarky
  • S dreveným Dual jadrom na lepší prenos energie a priľnavosť hrán
  • Profil Parabolic Rocker umožňujúci realizáciu oblúkov bez námahy
  • Technológia Full Power Cap odpúšťajúca chyby
  • Optimálna pružnosť a torzná stabilita vďaka WaveFlex technológii
  • Elan Zest Black LS sú vhodné na krátke i dlhé oblúky
  • S integrovaným viazaním ELW 9 GW Shift
  • Farebné vyhotovenie: modro-čierne

Na krátke i dlhé oblúky

Vo výbave lyží nechýba technológia WaveFlex vytvorená špeciálne pre lyžiarov, ktorí uprednostňujú kvalitnú jazdu. Základom technológie je zvlnený profil, ktorý je zárukou optimálnej pružnosti na ľahké zatáčanie a torznej stability na lepšiu priľnavosť hrán. Výsledkom sú univerzálne lyže vhodné na krátke aj dlhé oblúky.Súčasťou lyží je tiež integrované viazanie EL ELW 9 GW Shift s jednoduchým nastavením veľkosti. Elan Zest Black LS ponúkajú skutočne pohodlnú jazdu s perfektným prenosom energie a skvelou priľnavosťou hrán.

Veľkosti:
146, 152 a 158 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elan Zest Black LS + ELW 9 GW Shift.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií