AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Electrolux EOA5750AOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EOA5750AOX
4,8 5 hodnotení
Vstavaná rúra – vstavaná, energetická trieda A, objem 72l, 11 funkcií, katalytické čistenie, automatická ponuka teplôt, automatické váhové programy, vložené recepty, teleskopický výjazd, osvetlenie, 3 sklá dvierok, farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
Kód:  FBT1105h Produktové číslo:  EOA5750AOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EOA5750AOX

Zariaďujete novú kuchyňu alebo hľadáte náhradu za rúru, ktorá vám doslúžila? Ak sú medzi vašimi požiadavkami flexibilita či veľký priestor, bude vstavaná rúra Electrolux EOA5750AOX zaiste vhodným kandidátom do konečného výberu. Táto rúra totiž disponuje XXL priestorom s objemom 72 litrov, mimoriadne širokým plechom a až päť polohami na rošty. Okrem toho si ju obľúbite aj vďaka veľmi ľahkému čisteniu. Vnútorné povrchy sú opatrené katalytickým povlakom, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu, čím uľahčuje čistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
  • Funkcia rýchleho zahriatia rúry
  • Automatická ponuka teplôt
  • Vložené recepty
  • Halogénové osvetlenie
  • Príslušenstvo: 1 × smaltovaný plech na pečenie, 1 × panvica Moussaka a 1 × chrómovaný rošt na grilovanie

Odporúčané dávkovanie

Ak ste mali doma starší spotrebič, zaiste ste pomerne často riešili problém, že pripravovaný pokrm sa prepekal nerovnomerne. Electrolux EOA5750AOX tomuto problému predchádza, predovšetkým je to zásluhou systému ohrevu UltraFan Plus s veľkým ventilátorom a špeciálnym vedením vzduchu. K ľahkému čisteniu zaiste prispievajú aj sklenené dvierka, ktoré možno úplne vybrať.

Dôležité upozornenie

Jednoduché čistenie nie je všetko, táto rúra sa aj ľahko ovláda. Dotykový displej v kombinácii s tlačidlom „My Favourite“, 9 prednastavenými programami na varenie či 14 ohrievacích módov uľahčuje obsluhu spotrebiča, tak že to zvládnu aj vaše deti. Nechýba ani funkcia rýchleho ohrevu alebo špeciálne funkcie na pečenie pizze.

Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky v podobe automatického bezpečnostného vypnutia či detská bezpečnostná poistka brániaca pred náhodným zapnutím spotrebiča. Nevyhnutnou súčasťou je aj chladiaci ventilátor, ktorý sa automaticky spúšťa pri spustení rúry a ochladzuje elektronické komponenty, čím ich chráni. 

Funkcia rúry:

  • Spodný ohrev, ventilátor + svetlo, gril, gril + spodný ohrev + ventilátor, gril + horný ohrev, gril + horný ohrev + ventilátor, kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor, kruhové teleso + ventilátor, Horný + spodný ohrev, Horný + spodný ohrev (80 °C), Horný + spodný ohrev (LTC – nízka teplota)

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, včera jsem troubu chtěla prvně použít, pročetla jsem návod, prošla kroky při 1 spuštění, ale něco je špatně. Trouba má spodní i vrchní ohřev, ale ať spustím jakýkoliv předvolený program s ventilátorem i bez, s horním či spodním ohřevem, navolím jakoukoliv teplotu, tak se trouba ani za hodinu provozu nevytopí na víc než cca 127C, ani při použité funkce boostru rychlého zahřátí. Zkusila jsem gril, ten je v pořádku, vyhřál troubu na 300C do 10min, ale bez spuštění grilu se vytopí max na těch 127C a víc nic. Bohužel už není v záruce. 3 roky stála bez použití. Děkuji za radu

Dobrý den, je na displeji vidět prosím aktuální teplota a jak se teplota nastavuje? Děkuji

Dobrý deň. Zakupil som si u Vás tento model, ale akosi sa mi nedarí podľa návodu spustiť katalytické čistenie(po opakovanom stláčaní programovača sa nezobrazí funkcia Cata) . Neviem či sa jedná o chybu, alebo robím niečo zlé.

dobrý den, chtěl bych se zeptat na varianty pro instalaci, podle obrázků je vidět, ze je rozdíl v rozměrech při instalaci pod desku a do vysoké skříně. jedná se o dva různé produkty a nebo je to řešeno doplňky/redukcemi v balení? (potřebuji troubu umístit do vysoké skříně) děkuji za odpověď

Dobrý den, jak je to s dostupností, případně cenou náhradních katalytických panelů? A jsou chráněny těmito deskami celý vnitřní povrch trouby?

Diskusia a poradňa k Electrolux EOA5750AOX
Príslušenstvo pre Electrolux EOA5750AOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOA5750AOX.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií