P&G boost P&G boost

ELECTROLUX EOC5750AOX + ELECTROLUX EHI6340FOK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOC5750AOX + ELECTROLUX EHI6340FOK
Set spotrebičov – rúra a indukčná doska, RÚRA: vstavaná, energetická trieda A+, objem 72l, 9 funkcií, automatická ponuka teplôt, automatické váhové programy, vložené recepty, teleskopický výjazd, pyrolytické čistenie, softclosing, indikácia zvyškového tepla, osvetlenie, 4 sklá dvierok, farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov + DOSKA: indukčná, 4 zóny, PowerBooster, indikácia zvyškového tepla 4 segmenty, minútka, ukazovateľ času, predná skosená hrana, 59×52cm
Kód:  ELUSET006 Stránky výrobcu
ELECTROLUX EOC5750AOX + ELECTROLUX EHI6340FOK Predaj skončil

ELECTROLUX EOC5750AOX + ELECTROLUX EHI6340FOK

Pokukujete po novom vybavení do kuchyne a hľadáte kvalitné zariadenie, ktoré splní vaše očakávania a pritom nebude drahé? V tom prípade pre vás máme túto cenovo výhodnú súpravu vstavanej rúry EOA5750AOX a indukčnej varnej dosky EHI6340FOK od značky Electrolux. Vďaka svojmu modernému dizajnu a precíznemu spracovaniu zapadne táto súprava do akejkoľvek kuchyne. Navyše sú oba spotrebiče energeticky úsporné, teda budú šetriť aj vašu peňaženku. 

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX EOA5750AOX

  • Antikorové vyhotovenie s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
  • Funkcia rýchleho zahriatia rúry
  • Automatická ponuka teplôt
  • Vložené recepty
  • Halogénové osvetlenie
  • Príslušenstvo: 1× smaltovaný plech na pečenie, 1× panvica Moussaka a 1× chrómovaný rošt na grilovanie

Rúra ELECTROLUX EOA5750AOX

Electrolux EOA5750AOX je multifunkčná rúra, ktorá disponuje XXL priestorom s objemom 72 litrov, mimoriadne širokým plechom a až piatimi polohami pre rošty. Okrem toho si ju obľúbite aj vďaka veľmi ľahkému čisteniu. Vnútorné povrchy sú opatrené katalytickým povlakom, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu, čím uľahčuje čistenie. Prednosťou tejto rúry je systém ohrevu UltraFan Plus, kde vďaka veľkému zadnému ventilátoru je vzduch rovnomerne vedený po celej rúre, čím sú dosiahnuté skvelé výsledky pečenia.

Dotykový displej v kombinácii s tlačidlom „My Favourite“, 9 prednastavených programov na varenie či 14 ohrievacích módov uľahčuje obsluhu spotrebiča, takže to zvládnu aj vaše deti. Nechýba ani funkcia rýchleho ohrevu alebo špeciálna funkcia na pečenie pizze.

Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky v podobe automatického vypnutia či detská poistka brániaca pred náhodným zopnutím spotrebiča. Nevyhnutnou súčasťou je aj chladiaci ventilátor, ktorý sa automaticky spúšťa pri zapnutí rúry a ochladzuje elektronické komponenty, čím ich chráni. 


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky ELECTROLUX EHI6340FOK

  • Štyri indukčné varné zóny, z toho dve je možné spojiť do jednej veľkej maxi zóny
  • Komfortné dotykové ovládanie
  • Funkcia Power Booster pre okamžité dosiahnutie bodu varu
  • Časovač pre komfortné načasovanie tepelného ohrevu
  • Zabezpečenie dosky – automatické vypnutie, detský zámok, kontrolky zostatkového tepla

Indukčná doska ELECTROLUX EHI6340FOK

Electrolux EHI6340FOK je indukčná varná doska, ktorá vďaka variabilnej varnej zóne ponúkne množstvo priestoru pre panvice a hrnce rôznych veľkostí a priemerov. Dohromady môžete využiť 4 indukčné zóny, z ktorých dve možno prepojiť do jednej veľkej maxi zóny. O vašu bezpečnosť sa postarajú špeciálne svetelné kontrolky zostatkového tepla, ktoré vás upozornia na rozohriatie konkrétnych varných zón aj na zvyškové teplo.

Jedinečná varná doska vyniká komfortným dotykovým ovládaním, vďaka ktorému si pohodlne jedným dotykom zvolíte požadovanú úroveň na teplotnej stupnici. Okamžitý bod varu dosiahnete po aktivovaní funkcie Power Booster. Táto funkcia dodá zóne rýchlu a intenzívnu dávku horúčavy, aby ste mohli okamžite začať s varením. Ďalšou praktickou funkciou je časovač, vďaka ktorému dosiahnete vždy perfektné výsledky. Dovolí vám naplánovať si presný čas ohrevu a zároveň vás upozorní na uplynutie nastaveného času pomocou zvukovej signalizácie.

Intuitívna varná doska disponuje praktickou detekciou hrncov a panvíc, podsvietenými ukazovateľmi aj ochrannou detskou poistkou. Vybavená je tiež bezpečnostnou a energeticky šetrnou funkciou automatického vypnutia pri dlhšej nečinnosti. Vyvedená je v elegantnom čiernom vyhotovení so skosenými hranami

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOC5750AOX + ELECTROLUX EHI6340FOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5750AOX + ELECTROLUX EHI6340FOK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií