PET AD homeoffice

Emporia CLICK plus GPS

Zobraziť katalóg
Emporia CLICK plus GPS
3,7 4 hodnotení
Mobilný telefón - 2.4" ľahko čitateľný displej a klávesnica s veľkými písmenami, jednoduché ovládanie, Bluetooth, GPS, 2MPx fotoaparát, SOS tlačidlo, LED svietidlo, budík, stolová a cestovná nabíjačka
78,79 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  EMMT02h Produktové číslo:  V32-3G
Emporia CLICK plus GPS 78,79 € Zánovné

Emporia CLICK plus GPS

Emporia CLICK plus GPS je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Jednoduché, čitateľné

Rakúska spoločnosť Emporia sa od roku 2001 špecializuje na mobilnú komunikáciu pre našich seniorov. Symbol jednoduchosti, ktorý však mimoriadne presne spĺňa všetky očakávané vlastnosti. Starší používatelia vyžadujú dobre čitateľný displej, klasické tlačidlové ovládanie aj odolnosť proti nečakaným pádom. V modeli SOLID plus nájdu zhmotnenie svojho sna.

Ideálny pre všetkých skôr narodených

Telefón je ľahký a dobre sa drží v ruke pri stláčaní veľkej klávesnice. Bezproblémovo si z neho zavoláte, prípadne napíšete SMS správu. Všetko bez prístupu do menu - najdôležitejšie funkcie obslúžite tlačidlami na strane. Ovládanie je natoľko jednoduché, že nie je potrebný manuál. Menu v češtine má jasne zrozumiteľné ponuky. Rozmerné vystúpené tlačidlá uľahčujú ovládanie telefónu aj písanie SMS správ. Funkcie pripomienok a budíka sú ľahko dostupné cez postranné tlačidlá a spoľahlivo vás upozornia na dôležité udalosti a narodeniny vašich najbližších. Rovnako ľahko je dostupné aj zabudované LED svietidlo a kalkulátor.

Pre prípad núdze

V prípade núdze sa určite hodí špeciálne núdzové tlačidlo, ktoré dominuje zadnej strane. Po jeho aktivácii dôjde k postupnému vytáčaniu definovaných SOS núdzových kontaktov. Vždy tak máte istotu, že sa senior kedykoľvek dovolá o pomoc. Telefón nezastaví ani voda, špina či tvrdý náraz. Na to všetko je otestovaný, aby mohol byť ocenený náročným štandardom IP67. Nechýba ani integrovaná bezdrôtová technológia Bluetooth a GPS modul, vďaka ktorému je v prípade núdze odoslaná vaša aktuálna poloha na čísla núdzového volania.

Hlavné prednosti:

  • Telefónny zoznam s pamäťou až na 1500 kontaktov s obrázkami
  • Veľmi silný vibračný alarm
  • Nastaviteľná hlasitosť (vrátane veľmi vysokej hlasitosti)
  • Funkcia handsfree
  • Zabudované LED svietidlo
  • Podrobná textová nápoveda pre všetky položky menu
  • Nastaviteľný budík s funkciou opakovaného budenia
  • Núdzové volanie - automaticky sa vytáča až 5 čísel núdzového volania
  • Zaslanie núdzovej SMS na čísla núdzového volania
  • Upozornenie čísel núdzového volania na vašu pozíciu určenú cez GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, telefon emporia click plus opravdu splňuje normu IP67, nebo u něj máte uvedeny informace patřící k telefonu emporia solid?

Príslušenstvo pre Emporia CLICK plus GPS
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií