AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Epson WorkForce DS-360W

Zobraziť katalóg
Epson WorkForce DS-360W
4,8 4 hodnotení
Skener – A4, stolný, prieťahový a dokumentový skener, s podávačom, duplex, ADF, optické rozlíšenie 600 x 600 DPI, rýchlosť skenovania až 25str./min., skenovanie textov, prenosný, hmotnosť 1.3kg, pripojenie USB 3.0 a WiFi
Kód:  QE038 Produktové číslo:  B11B242401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson WorkForce DS-360W

Skener dokumentov, ktorý zaujme predovšetkým svojou všestrannosťou. Vďaka veľmi kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je ideálny aj na prenášanie v taške počas pracovných ciest. Vybavený je bezdrôtovou technológiou WiFi a integrovanou batériou pre pohodlné skenovanie bez káblov, vysokorýchlostným portom micro USB 3.0 pre najrýchlejší dátový tok a je tiež veľmi úsporný, čo sa týka spotreby elektriny. Vie rýchlo skenovať a je pripravený aj na viacstránkové dokumenty či obojstranné skenovanie.

Čím skener Epson WorkForce DS-360W vyniká?

  • Možnosťou skenovať kdekoľvek na ceste
  • Zásobníkom na viacstranové dokumenty
  • Vysokorýchlostným skenovaním
  • Bezdrôtovou WiFi konektivitou
  • Pripojením cez najmodernejšie USB 3.0
  • Duplexným skenovaním
  • Ľahkým a kompaktným vyhotovením
  • Vstavanou batériou

Maximálna všestrannosť

Skener Epson WorkForce DS-360W je vybavený podávačom dokumentov, ktorý pojme až 20 listov. Vďaka nemu môžete jednoducho a bez zbytočného čakania naskenovať aj viacstranové dokumenty. Ak potrebujete do digitálnej podoby previesť obidve strany listov, prístroj je pripravený aj na túto úlohu a vďaka technológii obojstranného skenovania si s ním rýchlo poradí.

 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
48 bit Hotovo!
Rýchlosť skenovania
25 str./min. Hotovo!
Pripojenie
USB 3.0, WiFi Hotovo!

Rozlíšenie skenera

Rozlíšenie skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
48 bit Hotovo!

Rýchlosť skenovania

Rýchlosť skenovania
25 str./min. Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB 3.0, WiFi Hotovo!

Max. veľkosť dokumentu

Maximálna veľkosť dokumentu
A4 Hotovo!

Možnosť skenovania

Možnosť skenovania
Textov Hotovo!

Rozmery

Šírka
288 mm Hotovo!
Hĺbka
89 mm Hotovo!
Výška
67 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.


» Všetky skenery s podávačom
» Všetky prenosné skenery
» Všetky stolové skenery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kam skener ukládá naskenovaný materiál? Má vlastní úložiště (případně možnost ukládat na připojený flash disk nebo ext. HDD) nebo ukládá pouze přímo do úložiště telefonu, přes který se ovládá? Resp. lze použít samostatně bez nutnosti použití mobilu s ovládací aplikací? Děkuji , Lukáš

Diskusia a poradňa k Epson WorkForce DS-360W
Príslušenstvo pre Epson WorkForce DS-360W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce DS-360W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson WorkForce DS-360W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson WorkForce DS-360W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson WorkForce DS-360W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií