AD homeoffice Aplikace

Prestigio MultiPhone 5454 DUO LTE

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5454 DUO LTE
4,2 28 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4.5 "960x540 IPS, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad-Core 1.2GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, 2x fotoaparát 2Mpx a 8 Mpx, GPS, WiFi, 3G / LTE, Bluetooth 4.0, micro USB, Li -ion ??2000 mAh, Android 4.4
Kód:  DX224c99x Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 5454 DUO LTE

Výkonný telefón za rozumnú cenu. MultiPhone 5454 DUO ponúkne očarujúce IPS displej s uhlopriečkou 4,5 ", a je tak perfektné možností pri surfovaní na internete, sledovanie videa alebo prezeranie fotografií. Disponuje rozlíšením QHD 960 × 540 (245 PPI), ktoré vás očarí krásnym podaním farieb a skvelú čitateľnosťou na slnku. Naviac je displej chránený najnovšou generáciou odolného skla Gorilla Glass 3.

Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 a 1 GB operačnej pamäte. To vám zaistí dostatok výkonu ako pre hranie náročnejších hier, prehrávanie videa, surfovanie na internete, tak aj pre ďalšie vaše aktivity. Vnútorná pamäť telefónu ponúka 8 GB, s možnosťou rozšírenia až o 32 GB pomocou pamäťovej karty, a tým poskytuje viac než dostatok miesta pre vaše hry a aplikácie.

Vďaka Androidu 4.4 KitKat a obchodu Google Play máte k dispozícii tisíce aplikácií a hier. Telefón podporuje duálny SIM, kedy môžete ľahko oddeliť súkromné ??číslo od firemného a pritom je mať v jednom zariadení naraz. S vysokorýchlostným 4G LTE, budete vždy online a nikdy vám nič neunikne. Sledujte tak novinky na internete alebo na sociálnych sieťach, kam môžete nahrať aj vaše zážitky zachytené 8 MPix fotoaparátom. Pre komunikáciu s priateľmi a rodinou poslúži predná 2Mpix webkamera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5454 DUO LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 5454 DUO LTE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií