Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

Vodafone Smart prime 7

Zobraziť katalóg
Vodafone Smart prime 7
3,0 5 hodnotení
Mobilný telefón 5,0 "IPS 1280x720, procesor Quad Core Qualcomm MSM8909, RAM 1 GB, vnútorná pamäť 8 GB, MicroSDXC až 128 GB, 8 MPa + 5 MPa, GPS, NFC, 3G / LTE, microUSB Micro SIM, batéria 2540mAh,
Kód:  VDF5001ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vodafone Smart prime 7

Funkcie telefónu

144 mm

Off
čelní pohled

72,1 mm

Off
boční pohled

8 mm

Hmotnosť telefónu: 128 g

Úhlopříčka displeje

5"

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Android 6.0

Typ operačného systému

Výdrž baterie

20 dní

životnosť batérie

MicroSim

Micro SIM

Typ karty SIM

Rozměry

72,1 × 144 × 8 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

8 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDXC

Slot pamäťovej karty

Váha

128 g

Hmotnosť telefónu

Ak si vyberiete svoj telefón podľa pomeru ceny a výkonu, Vodafone Smart Prime 7 by vás určite nemalo nechať ujsť vo vašom nákupnom vozíku. Za veľmi peknú cenu ponúka všetko , čo môže požadovať náročnejší používateľ, a to z hľadiska výkonu aj dizajnu. Výrobca je tiež čínsky ZTE, ktorý je známy svojou schopnosťou produkovať neuveriteľne pohodlné telefóny. Teraz si môžete zakúpiť v oficiálnej českej distribúcii s podporou najspoľahlivejšieho českého e-shopu. Zabudnite na prehliadanie webových stránok v Číne, Vodafone Smart Prime 7 rozdrví všetky súťaže!

Kľúčové vlastnosti

  • najlepší displej vo svojej triede - 5 "IPS s vysokým rozlíšením a skvelými farbami
  • 2.5D krycie sklo s jemnými prechodmi okrajov
  • príjemný textúrovaný povrch, nízka hmotnosť a tenký profil 8 mm
  • Informačná LED s možnosťou deaktivácie
  • veľmi dobrá životnosť batérie aj pri používaní (približne 2 dni)
  • inovovaná verzia Android 6 Marshmallow
  • cena bezkonkurenčnej kvality fotografií
  • kompletné české LTE, NFC, Bluetooth, WiFi a A-GPS
  • silný reproduktor so spodným výstupom

Najlepšie zobrazenie vo svojej triede

Elegantný displej IPS má pekné rozlíšenie HD 720p, ktoré dokonale zapadá do úhlopriečky 5 ". Navyše nebude zbytočne zaťažovať grafický akcelerátor a budete môcť hrať aj stredne tvrdé hry. Rýchlosť 294 pixelov na palec (PPI) je absolútna dostatočná a všetko je hladko elegantné. Najvyššou úrovňou je schopnosť zobrazovať farbu z ľubovoľného uhla bez viditeľného posunu farieb. Tiež sa teší, že môžeme odblokovať telefón dvojitým poklepaním, rovnako ako hladké zakončenie 2.5D tieňových okrajov bez ostrých prechodov.

Naozaj pekné fotografie

Ak je displej skvelý, kvalita fotografií je prinajmenšom rovnaká. 8 MPix zadná kamera zachytáva skutočne dobré zábery, podporuje vysoký dynamický rozsah (HDR), presne vykresľuje jemné detaily a farebné vykresľovanie veľmi realisticky. Je nepravdepodobné, že za takú cenu bude konkurencia, čo je príjemné prekvapenie. Zachytenie videa je len vo vysokom rozlíšení (HD), ale počet pixelov nie je skoro všetko. Tiež optická kvalita je dôležitá a je veľmi pevná.

Android 6 Marshmallow na palube

Slúchadlo používa pokročilý operačný systém Android 6 Marshmallow, ktorý kladie jeho použiteľnosť o krok ďalej. Batéria s kapacitou 2 540 mAh zabezpečuje inteligentné riadenie počas dvoch dní aktívneho používania a integrovaná pamäť s kapacitou 8 GB sa ľahko rozšíri na ďalšiu 128 GB kartu micro SDXC. Len kvôli možnostiam moderného systému Android môžete kombinovať pamäťovú kartu s vstavanou pamäťou v jednom logickom celku, takže telefón vyzerá, akoby mal obrovský vstavaný úložný priestor pre čokoľvek.

Pripojenie k jednému

Ak sa pozrieme na konektivitu, naozaj nič. Zahrnuté sú všetky české pásma LTE , Bluetooth 4.0 s dotykovou značkou NFC, snímač WiFi b / g / ni A-GPS. Samozrejmosťou je aj klasický 3,5 mm stereo slúchadlový konektor alebo slúchadlá a naladený hudobný prehrávač.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vodafone Smart prime 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vodafone Smart prime 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vodafone Smart prime 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vodafone Smart prime 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vodafone Smart elsődleges 7.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií