Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L

Zobraziť katalóg
Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, EPS, vnútorné vystuženie, MIPS, hmotnosť 390 g, žltá farba
Kód:  SPTfox185 Produktové číslo:  191972574405 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L Predaj skončil

Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? V tom prípade musíte vlastniť prilbu na bicykel, ktorá vám pri páde poskytne ochranu. Tento model je vďaka svojej konštrukcii ideálny pre unisex. Zamilujú si ju predovšetkým chlapci. Cyklo prilba je prispôsobená na hlavu s obvodom 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm a jej hmotnosť je 0,39 g. Prilba na bicykel Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L poslúži hlavne pri jazde na horskom bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS, ktorá v prípade pádu zvládne absorbovať niektoré sily a zmierniť náraz. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je EPS. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 13 ventilačných otvorov. Na poskytnutie toho najvyššieho komfortu a bezpečia, je prilba vnútri vystužená.

Prilba na bicykel Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L Bočný pohľad
Prilba na bicykel Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L ...

Dôležité parametre prilby na bicykel Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklo helma
  • Ideálna pre unisex
  • Obvod hlavy: 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm
  • Má hmotnosť 0,39 g
  • Typ helmy na bicykel: MTB
  • Prilba na bicykel má MIPS technológiu
  • Vnútri má helma vložky: Basic vypchávky
  • Zapínanie cyklo helmy: Remienok s prackou
  • Počet ventilačných otvorov: 13
  • Veľkosť helmy na bicykel Fox Racing: L

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Prilba na bicykel dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá zaistí maximálnu ochranu hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Ide síce o pohyb na iba pár milimetrov, ale pri náraze vás ochráni pred zranením. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že táto technológia nič neuberá vzhľadu a komfortu prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Mainframe Helmet Mips, Ce – L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Mainframe Helmet Mips, Ce - L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Mainframe Helmet Mips, Ce - L.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií