MS hokej Guzzanti

G3FERRARI G20056 Pasta OK

Zobraziť katalóg
G3FERRARI G20056 Pasta OK
5 2 hodnotení
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 1300 W, kovové vnútorné prevody, objem misy 5,2 l, 8 rýchlostí, tlačidlo PULSE, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a šľahacia metla, hmotnosť 6,5 kg, rozmery 34,5 × 37 × 20 cm (V׊×H), biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  G3FKR005 Produktové číslo:  G20056
G3FERRARI G20056 Pasta OK 127,90 € Momentálne nedostupné

G3FERRARI G20056 Pasta OK

Kuchynský robot G3FERRARI G20056 Pasta OK sa stane vaším neoceniteľným pomocníkom v kuchyni, a to nielen pri pečení. Robot vám ponúkne objemnú 5,2-litrovú nádobu, ktorá je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. G3FERRARI G20056 Pasta OK sa ovláda úplne intuitívne pomocou otočného voliča, na ktorom môžete nastaviť jednu z 8 rýchlostí. Využiť môžete tiež praktickú funkciu TURBO, ktorá okamžite zvýši výkon robota na maximum. Kuchynský robot je vybavený planetárnom spôsobom miešania, ktorý vám zaistí úplne dokonalé premiešanie všetkých surovín. V príslušenstve nájdete miešač a hnetací hák, ktorý vám pomôže spracovať aj ťažšie cestá. Biela farba sa skvele hodí do akéhokoľvek interiéru. Zaobstaraním kuchynského robota G3FERRARI G20056 Pasta OK určite nešliapnete vedľa! 


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota G3FERRARI G20056 Pasta OK 

  • Multifunkčný pomocník do vašej domácnosti
  • Robot využíva planetárny spôsobom miešania
  • Objemná 5,2-litrová nádoba z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Šľahá, mieša a hnetie
  • G3FERRARI G20056 Pasta OK hravo zvládne spracovať až 2,4 kg cesta
  • Praktické protišmykové nožičky
  • Všetko príslušenstvo možno veľmi ľahko a rýchlo pripojiť k robotu
  • O vašu bezpečnosť sa postará aj bezpečnostné zariadenie, ktoré neumožní neúmyselné spustenie robota
  • 6 možností nastavenia rýchlosti a funkcia TURBO zapne robot na maximálny výkon
  • Mixovacia a miešacia hliníková metla na jemnejšie cestá
  • Hnetací hák zaistí perfektné spracovanie ťažších a tuhých ciest

Multifunkčný pomocník do vašej domácnosti

Kuchynský robot G3FERRARI G20056 Pasta OK vás poteší objemnou 5,2-litrovou antikorovou nádobou, ktorá je vybavená praktickým vekom na pridávanie ďalších ingrediencií. Robot využíva planetárny systém miešania, ktorý vám zaistí úplne dokonalé premiešanie všetkých surovín. G3FERRARI G20056 Pasta OK hravo spracuje až 2,4 kg cesta. Spotrebič zvládne premiešať aj ťažšie, hutné zmesi a poradí si tiež s cestom na koláče, sušienky či cestoviny. 

Robot G3FERRARI G20056 Pasta OK disponuje úplnou stabilitou

Vďaka praktickým protišmykovým nožičkám máte zaistenú úplnú stabilitu prístroja počas používania. O vašu bezpečnosť sa postará aj bezpečnostné zariadenie, ktoré zabráni neúmyselne použiť kuchynský robot G3FERRARI G20056 Pasta OK. Všetko príslušenstvo možno veľmi ľahko a rýchlo pripojiť k robotu zacvaknutím. 

Robot G3FERRARI G20056 Pasta OK s jednoduchým ovládaním

Robot G3FERRARI G20056 Pasta OK je vybavený prehľadným ovládaním, pomocou ktorého si môžete nastaviť až 8 rýchlostí miešania. Dokonca je k dispozícii praktická funkcia TURBO, ktorá ihneď zvýši výkon robota na maximum. 

Miešacia a šľahacia metla súčasťou príslušenstva

V príslušenstve kuchynského robota G3FERRARI G20056 Pasta OK nájdete aj praktickú hliníkovú miešaciu metlu, ktorá je ideálna na spracovanie jemnejších zmesí. Vďaka tomu budú krásne nadýchané a jemné. Šľahacia metla je z nehrdzavejúcej ocele. 

Hnetací hák z kvalitného hliníka

V balení nechýba ani vynikajúci hnetací hák, ktorý zaistí perfektné spracovanie ťažších a tuhých ciest. Vďaka nemu si G3FERRARI G20056 Pasta OK hravo poradí so spracovaním kysnutého cesta. Tento hák je ideálny aj na miesenie cesta na chlieb či pizzu. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Materiál

Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
20 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
34,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde je pozáruční servis této značky? Děkuji

Dobrý deň chcem sa spýtať akého materiálu je obal plášťa robota? A či je po záručný servis na Slovensku alebo v Čechách ďakujem

Diskusia a poradňa k G3FERRARI G20056 Pasta OK
Príslušenstvo pre G3FERRARI G20056 Pasta OK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G3FERRARI G20056 Pasta OK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: G3FERRARI G20056 Pasta OK.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií