Doručení zdarma Alzaboxy

Akčné hry na Xbox ONE

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(474)
DLC/herný doplnok
(95)
Herný kredit
(46)
Platforma
PC
(26)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(523)
Xbox Series S
(415)
Xbox One
(541)
Play Anywhere
(3)
Licencia
Škatuľová
(106)
Na stiahnutie
(513)
Kľúč pre
Xbox Live
(502)
Microsoft Store
(20)
Žáner
Akčný
(619)
Strieľačky
(123)
RPG
(98)
Detský
(29)
Adventúra
(28)
Textová lokalizácia
CS
(57)
EN
(604)
DE
(481)
HU
(13)
RU
(98)
PL
(80)
FR
(139)
ES
(125)
IT
(122)
Zh
(3)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(3)
EN
(603)
DE
(233)
RU
(31)
PL
(11)
FR
(79)
ES
(65)
IT
(62)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Akčné hry na Xbox ONE vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Akčné hry na Xbox ONE na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Akčné hry na Xbox ONE?

Ak si chcete zaobstarať Akčné hry na Xbox ONE, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Akčné hry na Xbox ONE

Hľadáte najlepšie Akčné hry na Xbox ONE? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Akčné hry na Xbox ONE

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Akčné hry na Xbox ONE, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
619 položiek
4,8 30×
Cyberpunk 2077 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – otvorený svet zasadený do tej najživšej a najnebezpečnejšej metropoly budúcnosti – Night City, Johnny Silverhand – v úlohe legendárneho rockerboya sa objaví hollywoodsky herec Keanu Reeves: v balení je sprievodca svetom, pohľadnice, mapa, nálepky a digitálne bonusy
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO517
3,0
Control Ultimate Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – využite dynamické deštrukcie prostredia k napínavým bojovým možnostiam a ovládnite komplexné rituály, vďaka ktorým budete meniť svoje okolie. Ultimate Edition ponúka obe vydané rozšírenia The Foundation a AWE.
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO802
4,3
Far Cry 6: Gold Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ako Dani Rojas budete bojovať za slobodu na fiktívnom ostrove Yara, inšpirovaným Kubou, na ktorom vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo
12,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO766g
3,0
Star Wars: Squadrons – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – zasadnite do kokpitov rôznych tried stíhačiek z výzbroje Novej republiky a Impéria, vrátane svižného A-wingu a devastujúceho TIE bombardéra.
8,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO753
5,0
Wolfenstein: Alt History Collection – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – kolekcia všetkých novodobých dielov série Wolfenstein, ktorá zoberie hráča na epické dobrodružstvo skrz ponurú alternatívnu históriu, kedy nacisti dosiahli globálnej nadvlády. Obsahuje hry Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus a Youngblood.
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO813
4,4
Call of Duty: Vanguard – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – svet celé roky trpí kvôli tej doteraz najväčšej a najkrvavejšej vojne, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vybraných, aby dokončila svoju úlohu a raz a navždy zmenila podobu vojny.
53,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO864
4,7
Titanfall 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Titanfall 2 ponúka novú kampaň pre jedného hráča, ktorá priblíži jedinečné puto medzi človekom a strojom a k tomu samozrejme bohatšiu ponuku režimov pre viacerých hráčov. Tešiť sa môžete na nových titánov, rozšírené schopnosti pilotov a bohatý systém úprav a postupu.
5,18 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO224
2,5
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, stratégia a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Cenová bomba
8,09 € Ušetríte 11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO645
5,0
Resident Evil 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – na okraji amerického predmestia Raccoon City došlo k bizarnému javu, nešťastný incident v pohorí Arklay rýchlo premenil mestskú metropolu na živú nočnú moru ako pre obyvateľov, tak pre návštevníkov; teraz, 20 rokov po pôvodnom vydaní Resident Evil 2, je čas sa do Raccoon City vrátiť
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO527
4,3
Dying Light 2: Stay Human – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO519
4,5
Tom Clancys The Division 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – pokračovanie akčného RPG pretkaného MMO prvkami. Bohatý, otvorený svet The Division ponúka nespočet možností.
14,42 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO477
Marvels Avengers – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – kombinuje originálny príbeh s hrateľnosťou pre jedného hráča či kooperatívne hranie a prináša dokonalý herný zážitok s Avengermi. Utvorte tímy až štyroch hráčov online, ovládnite mimoriadne schopnosti, upravte si rozrastajúcu sa súpisku hrdinov a bráňte Zem pred silnejúcimi hrozbami.
12,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO598
5,0
Borderlands 3 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – originálna strieľačka s oslnivým grafickým štýlom. Pripravte sa na úplne nové dobrodružstvo naplnené chaosom.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO579
5,0
Dark Souls Trilogy – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – kombinácia bohatého, temného fantasy sveta, prechádzanie dungeonov, stretnutie s hrôzostrašnými nepriateľmi a prevratné online prvky robia z Dark Souls absolútne presvedčivý zážitok. Hra odstraňuje bariéry z herného sveta, ktorý podporuje túžbu po poznaní a požaduje prispôsobivosť. Pri stretnutiach s desivými nepriateľmi a objavovaní nových oblastí sa základ hry, výzvy a odmeny menia na skúsenosti a prinášajú jedinečný pocit úspechu.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO570
5,0
Dead Island 2 Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, - Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombiemi.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO197
5,0
DOOM Slayers Collection – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – kompletné vydanie dnes legendárnej série, obsahuje diely DOOM, DOOM II, DOOM 3 a DOOM (2016)
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO685
3,5
Batman: Arkham Collection – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – kolekcia zahŕňa oceňované diely Batman trilógie Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Knight v jednom balení.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO644
5,0
South Park: The Fractured But Whole – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – pokračovanie úspešnej hry z roku 2014, tentoraz s novým súbojovým systémom a tematikou superhrdinov.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO325
4,0
LEGO Marvel Collection – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia, žáner: akčný a detský,
Zľavnené -16 %
24,90 € 29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO849
4,8 12×
Star Wars Battlefront II – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – či už si vyberiete cestu svetla, alebo temnoty, na zemi ani vo vzduchu vás nič nezastaví. Poodhaľte rúško tajomstva filmu Star Wars: Posledný Jedi.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO2914
Saints Row: The Third – Remastered – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: akčný – kompletný remaster so zlepšenou grafikou a prepracovaným prostredím, obsahuje všetky dodatočné balíky – spolu teda viac ako 30 DL
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO726
3,7
Halo Infinite – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Master Chief sa vracia v ďalšej kapitole legendárnej franchisy.
63,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO521
4,7
Shadow of the Tomb Raider – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a logický, – pokračovanie akčného RPG s MMO prvkami, otvorený svet The Division je bohatý a ponúka veľa možností
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO478
5,0
LEGO Movie 2: Double Pack – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a detský, – získajte v jednom balení hru aj film LEGO Movie 2
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO665

Akčné hry na Xbox ONE

V kategórii Akčné hry na Xbox ONE máme práve teraz na Alza.sk celkom 619 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné akčné hry na Xbox ONE Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie akčné hry na Xbox ONE Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii akčné hry na Xbox ONE recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií