AD elektro Alzaboxy

Herné predobjednávky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PC
(21)
PlayStation 5
(96)
PlayStation 4
(27)
Xbox Series X
(59)
Xbox Series S
(4)
Xbox One
(17)
Nintendo Switch
(47)
Licencia
Škatuľová
(233)
Na stiahnutie
(2)
Kľúč pre
Steam
(3)
Xbox Live
(4)
PS Store
(1)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(2)
Žáner
Akčný
(124)
RPG
(45)
Adventúra
(44)
Simulátor
(34)
Strieľačky
(24)
Textová lokalizácia
CS
(10)
EN
(235)
DE
(115)
FR
(6)
ES
(3)
IT
(4)
JP
(4)
Zvuková lokalizácia
CS
(2)
EN
(231)
DE
(67)
FR
(2)
IT
(2)
JP
(4)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pripravuje sa nová hra vášho obľúbeného žánru a vy sa neviete dočkať? Chcete byť medzi prvými, ktorí úplne novú hernú lahôdku vyskúšajú? Predobjednajte si svoju kópiu ešte pred oficiálnym vydaním hry. Herné predobjednávky sú k dispozícii vo všetkých kategóriách, vyberte si tú svoju.

Pokračovať

Aké výhody predobjednávkou získam?

Prečo si hru rezervovať vopred formou predobjednávky? Oproti nákupu v deň vydania (či neskôr) získate niekoľko istôt a výhod. Aké to sú?

  • Predobjednávky sú k dispozícii pre všetky platformy, ktoré daná hra podporuje.
  • Garancia vrátenia cenového rozdielu ak klesne cena hry pri začatí predaja oproti cene predobjednávky.
  • Pri kúpe hernej predobjednávky ste zaradení do pevného poradovníka a nikto vás už nepredbehne.
  • Hneď po naskladnení tovar odošleme. Predobjednávky ako prvé v poradí.

i

Predobjednať si môžete hry pre PC, PS4, Xbox, alebo napríklad Nintendo Switch.

Základná, Deluxe, alebo zberateľská? Predobjednávky myslia aj na herné edície

V prípade predobjednávky si okrem platformy môžete zvoliť aj edíciu hry. Rôzne edície môžu do hry priniesť obsah navyše, či už ide o ďalšie úrovne, body, či skiny. Medzi najčastejšie príplatkové herné edície patria Deluxe Edition, Ultimate Edition, alebo Collectors Edition.

K hernej predobjednávke od nás často dostanete aj malý darček v podobe rozširujúceho herného obsahu, predplatného, či tematického doplnku. Pozrite sa na predobjednávky s darčekmi.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
235 položiek
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (digitálna, s mechanikou), krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre PS Store, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1176
Flintlock: The Siege of Dawn – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Dvere na druhý svet sa otvorili dokorán a cez ne vtrhli do ríše ľudia starí bohovia so svojou armádou nemŕtvych. Zemi smrteľníkov sa ocitli v obliehaní a živí sa dostali až na prah vyhubenia. Je najvyšší čas, aby sa koaličná armáda postavila bohom na odpor.
Novinka
47,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0601
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1369
F1 24 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Priprav sa prebudiť svoju vášeň na pretekanie a začni páliť gumy na pretekárskom okruhu ako ešte nikdy predtým! Pokiaľ si pripravený na nový ročník najlepšej pretekárskej hry z prostredia F1, tak je čas zasadnúť za volant formule v hre F1 24 štúdia Codemasters a vydavateľstva EA Sports.
Predp. cena
69,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0484
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Roguelike akčná bojovka s originálnym príbehom vytvorená v spolupráci s Dark Horse Comics a tvorcom Hellboya Mikom Mignolom. Keď sa stratí agent B.P.R.D., je Hellboy vyslaný, aby to vyšetril, čo ho vtiahne do hlbín Wyrd. Zberateľská edícia obsahuje exkluzívny 112-stránkový artbook predstavujúci Mignolove kresby vytvorené pre videohru a je pribalená k fyzickej hre v zberateľskej kazete.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 3. mája 2024
Objednávací kód: PSV0623
Titan Quest 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nemesis, bohyňa odplaty, sa vymkla kontrole. Nakazila Tkanivo osudu a všetkých, ktorí sa jej postavili, odsúdila k večnému utrpeniu – vrátane vás. Popadnite zbraň, bojujte po boku bohov a vyzvite samotný osud, aby ste zastavili Nemesis, oslobodili tých, ktorých potrestala, a uprednostnili si vlastní epický príbeh.
Novinka
71,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0550
Tempest Rising
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – klasická strategická hra v reálnom čase s budovaním základne zasadená do moderného vojnového sveta v alternatívnej histórii.
Novinka
42,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1389
Terminator: Survivors – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná a dobrodružná,
– odo dňa, keď ľudstvo skoro vyhynulo, uplynuli štyri roky; pravda o tejto udalosti je stále zahalená pod nánosom poloprávd a vy vychádzate z úkrytu, aby ste sa pokúsili znovu založiť aspoň nejakú spoločnosť vo svete, ktorý chce podľa všetkého zničiť vás aj posledné zvyšky ľudstva; máte za úlohu prehľadať okolie a nájsť materiály, informácie, ďalšie preživšie a kľúčové zdroje, aby ste mohli založiť operačnú základňu pre svoju malú skupinu
Novinka
69,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0652
GYLT – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy jednoduchý, ale od chvíle, keď zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Novinka
40,90 €
Očakávame máj 2024
Objednávací kód: NSW1356
Morbid: The Lords of Ire – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – Presekajte si cestu jedinečnými prostrediami piatich desivých, horrorpunkových zemí ríše Ire, od zasnežených hôr cez zapovedané džungle až po hnilobou zapáchajúce mestá, a osloboďte ich od zla, ktoré ich postihlo.
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: NSW1355
Sonic X Shadow Generations – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády, – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: arkáda, –- Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s doteraz nevidenými schopnosťami a zručnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
68,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1341
Wrath: Aeon Of Ruin – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ste cudzinec, kedysi ste sa plavili po Bezvekom mori a teraz sa ocitáte na brehu umierajúceho sveta, z pohlcujúcej temnoty sa vynorí postava v bielom plášti, Pastier zablúdených duší, ktorý vám uloží ťažkú úlohu uloviť zostávajúcich strážcov Starého sveta, musíte sa vydať do rozľahlého šera a preskúmať starobylé rozvaliny, objaviť zabudnuté tajomstvá a bojovať proti hrôzam, ktoré sa tam skrývajú
Novinka
23,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: MSX1570
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
63,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: NSW1324
Bitmap Bureau Collection – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Predp. cena
65,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: NSW1376de
Under Night In-Birth II [Sys:Celes] – Limited Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
74,90 €
Očakávame júl 2024
Objednávací kód: NSW1357
Monster Hunter Wilds – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Novinka
72,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0470
Avowed - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra,
Novinka
65,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0376
Layers of Fears – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Layers of Fears spojí všetok obsah predchádzajúcich 2 dielov do jednej hry, rozšíri hrateľnosť aj časti príbehu a prinesie úplne nové technické spracovanie, ktoré bude ťažiť z vlastností Unreal Enginu 5.
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0274
PGA Tour 2K23 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
Novinka
67,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1108
Hotel Life
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
27,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1400
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0097
Black Myth: Wukong – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Novinka
66,90 €
Dátum vydania: 20. augusta 2024
Objednávací kód: XBSE0435
Little Nightmares 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
52,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1289
Evotinction – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0472

Herné predobjednávky

Herné predobjednávky

V kategórii Herné predobjednávky máme práve teraz na Alza.sk celkom 235 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné herné predobjednávky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie herné predobjednávky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii herné predobjednávky recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií