Lacné videohry pre deti Plaion

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PC
(3)
PlayStation 5
(17)
PlayStation 4
(6)
Xbox Series X
(4)
Xbox One
(4)
Nintendo Switch
(10)
Žáner
Akčný
(10)
RPG
(4)
Športový
(1)
Simulátor
(17)
Párty
(7)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(4)
PlayStation 5 optimalizácia
(11)
Textová lokalizácia
CS
(6)
EN
(35)
DE
(24)
FR
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(34)
DE
(14)
Vekové obmedzenie
1 rokov
12 rokov
-
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné videohry pre deti Plaion, respektíve všetky videohry pre deti Plaion zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Firefighting Simulator: The Squad – Xbox, ktorý stojí 16,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
35 položiek
Cities: Skylines II Day One Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – vybudujte mesto od základov a premeňte ho na prekvitajúcu metropolu, ktorú si dokážete predstaviť iba vy; budovanie v takom meradle ste ešte nikdy nezažili; vďaka prepracovanej simulácii a živej ekonomike vám Cities: Skylines II prináša budovanie sveta bez obmedzení
Novinka
47,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0479
5,0
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pripravte si bojovú družinu výberom až štyroch postáv s jedinečnými súpravami schopností, než budú vyhovovať vášmu štýlu boja, a vyrazte do bitky proti obrím nepriateľom, ktorí zdanlivo siahajú až do nebies. Alebo až s tromi priateľmi skočte do online kooperácie v hre pre viac hráčov a riešte úlohy spoločne.
51,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0605
Funko Fusion – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
+2 darčeky v hodnote 8 €
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: MSX1591
Lets Sing 2024 + 2 microphones – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili
55,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1302b
Granblue Fantasy: Rellink – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pripravte si bojovú družinu výberom až štyroch postáv s jedinečnými súpravami schopností, ktoré budú vyhovovať vášmu štýlu boja, a vyrazte do bitky proti obrím nepriateľom, ktorí zdanlivo siahajú až do nebies. Alebo až so troma priateľmi skočte do online kooperácie v hre pre viac hráčov a riešte úlohy spoločne.
59,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PSV0605se
Lets Sing 2024 + 2 microphones – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordních hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0446b
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pripravte si bojovú družinu výberom až štyroch postav s jedinečnými súpravami schopností, než budú vyhovovať vášmu štýlu boja, a vyrazte do bitky proti obrím nepriateľom, ktorí zdanlivo siahajú až do nebies. Alebo až s tromi priateľmi skočte do online kooperácie v hre pre viac hráčov a riešte úlohy spoločne.
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG1440
4,0
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
63,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1551b
Funko Fusion – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
+2 darčeky v hodnote 8 €
Novinka
64,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1387
Funko Fusion – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
+2 darčeky v hodnote 8 €
Novinka
64,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0678
Cities: Skylines II Premium Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – vybudujte mesto od základov a premeňte ho na prekvitajúcu metropolu, ktorú si dokážete predstaviť iba vy; budovanie v takom meradle ste ešte nikdy nezažili; vďaka prepracovanej simulácii a živej ekonomike vám Cities: Skylines II prináša budovanie sveta bez obmedzení
Novinka
85,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0479pe
12
 

Lacné videohry pre deti Plaion

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné videohry pre deti Plaion Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie videohry pre deti Plaion
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií