Stellar Blade Alzaboxy

TCL NXTWEAR S

Zobraziť katalóg
TCL NXTWEAR S
4,0 3 hodnotení
Inteligentné okuliare k mobilu, celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px, 60 Hz, zorné pole 45°, pripojenie cez USB-C
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK711a3 Produktové číslo:  XRGF68-2ALCA11 Stránky výrobcu

TCL NXTWEAR S

TCL NXTWEAR S je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

VR okuliare TCL NXTWEAR – doprajte si mimoriadne dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine

So smart okuliarmi TCL NXTWEAR S premeníte behom okamihu akúkoľvek scénu v súkromné kino. Či už budete cestovať vlakom, lietadlom alebo sedieť v kancelárii či doma na pohovke, tak tieto VR okuliare vám vytvoria súkromný a pohlcujúci filmový priestor bez ohľadu na to, s akým zariadením sa ich rozhodnete spárovať – je možné ich pripojiť k celému radu zariadení, od smartfónov, notebookov, tabletov až po herné konzoly. Okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S sú malé a ľahké, preto sú ideálne predovšetkým na cesty. 



Okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S poskytujú vysoko kvalitné a pohlcujúce zobrazenie

Akonáhle si nasadíte okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S, tak vďaka dvom Micro-OLED displejom s pozorovacím uhlom 45°, 49 pixelmi na stupeň (PPD) a rozlíšením 1 920 × 1 080 pixelov, sa okamžite ponoríte do osobného filmového priestoru. Jednoducho sa pripojte k zdroju videa pomocou USB-C portu a získajte zobrazenie v štúdiovej kvalite len pár centimetrov od vašich očí. Obrazovka ekvivalentná 130 palcom sa detailne premieta na vzdialenosť 4 metrov a poskytuje zvláštny vizuálny zážitok ako v kine s krásnymi a dynamickými obrazmi. Vďaka pokrytiu 108 % farebného gamutu RGB farby a tóny pôsobia prirodzene, a prechody svetla sú jemné.

Micro-OLED displeje sú zárukou dokonalého obrazu

Vďaka dvom vysoko kvalitným Micro-OLED displejom značky Sony s Full HD rozlíšením poskytujú smart okuliare TCL NXTWEAR S obraz v pomere 16:9 s ostrými a jasnými detailmi v kombinácii s výraznými, sýtymi a živými farbami s vysokým kontrastným pomerom. Nasaďte si VR okuliare a zažite hranie hier na obrovskej obrazovke, kedykoľvek a kdekoľvek sa pripojte k vlastnej mobilnej kancelárii. Alebo sa na cestách autom pohodlne usaďte a odpočívajte s vlastným súkromným, smart drive-in kinom. Tieto inteligentné okuliare sú navyše kompatibilné s funkciou FPV (first-person view), takže ich môžete synchronizovať s dronom a pozrieť sa na svet z úplne novej perspektívy. V každom prípade TCL NXTWEAR S ponúkajú bohaté a pútavé zážitky. 

Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR S ponúkajú aj perfektný zvuk

Inteligentné okuliare majú v ráme integrované reproduktory umiestnené vedľa každého ucha. Môžete však použiť vlastné Bluetooth slúchadlá na úplne súkromný, pohlcujúci zážitok zo sledovania. Nižšia spotreba energie, vyššie nízke frekvencie a nižšie skreslenie umožňujú spoločne dosiahnuť lepšie zvukové efekty. Výškové a basové linky sú vylepšené o 0,5 mm zdvih, čo prináša priestorový basový zvuk, ktorý vás vtiahne ešte hlbšie do deja. Jedinečná funkcia „režim šepotu" využíva pokročilú technológiu akustického potlačenia fázy a výrazne znižuje únik zvuku, takže nerušíte ľudí okolo seba a zároveň si zachovávate súkromie. Navyše je sústava reproduktorov umiestnená bližšie k uchu, čo zaisťuje presný a čistý zvuk. 



Pohodlné a štýlové smart okuliare

Smart okuliare TCL NXTWEAR S s nastaviteľnými nosníkmi napodobňujú dizajn tradičných okuliarov viac ako kedykoľvek predtým. Okuliare sú prehnuté tak, že dokonale kopírujú tvar hlavy. Spoločne s tým využívajú mäkké a k pokožke šetrné materiály, ktoré spríjemňujú dlhodobé nosenie a sú ideálne na nerušené sledovanie filmových trhákov. Hladké krivky napodobňujú dizajn chvosta kométy a poskytujú maximálne pohodlie ušiam aj hlave. Vďaka kompaktnému tvaru v zloženom stave sa VR okuliare TCL NXTWEAR S ľahko zmestia aj do malej tašky alebo veľkého vrecka. Okuliare na virtuálnu realitu sa dodávajú s integrovaným rámčekom na korekčné šošovky, ktorý má magnetickú konštrukciu, takže v prípade potreby je možné ľahko nasadiť inú šošovku. Šošovky predpísané optikom treba prispôsobiť a zakúpiť zvlášť. 

Virtuálna realita TCL NXTWEAR S sa pýši magnetickým pogo-pin konektorom

Ovládajte svoje TCL NXTWEAR S pohodlne prostredníctvom ovládacích prvkov priamo na okuliaroch. Jednotlivé ovládacie prvky sú umiestnené tak, aby boli veľmi ľahko prístupné a ovládateľné. Hlasitosť sa nastavuje pomocou kolieska na ľavej strane, zatiaľ čo pravým kolieskom sa ovláda jas a prepínač režimov 2D/3D (pri podržaní po dobu 2 sekúnd). Prepínanie medzi 2D a 3D režimom je prístupné aj v aplikácii TCL XR. Manipuláciu a pripojenie k inteligentným zariadeniam, herným konzolám a počítačom uľahčuje kábel s magnetickým pogo-pin konektorom. Virtuálna realita TCL NXTWEAR S je kompatibilná s Android zariadeniami vybavenými USB-C. Zariadenia s iOS sú potom kompatibilné pri použití adaptéra. Okuliare nemajú batériu a sú napájané zdrojom obrazu.

Okuliare na VR majú veľmi jednoduché pripojenie

Okuliare na VR TCL NXTWEAR S sa pripájajú k akémukoľvek USB-C zariadeniu s funkciou Display Port (DP) – ide o univerzálny štandard, ktorý podporuje mnoho smartfónov, notebookov a herných konzol. Pre zariadenie bez podpory DP ponúkajú okuliare TCL NXTWEAR S možnosť odnímateľného adaptéra, ktorý sa pripája k zariadeniam so systémom Android a iOS na jednoduché pripojenie a prehrávanie prostredníctvom funkcie screen casting. Adaptér je potrebné zakúpiť samostatne. Iste oceníte, že okuliare na virtuálnu realitu sú tiež kompatibilné s celým radom streamovacích služieb, teda videá nemusíte mať iba uložené vo svojom zariadení. 



Inteligentné VR okuliare TCL NXTWEAR S sa stanú vašou súkromnou kanceláriou

Pripojte inteligentné VR okuliare TCL NXTWEAR S k portu USB-C počítača a nastavte ich ako primárny displej. Vytvoríte si tak súkromnú obrazovku, na ktorej môžete pracovať bez toho, aby ktokoľvek v okolí mohol vidieť jej obsah. Ďalšou výhodou je, že sa nemusíte hrbiť nad notebookom alebo tabletom. Keď pracujete s viacerými dokumentmi, upravujete videá či tvoríte obsah, druhá obrazovka sa vždy hodí. Avšak nosiť so sebou monitor je nepraktické – TCL NXTWEAR S umožňujú hybridnú prácu bez toho, aby vás zaťažovali. Stačí ich iba nastaviť ako rozšírený displej na ľahký pohyb po dvoch obrazovkách. 

Kľúčové vlastnosti okuliarov na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S

  • Okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWAER S slúžia na premietanie obsahu z telefónu, tabletu, notebooku či hernej konzoly 
  • Simulujú sledovanie 130-palcovej obrazovky zo vzdialenosti 4 metrov
  • VR okuliare TCL NXTWEAR S disponujú dvoma Micro-OLED displejmi s pomerom strán 16:9, PPD 49 a obnovovacou frekvenciou 60 Hz
  • Koliesko na prepínanie medzi režimami 2D a 3D
  • Ľahko nastaviteľné nosníky z mäkkého materiálu na maximálne pohodlie
  • Podpora DCI-P3 vstupu, BT.2020 vstupu a zobrazenie sRGB pre veľmi kvalitný obraz
  • Integrované reproduktory, možnosť pripojenia Bluetooth slúchadiel
  • Akcelerometer, gyroskop a senzor tlaku zaisťujúci vypnutie displeja po sňatí okuliarov
  • Magnetický rámček na vloženie korekčných šošoviek
  • V balení je čistiaca handrička a štýlové prenosné puzdro

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
K mobilu Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Celkové rozlíšenie
Full HD 1920 × 1080 px Hotovo!
Displej
OLED Hotovo!
Pripojenie
USB-C Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Celkové rozlíšenie
Full HD 1920 × 1080 px Hotovo!
Displej
OLED Hotovo!

Vlastnosti

Pripojenie
USB-C Hotovo!
Zorné pole
45 ° Hotovo!
Senzory
Akcelerometer, Gyroskop, Proximity senzor Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,4 cm Hotovo!
Výška
5,6 cm Hotovo!
Hĺbka
5,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
89 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, jaké je prosím řešení, pro uživatele s brýlemi děkuji

Budou fungovat s red magic 8s pro?děkuji za odpoved

zdravím, je někde seznam relevantních telefonu podporujících tyto brýle? například zn. mobilu vivo, tcl..apod. nikde tento seznam nemůžu najít.děkuji

Dobrý deň. Aký je rozdiel medzi TLC NXTWEAR S a TCL NXTWEAR AIR?

Dobrý den, budou brýle fungovat s Motorola G60 jako rozšířená realita velkého obrazu? U výrobce jsem nedokázal najít zda-li USB-C podporuje displayport. Děkuji za Váš čas a informace

Dobrý den Chci si koupit u Vás nový Samsung S23 nebo Flip5 a k němu TCL NXTWEAR S. A má otázka je zda TCL NXTWEAR S je kompatibilní S23 nebo Flip5? Děkuji

Dobrý den, jsou tyto brýle kompatibilní s Huawei Honor Magic 5?

Dobrý den, dá se k brýlím koupit náhradní datový kabel, po případě i delší? Jde datový kabel nějak prodloužit? S normální USB prodlužkou jsou brýle nefunkční.

Dobrý den, je možné si brýle někde (ideálně kolem Brna) prohlédnout / vyzkoušet před zakoupením ?

Podporují i iphone 15 a 15pro ? díky

Príslušenstvo pre TCL NXTWEAR S
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií