Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená

Zobraziť katalóg
Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená
3,5 10 hodnotení
Digitálny fotoaparát pre deti 4.5 cm LCD displej, CMOS 3 Mpix, 4x digitálny zoom, SD/SDHC karty, JPEG, AVI, USB, červená
Kód:  WG970q Produktové číslo:  GOGMAXIFOTOR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená Predaj skončil

Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená

Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO

Chcete vaše dieťa viesť k tvorivej práci a kreativite už od raného veku?

Kúpte mu vlastný fotoaparát, ktorý je ako stvorený pre deti už od 2 rokov.

Detský fotoaparát z radu GoGEN Kids je zaujímavý nielen svojím dizajnom Maxipsa Fíka, ktorý spolu s ďalšími výrobkami tejto série poteší každé dieťa. Fotoaparát vie zhotovovať snímky aj videá, ktoré si vaše dieťa môže rovno prezrieť na veľkom 4,5 cm LCD displeji. Detskú tvorivosť a fantáziu iste podporí aj 10 zábavných rámikov, vďaka ktorým si deti môžu ozdobiť svoje prvé fotografické úlovky.

4,5 CM

LCD

10

RÁMČEKOV

Prístroj je vybavený dvoma hľadáčikmi pre obe oči. Detským rúčkam je prispôsobený aj ergonomický tvar, ktorý krásne padne do ruky a dobre sa drží.

Obrázky vyhotovuje vo formáte JPEG a videa v AVI. Napájaný je dvoma AA 1,5 batériami. Iste využijete aj slot pre pamäťové karty SD/SDHC až do 16 GB. Detský fotoaparát GoGEN s Maxipsom Fíkom poteší každé dieťa, ktoré s ním strávi dlhé hodiny plné zábavy.

Poznámka:
» Všetky detské fotoaparáty

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík FOTO MAXI R rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík FOTO MAXI R rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen Maxipes FIK PHOTO MAXI R piros.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií