AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Gorenje BO 635E20X

Zobraziť katalóg
Gorenje BO 635E20X
4,3 18 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, multifunkčná, 67l, 2 skla dvierok, zatváranie dvierok s tlmičom, nerez s protiodtlačkovou úpravou, teleskopický výsuv, gril s ventilátorom, rozmrazovanie, AquaClean, dotykové programovacie hodiny, 59.5x59.7x54.7cm
Kód:  FBT1302k Produktové číslo:  BO635E20X Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 635E20X

Osobné továreň dokonalé chuti

Každá rúra Gorenje je malá továreň zázrakov. Prebieha v nej tisíc fyzikálnych procesov, ovládaných a dokonale riadených ku konečnému výsledku - dokonalé chuti. Roky starostlivého výskumu v oblasti pečenia, vyprážania a naparovania, viedli k vyvinutiu širokej škály funkcií a vlastností, vďaka ktorým sa teraz vaše varenie stáva zážitkom. Rúry Gorenje sú užitočnými asistentmi, ktorí myslia na všetky detaily.

Ich inovatívne oblý tvar rozdeľuje rovnomerne horúci vzduch po celom vnútri rúry. Monitorovacie zariadenie vám oznámi, kedy je mäso perfektne upečené a naparovací systém zaistí dostatok vlhkosti pre pripravovaný pokrm. Ponúka skrátka obrovské množstvo zaujímavých a užívateľsky jednoduchých nastavení.


vypnuté
perfektná chuť
 

Perfektná chuť

Inteligentná funkcia zjednoduší vaše varenie

vypnuté
zdravé varenie
 

Zdravé varenie

Automatické funkcie a inovatívne prvky podporujú zdravý životný štýl

vypnuté
Dokonalé zážitky z varenia
 

Dokonalé zážitky z varenia

Určené pre jednoduché použitie, čistenie a údržbu


vypnuté
HomeMade tvar rúry
 

HomeMade tvar rúry

Inšpirované tradičným varením na dreve

Charakteristicky zaoblený tvar je jedným z najužitočnejších znakov rúr Gorenje. Inšpirované tradičnou pecou na drevo umožňuje voľnú cirkuláciu horúceho vzduchu. Keďže sa jedlo ohreje rovnomerne zo všetkých strán, je vždy dokonale upečené: chrumkavé zvonku a šťavnaté vnútri. V kombinácii so systémom MultiFlow 360° umožňuje pečenie na všetkých 5 úrovniach.

vypnuté
funkcia PerfectGrill
 

Funkcia PerfectGrill

Dvojitý ohrev pre chrumkavé jedlo

Tie najlepšie výsledky pečenia dosiahnete kombináciou väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa, kde menšie teleso je umiestnené vo vnútri väčšieho. Inteligentné umiestnenie vykurovacích telies umožňuje optimálne rozloženie tepla a poskytuje vždy maximálne výsledky pečenia, takže jedlo je chrumkavé na vonkajšej strane a mäkké vnútri. Variabilná kombinácia vykurovacích telies poskytuje možnosť použiť vnútorné či vonkajšie vykurovacie teleso samostatne alebo obe naraz. Pokročilejšie modely disponujú vyhrievacím telesom, ktoré môžete jednoducho sklopiť, čo uľahčuje údržbu a čistenie.

vypnuté
GentleClose
 

GentleClose

Super ľahké, super tiché

Je nutný iba jemný dotyk na mäkké zatvorenie dverí, bez hluku.


SilverMatte

Mimoriadne odolný, mimoriadne hladký povrch

Povrch SilverMatte je vysoko odolný a pevný povrch, ktorý znesie extrémne teplo. Trojitý poťah vnútra rúry poskytuje reflexnost a zaisťuje extra izoláciu. Odrazový povrch poskytuje ešte lepšie výsledky pečenia, pretože vďaka nemu sa teplo šíri po celej rúre. Špeciálny povrch konvenčnej, parnej aj mikrovlnnej rúry a plechov na pečenie je odolný aj tým najvyšším teplotám.


AquaClean

Jednoduché a šetrné čistenie

AquaClean skvele pomáha pri čistení rúry. Nalejte pol litra vody do plechu na pečenie, uložte ho na spodok rúry a po 30 minútach handričkou zotrite naparené zvyšky mastnoty z povrchu rúry a plechov.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Hĺbka
54,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
67 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik teleskopických výsuvů má mít trouba? Propagačně se předvádí i popisuje 5 výsuvů. Nebo je to jen vnadidlo?

Dobrý den, kolik je plechů součástí dodávky trouby? nikde to není uvedeno.

Dobrý den, odpovídáte tady, že trouba nemá teleskopický výsuv. Ale v popisu je uvedeno, že ho má. Jak je to tedy. děkuji

Dobrý deň, pre mňa sú najzákladnejšie rozmery na vstavanie, potrebovala by som vedieť presne keďže priestor pre ňu mám daný a nedá sa to prerobiť. Tak poprosím o presné potrebné rozmery pre vstavanie, výška, šírka, hĺbka. vopred ďakujem.

Dobrý deň. Je to len zlá fotka, alebo je pec viac do zlatej farby ako nerezová, prosím? Ďakujem.

Dobrý deň má trúba už zabudovanú zásuvku vydlicu na kanáli na 220V alebo treba dokúpiť a nahodiť podobné jak u mikrovlnek.Či sa dá hneď použiť a zapojiť.Nikde som o tom info nenašiel ani v návode.

dobrý den, nikde jsem nenašel údaj k hlučnosti. je možno tuto info někde z z dokumentace zjistit? Máme spojený obývák s kuchyní, tak je pro mě hlučnost důležitý faktor. Děkuji VN

Dobrý den, potřebovala bych zjistit, za kolik se prodávala vestavěná trouba gorenje B8980S Děkuji MP

Lze nastavit, aby trouba vypla sama např. za hodinu?

Jak poznám, že byla dosažena nastavená teplota? Nenašel jsem kontrolku ohřevu. Děkuji Franta

12
Diskusia a poradňa k Gorenje BO 635E20X
Príslušenstvo pre Gorenje BO 635E20X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO 635E20X.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií