AD homeoffice AlzaBoxy Q1

GORENJE OP650W

Zobraziť katalóg
GORENJE OP650W
Lis na olej, 650W, lisovanie za studena, teplota oleja pod 49°C zaručujúci zachovanie minerálnych látok a vitamínov, závitový systém oddeľujúci olej a zvyškový užitočný odpad (drť), jednoduché čistenie, kontajner pre zvyškový olejový odpad, kontajner na olej s filtrom, reverzná funkcia, gumové nožičky pre väčšiu stabilitu, signalizácia prevádzky, ochrana proti prehriatiu
Kód:  GOLNO243 Produktové číslo:  521962 Stránky výrobcu
GORENJE OP650W Predaj skončil

GORENJE OP650W

Ak vás láka predstava lisovať si v prostredí domova svoj vlastný čerstvý olej, GORENJE OP650W vám presne toto umožní. Olej sa získava zo semien a orechov otáčaním závitu, ktorý drví suroviny a rozdeľuje ich na olej a užitočný zvyšok. Slimák je vyrobený z mimoriadne odolnej nerezovej ocele, ktorá zaistí rovnako veľmi ľahké čistenie. Lis dokáže pracovať bez prestávky až 30 minút. Preto je potrebné zabezpečiť, aby násypka na suroviny bola plná a nádobky na vylisovaný olej a zvyškový odpad mali naopak dostatok priestoru. O všetko ostatné sa postará samotný lis.

Kľúčové vlastnosti lisu na olej GORENJE OP650W

  • Praktický lis na olej
  • Olej sa získava zo semien a orechov otáčaním závitu
  • Závit vyrobený z mimoriadne odolnej nehrdzavejúcej ocele
  • GORENJE OP650W pracuje 30 minút bez prestávky
  • Využíva technológiu lisovania za studena
  • Udržuje v oleji vitamíny a minerálne látky
  • Súčasťou lisu dva kontajnery na olej a užitočný odpad
  • Násypka na suroviny s objemom 700 ml
  • Funkcia slúžiaca k uvoľneniu upchatých semien a orechov
  • Začatie prevádzky len pri umiestnení veka
  • Automatické zastavenie pri prehriatí či prázdnej násypke
  • Gumové nožičky pre perfektnú stabilitu
  • Farebné vyhotovenie: bielo-antikorové

Technológia lisovania za studena

Vďaka udržiavaniu teploty 49 °C pri lisovaní je zaistené udržanie vitamínov a minerálnych látok v oleji, ktoré by vyššími teplotami mohli byť zničené. Technológia lisovania za studena využívaná lisom GORENJE OP650W ohrieva iba zložky na teplotu, ktorá umožňuje extrakciu oleja. Takto vylisovaný oleja je pritom dobré skladovať v tónovaných nádobách na chladnom mieste, pretože sú citlivé na svetlo.

2 typy kontajnerov

Súčasťou lisu GORENJE sú dva typy kontajnerov. Kontajner na oleje opatrený filtrom, ten eliminuje akékoľvek pevné látky z oleja, a kontajner určený na zber užitočného odpadu. Oba sú pritom vyrobené z trvanlivých materiálov bez obsahu BPA. Priamo nad závitom je umiestnená násypka, ktorá pridáva prísady do lisu s maximálnou presnosťou. Násypku s kapacitou 700 ml možno veľmi ľahko vybrať a vyčistiť pod tečúcou vodou.

Veľmi jednoduché a bezpečné použitie

Lis GORENJE OP650W je vybavený funkciou, ktorá umožňuje obrátiť chod rotácie závitu, čo slúži na uvoľnenie upchatých semien a orechov. Spotrebič tiež nezačne svoju prevádzku bez toho, aby bolo veko kontajnera na ingrediencie pevne a správne na svojom mieste. Pre ešte väčšiu bezpečnosť pri prevádzke sa lis automaticky zastaví, ak dôjde k prehriatiu alebo je nádoba na ingrediencie prázdna. Spodná strana lisu je opatrená gumovými nožičkami, ktoré zaistia jeho stabilitu na kuchynskej linke a zamedzia jeho nežiaducemu pohybu. Lis GORENJE OP650W je skvelým riešením na vylisovanie čerstvého oleja z rozmanitých semien a orechov.

Rozmery:
35 × 30 × 18 cm

Hmotnosť:
4,3 kg


Parametre a špecifikácia

Typ odšťavovača
Slimákový Hotovo!
Typ hriadeľa
Vertikálny Hotovo!
Výkon
650 W Hotovo!
Hĺbka
36,5 cm Hotovo!
Šírka
23,2 cm Hotovo!

Typ

Typ odšťavovača
Slimákový Hotovo!

Typ hriadeľa

Typ hriadeľa
Vertikálny Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
650 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36,5 cm Hotovo!
Šírka
23,2 cm Hotovo!
Výška
46,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje OP650W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE OP650W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE OP650W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE OP650W.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií