PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

Zobraziť katalóg
AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V
4,2 15 hodnotení
Uhlová brúska – 20V, pre kotúče s priemerom 125mm, max. otáčky 10000rpm, 3 polohy pre bočný držiak, bezuhlíkový typ motora, s aretáciou, hmotnosť 1.7kg, súčasťou kryt kotúča, kľúč na povolenie kotúča, bočný držiak a brúsny kotúč, bez aku a nabíjačky, kompatibilná so systémom BatteryONE 20V, 5 rokov záruka
Super cena
81,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  ATPT006 Produktové číslo:  AT-CBAG20V
AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V 81,90 € Momentálne nedostupné

AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

AlzaTools

Kompaktná profi uhlová brúska na presné rezanie a brúsenie

Akumulátorová uhlová brúska AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V predstavuje perfektnú voľbu pre každého profíka, ktorý požaduje od svojho náradia vyžaduje vysoký výkon, spoľahlivosť a špičkovú výbavu v podobe praktických funkcií a doplnkov. Uhlová brúska vám skvele padne do ruky vďaka perfektne premyslenej ergonómii a nízkej hmotnosti, prekvapí kvalitou materiálov a poteší profesionálnym spracovaním, vrátane úsporného, a napriek tomu mimoriadne silného bezuhlíkového motora s dlhou životnosťou a rýchlosťou až 10 000 otáčok za minútu. Spĺňa všetky najnovšie štandardy bezpečnosti a práca s ňou je skrátka radosť – pohodlná, jednoduchá a efektívna. Navyše je súčasťou uceleného radu nástrojov BatteryONE 20V, ktorým dodávajú šťavu naše batérie s pokročilou technológiou a prémiovými Li-Ion článkami bez pamäťového efektu. A to najlepšie na koniec. Na brúsku AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V dostanete záruku rovno na 5 rokov a možnosť vrátenia tovaru do 90 dní bez udania dôvodu, a to dokonca aj pokiaľ nakupujete na IČ – s AlzaTools nakupujete úplne bez rizík.

AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V
AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

Záruka 5 rokov

Na produkt sa vzťahuje predĺžená 5-ročná záruka aj pre podnikateľov

AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

90 dní na vrátenie

Ak nebudete spokojní, môžete výrobok do 90 dní vrátiť

AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

Vysoko výkonný a spoľahlivý bezuhlíkový motor, ktorý len tak niečo nezastaví

Uhlová brúska AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V disponuje špičkovým bezuhlíkovým motorom a skvelo hodí na každodenné náročné nasadenie pri rezaní, brúsení a kefovaní kovov, dreva, betónu či syntetického materiálu. Uhlová brúska je kompatibilná s bežnými reznými a brúsnymi kotúčmi s priemerom 125 mm, ktorých výmena bude vďaka aretácii vretena veľmi rýchla a jednoduchá. Súčasťou balenia je jeden brúsny kotúč a všetko potrebné, preto sa ihneď po vybalení môžete pustiť do práce.

AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V prekvapí skvelou ergonómiou a kvalitným vyhotovením

Práca s uhlovou brúskou je maximálne bezpečná. Disponuje totiž ochranným krytom kotúča, ten sa dá jednoducho nastaviť bez náradia tak, aby vás efektívne chránil pred odlietavajúcimi kúskami materiálu. Precízne vyhotovenie brúsky AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V potom podčiarkuje odolný hliníkový kryt prevodovky. K pohodlnej práci prispieva aj ergonomická pogumovaná rukoväť a v balení nechýba ani prídavná bočná rukoväť, ktorú je možné umiestniť hneď do troch pozícií.

AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

Zvoľte si akumulátor podľa svojich potrieb a objavte výhody systému BatteryONE 20V

Uhlová brúska AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V je dodávaná bez batérie a nabíjačky. Dokupujú sa totiž samostatne, čo so sebou prináša aj jednu veľkú výhodu. Podľa svojich požiadaviek a predpokladanej náročnosti prác si môžete z našej ponuky vybrať 20 V akumulátor s kapacitou 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) alebo 6 Ah (60LBP20V). Pokiaľ budete uhlovú brúsku využívať denne alebo sa chystáte pustiť do väčšieho projektu, odporúčame silnejší akumulátor, v opačnom prípade vám bude stačiť batéria s nižšou kapacitou. Výhodou tohto riešenia je, že stačí zaobstarať jeden akumulátor a ten je potom možné okrem uhlovej brúsky využívať vo všetkom kompatibilnom ručnom a záhradnom náradí AlzaTools BatteryONE 20V, ako je vŕtačka, okružná píla, priamočiara píla, fukár na lístie, nožnice na plot a ďalšie desiatky prístrojov.

AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

S predĺženou 5-ročnou zárukou môžete byť v pokoji

Spokojnosť zákazníkov staviame na prvé miesto, a preto vám chceme ponúknuť aj niečo navyše. Keďže si za kvalitou výrobkov našej značky AlzaTools maximálne stojíme, poskytujeme na uhlovú brúsku AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V predĺženú záruku na 5 rokov, ktorú dávame úplne všetkým – aj podnikateľom. Túto nadštandardnú záruku získavate automaticky a bez nutnosti registrácie!

AlzaTools PRE CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

Detailné špecifikácie akumulátorovej uhlovej brúsky AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V

Kompatibilná s batériami systému AlzaTools BatteryONE 20V

Profesionálny bezuhlíkový motor s vysokým výkonom, nízkou spotrebou a dlhou životnosťou

Kompatibilná s reznými a brúsnymi kotúčmi s priemerom 125 mm

Max. otáčky: 10 000 rpm

Ochranný kryt kotúča je možné nastaviť bez náradia

Bočné držadlo nastaviteľné v troch polohách

Odolný hliníkový kryt prevodovky

Aretácia vretena

Matica vretena: M14

Ergonomická pogumovaná rukoväť

V balení: uhlová brúska, kryt kotúča, kľúč na povolenie kotúča, bočná rukoväť, 125mm brúsny kotúč a manuál

Rozmery: 32,5 × 12,9 × 9,7 cm

Hmotnosť: 1,7 kg

Orientačná výdrž batérií (nepretržité rezanie): 2 Ah: až 20 minút
4 Ah: až 40 minút
6 Ah: až 60 minút

Batéria ani nabíjačka nie sú súčasťou balenia

Rodina produktov AlzaTools BatteryONE 20V

S akumulátorovým náradím AlzaTools BatteryONE 20V sa nemusíte obmedzovať prístupom k elektrickej sieti a vďaka batériám s voliteľnou kapacitou bude práca s náradím vždy maximálne pohodlná a efektívna. Príjemným benefitom je skutočnosť, že jeden akumulátor môžete používať vo viacerých prístrojoch. S AlzaTools BatteryONE 20V si kompletne vybavíte nielen dielňu, ale aj záhradu všetkým potrebným – od vŕtačky, uhlovej brúsky až po motorovú pílu, nožnice na plot a ďalšie náradie. Pri jednotlivých produktoch hľadíme na kvalitné spracovanie, solídny výkon a v neposlednom rade aj na používateľský komfort.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Súčasť balenia
Kotúč, Ochranný kryt, servisný kľúč Hotovo!
Hmotnosť
1,7 kg Hotovo!
Napájanie
Aku Hotovo!
Priemer kotúča
125 mm Hotovo!
Max. otáčky
10 000 ot./min Hotovo!

Súčasťou balenia

Súčasť balenia
Kotúč, Ochranný kryt, servisný kľúč Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,7 kg Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Aku Hotovo!

Priemer kotúča

Priemer kotúča
125 mm Hotovo!

Max. otáčky

Max. otáčky
10 000 ot./min Hotovo!

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie
Prídavná rukoväť Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Zariadenie Hotovo!

Akumulátor

Aku program
AlzaTools BatteryOne Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky brúsky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, prosim mate k dispozicii informaciu o vykone motora vo Wattoch? nech to mozem porovnat voci beznej sietovej bruske. dakujem

Diskusia a poradňa k AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V
Príslušenstvo pre AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií