AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EQUES VEIU S31 Digitálne dverové WiFi kukátko

Zobraziť katalóg
EQUES VEIU S31 Digitálne dverové WiFi kukátko
4,0 4 hodnotení
Digitálne kukátko na dvere s nahrávaním a s kamerou, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, napájanie: na batérie, aplikácia pre Android a iOS v češtine a angličtine
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  Eques22_01 Produktové číslo:  VEIUS31
EQUES VEIU S31 Digitálne dverové WiFi kukátko 279,90 € Zánovné

EQUES VEIU S31 Digitálne dverové WiFi kukátko

EQUES VEIU S31 Digitálne dverové WiFi kukátko je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
  • .

Eques VEIU S31 je digitálne kukátko na dvere na automatické snímanie priestoru v okolí vstupných dverí. Pomocou mobilnej aplikácie Eques je možné priezor ovládať na diaľku a komunikovať s návštevníkmi pri dverách. Vďaka kvalitnej Full HD kamere s nočným prísvitom získate vysokú kvalitu obrazu aj pri zhoršenej viditeľnosti a kvalitný akumulátor sa postará až o 30 dní v pohotovostnom režime na jedno nabitie. Digitálne dverové kukátko Eques VEIU S31 vyniká jednoduchou a rýchlou inštaláciou bez nutnosti použitia náradia. Využiť môžete priestranné vnútorné úložisko, ktoré je možné rozšíriť pomocou microSD pamäťovej karty. Digitálne kukátko na dvere Eques využíva na prevádzku domácu WiFi sieť.

Kľúčové vlastnosti digitálneho dverového kukátka Eques VEIU S31

  • Dotykový IPS displej s veľkosťou 5,5“ pre jednoduché nastavenie
  • Napájanie pomocou micro USB konektora 
  • Priestranné vnútorné úložisko s možnosťou využitia microSD karty
  • Kvalitná Full HD kamera so 180° uhlom záberu
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia digitálneho kukátka
  • Praktická mobilná aplikácia Eques
  • Batéria v pohotovostnom režime vydrží až 30 dní na jedno nabitie
  • Prevádzka kukátka Eques VEIU S31 cez domácu WiFi sieť

Kukátko na dvere Eques VEIU S31 s dotykovým displejom

Digitálne kukátko na dvere VEIU S31 od spoločnosti Eques je dodávané s dotykovým IPS displejom s veľkosťou 5,5“ pre jednoduché ovládanie a prehľadné zobrazenie všetkých dôležitých informácií. Vďaka kvalitnému akumulátoru ponúka kukátko dlhú výdrž v pohotovostnom režime až 30 dní. Akumulátor kukátka na dvere je možné jednoducho nabíjať prostredníctvom micro USB konektora.

Praktická mobilná aplikácia

Pri používaní digitálneho dverového kukátka Eques VEIU S31 oceníte mobilnú aplikáciu Eques pre Android a iO, ktorá umožňuje pohodlné ovládanie odkiaľkoľvek. Aplikácia navyše ponúka možnosť obojsmernej komunikácie s návštevníkmi pri vašich dverách. V prípade zaznamenania pohybu dôjde k automatickému vytvoreniu snímky a zaslaniu notifikácie do smartfónu. Digitálne kukátko na dvere Eques VEIU S31 využíva na zasielanie notifikácií a ďalšie funkcie domácu WiFi sieť.

Priestranné úložisko záznamu

Digitálne dverové kukátko Eques VEIU S31 ponúka priestranné vnútorné úložisko na ukladanie zhotovených záberov. Kapacitu je možné rozšíriť pomocou pamäťovej microSD karty do veľkosti až 32 GB. Záznamy sú tiež uložené v cloude, kde sú používateľovi k dispozícii 14 dní.

Dverové kukátko Eques VEIU S31 s kvalitnou kamerou

Pri používaní dverového kukátka Eques VEIU S31 oceníte vysokú kvalitu obrazu a 850 nm infračervený nočný prísvit. Full HD kamera ponúka uhol záberu 180°, takže získate dokonalý prehľad o pohybe v okolí dverí. Dverové kukátko Eques s prepracovanou konštrukciou je možné umiestniť takmer na každé dvere a oceníte aj rýchlu inštaláciu bez nutnosti použitia náradia.

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Funkcie

Funkcie
s nahrávaním, s kamerou Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kukátka na dvere

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, výborný popis výrobku. Ale to nejdůležitější bohužel není uvedeno. Proto se ptám: jaká je velikost displeje a jaké má displej rozlišení. Děkuji za odpověď. Novotný

Htěl bych vidět kdo je přede dveřmi když pracuji u počítače. Je to možné s PC Windows? Pokud ne, tak bych mohl použít starší tablet. Ten má ale Android 4.2.2 Jaké verze Androidu je podporována?

Dobrý den, dá se vyjmout baterie a dobít extrémně mimo zaříz

Dá sa na kukatku nastaviť automaticke zapinanie nočneho režimu alebo len manualne cez displej. Ďakujem.

je k vyrobku Univerzálny 5V / 2000mA USB napájací adaptér ci len usb kabel...dakujem

Okrem snimkov ktore kukatko zachytava pri prechadzajucom pohybe osob pred dverami, vie zaevidovat aj nahravku kratkeho videa v pripade ze by bol pohyb osoby pred dverami stacionarny? (Napr. cakajuca osoba oproti u suseda, pred dalsimi dverami)

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií