Okrúhle konferenčné stolíky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Farba
Biela
(1)
Čierna
(7)
Hnedá
(10)
Zlatá
(1)
Štýl
Moderný
(2)
Klasický
(1)
Industriálny
(2)
Škandinávsky
(5)
Šírka
42 cm
90 cm
-
Výška
27 cm
55 cm
-
Hĺbka
42 cm
90 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Okrúhle konferenčné stolíky sú vzhľadovo zaujímavým prvkom každej obývacej izby. Potešia nejedného milovníka netradičných kúskov alebo minimalizmu. Pokiaľ hľadáte funkčný stôl k vášmu gauču, ktorý bude praktický aj bezpečný pre vaše deti, zvoľte si okrúhly konferenčný stolík. Ako vybrať ten správny?

Pokračovať

Vyberte si konferenčný stolík – okrúhly je bezpečný a príjemný na pohľad

Ak máte doma malé deti, bude bezpečnejšie, keď uprednostníte konferenčný stolík okrúhly pred hranatým. Stôl s ostrými hranami môže napáchať viac škody ako úžitku. Okrúhly stolík do obývačky však ponúka oveľa väčšie spektrum výhod. Ide o nadčasový kus nábytku, ktorý vyzerá skvele v kombinácii s takmer každým interiérom. Ďalšou výhodou je úspora miesta, navyše uľahčuje pohyb okolo stolíka, čo sa hodí v menších priestoroch.

Okrúhly konferenčný stôl dodá vášmu priestoru šmrnc. Existuje nespočetné množstvo zaujímavých variantov konštrukcií, medzi ktorými si vyberie naozaj každý. Buďte nápadití a vyberte si originálny konferenčný stolík, ktorý sa len tak nevidí.

Okrúhly konferenčný stolík sa hodí do menších aj väčších obývacích izieb

Okrúhly konferenčný stolík s dostatočným odkladacím priestorom by nemal zaberať polovicu miestnosti. Najprv si zmerajte veľkosť sedačky a voľného priestoru. Ak máte málo miesta, kúpte si napríklad vložený okrúhly stôl do obývačky. Je pravidlom, že výška stola by mala korešpondovať s výškou gauča, aby ste sa k nemu nemuseli ohýbať alebo naťahovať. V ponuke nájdete ako malý okrúhly konferenčný stôl, tak aj veľký, ktorý sa hodí najmä do veľkých obývacích izieb. Priemer býva zvyčajne 50 – 120 cm.

i

Okrúhly konferenčný stolík môže slúžiť aj ako odkladací

Pokiaľ už doma konferenčný stolík máte, ale napriek tomu sa vám páči jeho oblá verzia, potom môžete okrúhly konferenčný stolík využiť ako odkladací stolík, napríklad ku kreslu, do spálne alebo predsiene. Stačí si len vybrať vhodnú veľkosť, ktorá poslúži ako odkladací priestor.

Prajete si, aby bol váš konferenčný stolík okrúhly a zároveň pevný?

Konferenčný stolík, okrúhly, je elegantným riešením do akejkoľvek domácnosti. Je však na vás, aký materiál dosky a konštrukcie si zvolíte, aby bol čo najpraktickejší a zároveň spĺňal vizuálne požiadavky. Nezáleží na tom, či hľadáte konferenčný stolík okrúhly alebo hranatý, výrobok z dreva bude vždy praktický a pevný. Sklenenú dosku zase dobre skombinujete s ostatnými materiálmi, ale je náročnejšia na údržbu. Okrúhly stôl do obývačky z kovu je moderný a pevný.

  • Sklenený okrúhly konferenčný stolík viditeľne odľahčí a presvetlí každú miestnosť, je však krehkejší ako ostatné. Veľkou výhodou je, že dokáže opticky zväčšiť priestor, a tak sa hodí predovšetkým do malých miestností. Sklenený okrúhly stolík do obývačky môže byť matný, číry, ale aj farebný. Nevýhodou je častejšia údržba.
  • Drevený okrúhly konferenčný stolík zaručí dlhú životnosť, bezproblémovú údržbu a klasický vzhľad izby. Prináša do miestnosti prirodzenú krásu a hrejivú atmosféru. Drevený okrúhly stôl do obývačky sa vyrába z masívu, prípadne z dyhy a môže mať rôzne povrchové úpravy, od laku cez olej až po vosk.
  • Kovový okrúhly stolík do obývačky toho unesie viac a dlho vydrží. Ponúkaný je v zlatej, čiernej aj striebornej farbe, a tak perfektne zapadne do každého moderného interiéru. Kovový okrúhly konferenčný stolík sa však nehodí do každej obývačky, a tak ho vyberajte starostlivo, či je to to pravé práve pre vás.
  • Kombinovaný okrúhly stôl do obývačky býva najbežnejší. Je zhotovený hneď z niekoľkých rôznych materiálov, čo mu poskytuje nevšedný dizajn a všetky pozitívne vlastnosti všetkých materiálov. Obľúbené je predovšetkým drevo s kovom alebo drevo so sklom, ale fantázii sa medze rozhodne nekladú.

sklenený konferenčný stolík okrúhly
Sklenený okrúhly konferenčný stolík

kovový okrúhly konferenčný stolík
Kovový okrúhly stolík do obývačky

konferenčný stolík okrúhly drevo
Drevený okrúhly konferenčný stolík

okrúhly stôl do obývačky drevo kov
Kombinovaný okrúhly stôl do obývačky

Náš tip: Okrúhly konferenčný stolík s úložným priestorom

Okrúhly konferenčný stolík s úložným priestorom neslúži len na občasné odkladanie vecí. Na spodnej poličke efektívne uložíte časopisy, podtácky alebo ovládače, pre ktoré na stole nie je miesto. Úložný diel tak pomôže s lepšou organizáciou predmetov, ktoré navyše ochráni pred prachom. Môže ísť buď o uzavretú zásuvku, alebo o otvorenú poličku. Okrúhly konferenčný stolík s úložným priestorom môže slúžiť aj na ukladanie diek/vankúšov, ak si zvolíte variant s integrovaným košom.

Pokiaľ nechcete niekoľko rôznych stolíkov, ale potrebujete odkladací priestor stále niekde inde, vyskúšajte okrúhly konferenčný stolík na kolieskach. Vďaka nim ho môžete mať každú chvíľku niekde inde, podľa toho, ako potrebujete.

Okrúhle konferenčné stolíky vo viacerých kusoch aj veľkostiach: Súprava je skvelou voľbou

Obľúbeným variantom sú aj okrúhle konferenčné stolíky v súprave po niekoľkých kusoch a v rôznych veľkostiach. Výhodou týchto modelov je, že ich môžete ľubovoľne usporiadať, akokoľvek ich presúvať alebo kombinovať. Okrúhly konferenčný stolík je možné tiež často zasunúť pod druhý, čím ušetríte miesto. Okrem toho ide o veľmi zaujímavý prvok, ktorý oživí každú domácnosť. Kombinácia rôznych materiálov prispieva k dosiahnutiu jedinečného vzhľadu podľa vlastných predstáv.

Konferenčný stolík okrúhly súprava

Okrúhly stôl do obývačky môže mať veľa podôb.

Ako môže vyzerať okrúhly konferenčný stolík? Biely, čierny aj mramorovaný nie je výnimkou

Okrúhly konferenčný stolík môže mať veľa podôb, nech už si zvolíte akýkoľvek materiál. Do moderných interiérov sa hodí čierny stolík, ktorý pôsobí veľmi štýlovo. Prirodzene a útulne pôsobí klasický drevený okrúhly stolík do obývačky (v rôznych odtieňoch a povrchových úpravách) a neutrálne a čisto zase biele vyhotovenie. Vyhľadávaným vzorom pre okrúhly stôl do obývačky je mramor, ktorý pôsobí veľmi luxusne. Môžete vyberať aj z rôznych farebných kombinácií, pokiaľ nemáte radi nudu.

Okrúhly konferenčný stolík má rôzne typy nôh

Už dávno neplatí, že okrúhly konferenčný stolík musí stáť iba na klasických nohách. Naopak, v ponuke dnes nájdete množstvo moderných vyhotovení. Obľúbeným variantom je kôš namiesto nôh, ktorý slúži aj ako úložný priestor. Existuje napríklad aj zaguľatený vyplnený podstavec, ktorý pôsobí veľmi pevne a len tak sa neprevrhne. Ale nebojte sa, staviť môžete stále na klasické nohy, ktoré sú však rôzne prekrížené, zaguľatené, prepletené – možností máte skutočne veľa.

i

Industriálne, moderné alebo napríklad škandinávske okrúhle konferenčné stolíky?

Okrúhle konferenčné stolíky môžete vyberať aj podľa dizajnového štýlu. V ponuke napríklad nájdete moderné, rustikálne, industriálne alebo napríklad škandinávske vyhotovenie, a tak si môže zo širokej ponuky vybrať skutočne každý bez ohľadu na to, aký dizajnový štýl preferujete.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
14 položiek

Okrúhle konferenčné stolíky

V kategórii Okrúhle konferenčné stolíky máme práve teraz na Alza.sk celkom 14 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné okrúhle konferenčné stolíky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie okrúhle konferenčné stolíky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie okrúhle konferenčné stolíky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii okrúhle konferenčné stolíky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií