Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ochranné nátery na záhradný nábytok

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
3 položky
Star brite Prírodný ochranný olej na drevo 950 ml
Olej – zabraňuje černaniu tíkového dreva a prenikaniu vlhkosti (impregnuje), chráni proti škvrnám a vzniku plesní, poskytuje dlhotrvajúcu ochranu aj proti pôsobeniu slnka a soli, 950 ml ošetrí 15 – 20m2.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR219105
Star brite Tmavý ochranný olej na drevo 950 ml
Olej – zabraňuje černaniu dreva a prenikaniu vlhkosti (impregnuje), chráni proti škvrnám a vzniku plesní, poskytuje dlhotrvajúcu ochranu aj proti pôsobeniu slnka a soli, 950 ml ošetrí 15 – 20m2. Prípravok primárne pre exotické drevo a tmavšie dreviny.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR219085
Star brite Tíková ošetrovacia súprava 473 ml
Čistič – súprava obsahuje čistič tíkového dreva Premium, leštidlo na tíkové drevo Premium a tíkový olej Premium, čistí a ošetruje tíkové a iné jemné drevo, odstraňuje škvrny a zvetrané vrstvy dreva.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR219084
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií