AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

TomTom Start 60 Europe Lifetime mapy

Zobraziť katalóg
TomTom Start 60 Europe Lifetime mapy
4,6 19 hodnotení
GPS navigácia s doživotnou aktualizáciou máp, dotykový displej s uhlopriečkou 6" (800x480 pix.), dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi, micro SD, POI (body záujmu), držiak EasyPort, prijímač TMC, nabíjačka do auta, USB kábel
Kód:  PP585u4 Produktové číslo:  1FD6.002.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Start 60 Europe Lifetime mapy

TomTom Start 60

6" dotyková obrazovka

Základná GPS navigácia od populárneho výrobcu TomTom je určená predovšetkým do auta, ale nestratí sa ani pri pešom navigovaní či hľadaní konkrétnej ulice. O všetkom dianí vás informuje ohromný dotykový displej, ktorý vám ukáže správnu cestu aj na komplikovanej križovatke. Konečne zažijete pohodové cestovanie aj do neznámych končín.

TomTom Start 60
 linka

Mapy na celú dobu životnosti

Vždy cestujte s najnovšou mapou. Po dobu životnosti svojho produktu si môžete do svojho zariadenia stiahnuť najmenej štyri nové verzie mapy každý rok. Celú Európu už budete mať navždy plne k dispozícii.

TomTom Start 60
 linka

Parkovací asistent

Vyhľadajte si miesto na zaparkovanie pomocou zariadenia TomTom. Pretože je funkcia Parkovací asistent k dispozícii po celú dobu cesty, môžete si vybrať, či chcete pri plánovaní trasy navigovať priamo k najbližšiemu parkovisku, alebo nájsť parkovanie na trase - buď v blízkosti cieľového miesta, alebo blízko aktuálnej polohy.

TomTom Start 60
 linka

Dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi

Zreteľne zobrazuje, do ktorého pruhu sa máte na križovatke zaradiť. Vďaka realistickým obrázkom jazdných pruhov v 3D nezabudnete odbočiť. Teraz sa môžete plne sústrediť na okolitú premávku a vyhnúť sa nebezpečnej situácii.

TomTom Start 60
 linka

Rýchle hľadanie

Nájdite svoj cieľ rýchlejšie na základe výsledkov intuitívneho vyhľadávania. Funkcia Rýchle hľadanie začína vyhľadávať váš cieľ, akonáhle začnete písať. Pravidelne navštevované miesta si možno ľahko uložiť a následne niekoľkými dotykmi bleskovo prejsť na požadovanú adresu.

TomTom Start 60
 linka

Body záujmu

Majte prehľad o bodoch záujmu vo vašom okolí. Od čerpacích staníc po hotely - vaše zariadenie sa dodáva s miliónmi vopred nahraných užitočných bodov záujmu. Navyše získate aj upozornenie na radary na celé tri mesiace.

TomTom Start 60
 linka

Držiak EasyPort

Integrovaná batéria vydrží napájať zariadenie až 2 hodiny na jedno nabitie. Ak zaplníte vnútorné úložisko, je pripravený slot na pamäťové karty typu Micro SD. Bezproblémovú inštaláciu na čelné sklo zaistí dodávaný držiak EasyPort a v prípade potreby ho v pohode aj so zariadením strčíte do vrecka. Svoju navigáciu máte stále po ruke, aj keď nie ste práve v automobile.

TomTom Start 60

Parametre a špecifikácia:

Mapové pokrytie:
Podrobné pokrytie - Andorra, Rakúsko, Belgicko, Chorvátsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Gibraltár, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lichtenštajnsko, Litva, Luxembursko, Malta, Monako, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, (vrátane Kanárskych ostrovov), Švédsko, Švajčiarsko, Vatikán, Spojené kráľovstvo (vrátane Normanských ostrovov)
Čiastočné pokrytie - Bulharsko, Lotyšsko, Čierna Hora, Rusko, Srbsko, Turecko
Spojovacie komunikácie - Albánsko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Macedónska republika, Moldavsko, Ukrajina

Obsah balenia:
Zariadenie TomTom Start 60
Držiak EasyPort
Prijímač TMC
Nabíjačka do auta a kábel USB pre počítač
Dokumentácia
Používateľská príručka

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
162,5 mm Hotovo!
Výška
104,8 mm Hotovo!
Hĺbka
23,8 mm Hotovo!
Hmotnosť
280 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
162,5 mm Hotovo!
Výška
104,8 mm Hotovo!
Hĺbka
23,8 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
280 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer! Je v mapách, ktoré sú nadefinované v "Tom Tom Start 60 Europe" navigácii, aj mapa Chorvátska, Bulharska, Rumunska? Plus predáva sa pri tomto modele aj krúžok na uchytenie na palubnú dosku, do ktorého sa potom môže nainštalovať navigácia? Ďakujem, Beránek.

Diskusia a poradňa k TomTom Start 60 Europe Lifetime mapy
Príslušenstvo pre TomTom Start 60 Europe Lifetime mapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Start 60 Europe Lifetime mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Start 60 Europe Lifetime Karten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Start 60 Europe Lifetime Karten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Start 60 Európa Élettartam Maps.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií