Vedro 5 l, 1 držiak, drev .olša

Zobraziť katalóg
Vedro 5 l, 1 držiak, drev .olša
Dekorácia – drevené vedro s rukoväťou, 5l, pr. 26.5cm, jelša. Ručná výroba, pomocou tradičných metód stolárskych blokov dreva s kvalitným kovaním, štýlové menšie drevené vedro ako doplnok do sauny (polievanie saunových kameňov) alebo na chalupu, chatu, kovové kovanie – pozink, 1× tvarovaná drevená rukoväť na lepšie uchopenie, pomocou naberačky možno naberať vodu z vedra a polievať s ňou saunové kamene. Možno použiť aj ako vedro do sauny (k polievanie saunových kameňov), na dekoráciu alebo ako štýlový kvetináč v interiéri. Objem: 5l, priemer: 26.5cm, materiál: jelšové drevo.
Kód:  MTGV1942 Produktové číslo:  447385

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vedro 5 l, 1 držiak, drev .olša Predaj skončil

Vedro 5 l, 1 držiak, drev .olša

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vedro 5 l, 1 držiak, drev .olša Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si vědro 5l, 1 držák, dřev.olše.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií