PET AlzaBoxy Q1

HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE

Zobraziť katalóg
HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 6 kg až 7 kg, ročná spotreba energie 175 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania B, hlučnosť 51 dB, rýchly program, sušička: energetická trieda A+, ročná spotreba energie 269 kWh/annum, hmotnosť náplne 7kg, hlučnosť 67 dB, dĺžka cyklu 244 min,
Kód:  HOOSET002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE Predaj skončil

HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE

Predstavujeme vám cenovo zvýhodnenú ponuku na sušičku a práčku od spoločnosti Hoover. Medzi prednosti týchto výrobkov bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, vysoká účinnosť a moderné technológie. Vybavte aj vy vašu domácnosť praktickými pomocníkmi DXOA4 37AH/1-S a DXW4 H7A1CTE. Zverte vašu bielizeň do rúk naozajstných odborníkov. 

Práčka Hoover DXOA4 37AH/1-S vás zaujme nízkou spotrebou a množstvom zaujímavých funkcií. Ide o úplne ideálny spotrebič do moderne zmýšľajúcej domácnosti. Svojimi parametrami potom spadá do maximálne úspornej kategórie A+++, takže vám ušetrí aj peňaženku. Vďaka špičkovému invertorovému motoru sa hlučnosť pohybuje na naozaj nízkych hodnotách, ktoré aj pri odstreďovaní nepresiahnu hranicu 76 dB.

Kľúčové vlastnosti práčky DXOA4 37AH/1-S

  • Para na oživenie bielizne, dezinfekciu a odstránenie zápachu
  • Náplň až 7 kg
  • Tichý a výkonný invertorový motor
  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Technológia One Touch
  • Odložený štart až o 24 h
  • Hmotnostná automatika - detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie prania
  • Ochrana proti úniku vody Antiowerflow

Moderná technológia All In One

Práčka Hoover DXOA4 37AH/1-S vyniká prepracovaným bubnom Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu pre šetrnú starostlivosť o tkaniny. S prehľadom do neho uložíte až 7 kg špinavej bielizne. Komfortné nakladanie aj vykladanie bielizne zaistí dostatočne široký plniaci otvor s priemerom 35 cm. Ďalšou vychytávkou práčky Hoover DXOA4 37AH/1-S je patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku a vody All In One. Jednoducho sa zmiešajú v špeciálnej komore a následne dôjde k navlhčeniu bielizne vytvorenou penou. Výrazne sa tak zníži čas a zvýši účinnosť prania pri nízkych teplotách - 20 °C.

Bezdotykové prepojenie práčky

Spredu plnená práčka Hoover DXOA4 37AH/1-S disponuje množstvom našľapaných technológií, ktoré výrazne uľahčia a zefektívnia celkové používanie. Technológia One Touch umožní bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC s inteligentným telefónom a môžete ju tak ovládať. V neposlednom rade je nutné spomenúť veľmi jednoduché ovládanie pomocou otočného ovládača a dotykového displeja. Po stránke bezpečnosti je tu pripravená ochrana proti prepeneniu alebo úniku vody Antioverflow a samozrejme aj bezpečnostný zámok dverí.

Bezdotykové prepojenie sušičky

Ďalším do partie je už spomínaná sušička DXW4 H7A1CTE. Táto kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom predstavuje účinné zariadenie s inovatívnymi technológiami, ktoré vám uľahčia každodenný boj so špinavou bielizňou. Spadá do energeticky úspornej triedy A+, preto ušetrí oveľa viac finančných úspor za energiu ako iné spotrebiče triedy A. Vďaka objemovému bubnu naraz usušíte až 7 kg bielizne, sušička je tak vhodná aj do početných rodín s častým použitím.

Kľúčové vlastnosti sušičky DXW4 H7A1CTE

  • Sušička od spoločnosti HOOVER spadajúca do en. triedy A+
  • Senzor upravuje dĺžku sušenia
  • Invertorový motor dosiahne hluk maximálne 69 dB
  • Spätný chod bubna - proti pokrčeniu a pre jednoduchšie žehlenie
  • Prehľadný displej
  • Moderné technológie (NFC)
  • Ukazovateľ zanesenia filtra a naplnenia nádoby na vodu
  • Zvukový signál na konci programu
  • Kapacita kondenzačnej nádrže je 5 l
  • 14 programov sušenia a 30 One Touch
  • Hĺbka len 46,5 cm

Ovládanie sušičky pomocou inteligentného mobilného telefónu

Veľkou prednosťou sušičky Hoover DXW H9A3CTEX-S je technológia One Fi Extra, vďaka ktorej môžete sušičku Hoover DXW4 H7A1CTE ovládať prostredníctvom vášho inteligentného mobilného telefónu alebo tabletu. K dispozícii je tiež klasické ovládanie, ktoré zaisťuje veľký digitálny displej. Invertný motor, ktorý túto sušičku poháňa, je veľmi tichý, spoľahlivý a veľmi úsporný. Antikorový sušiaci bubon sa otáča v oboch smeroch, čo zaručuje ochranu proti krčeniu tkanín. Nechýba ani bezpečnostný zámok dverí.

Sušička HOOVER s tepelným čerpadlom ponúka mnoho programov

Sušička DXW4 H7A1CTE disponuje veľkými sklenenými plniacimi dvierkami. Ponúka 14 základných programov, ktoré sú doplnené o ďalších 30 One Touch programov. Funkcia odložený štart vám umožní sušenie pohodlne naplánovať dopredu, napríklad aby ste mali všetko hotové po príchode z práce. K pozitívam sušičky patrí tiež celkovo kvalitné vyhotovenie a funkčný dizajn.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
269 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
269 kWh/annum Hotovo!

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, poradíte prosím jaký mezikus k tomuto setu vybrat? Děkuji

Dobrý den, jaký mezikus prosím? Ten, který zmiňujete v odpovědi výše, se už neprodává. Kontaktovala jsem s dotazem už dvakrát Vaše callcentrum, ale jsem stále bez odpovědi. Díky

HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE Dobrý den chci si koupit tento set , ale potřebuji poradit jaký mezikus si mám k tomu koupit, nebo je součástí setu? Děkuji Trojanová

Dobrý den chtěla bych se zeptat když si objednám tento set zda by byla možnost vynesení do 3 patra v ceně nebo za příplatek. Děkuji

Dobrý den, jak dlouhá je záruka - 2 nebo 5 let? Má nějaký set pračka-sušička standardní záruku delší než 2 roky? Děkuji

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký mezikus mám použít pro tento set. Děkuji

Diskusia a poradňa k HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE
Príslušenstvo pre HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER DXOA4 37AH/1-S + HOOVER DXW4 H7A1CTE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií