Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOTPOINT-ARISTON E4DG AAA X MTZ

Zobraziť katalóg
HOTPOINT-ARISTON E4DG AAA X MTZ
Doručenie na
predajňu zadarmo
Americká chladnička – štvordverová, 195.5cm, en. trieda A++, objem chladnička/mraznička 298/87l, hlučnosť 40dB, mraziaci výkon 5kg/24h, No Frost, akustický signál otvorených dverí, antibakteriálna ochrana, nerez
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  FAC2480f Produktové číslo:  E4DGAAAXMTZ
HOTPOINT-ARISTON E4DG AAA X MTZ 950,09 € Rozbalené

HOTPOINT-ARISTON E4DG AAA X MTZ

HOTPOINT-ARISTON E4DG AAA X MTZ je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kombinovaná chladnička Hotpoint ARISTON E4DG AAA X MTZ v atraktívnom antikorovom vyhotovení je moderným a najmä funkčným riešením pre uloženie všetkých vašich potravín. Za najväčšími zo štyroch dverí sa nachádzajú dve police z tvrdeného skla, praktická zásuvka s nulovou zónou a držiak na víno. Pre perfektné skladovanie ovocia a zeleniny využijete plastové priehradky. Otvorením chladničky sa dostanete k objemu 292 litrov. Všetky potraviny pre celú vašu rodinu v nej teda nájdu dostatok priestoru. Dverné priehradky sa postarajú o prehľadnú organizáciu – jogurty aj vajíčka tu uložíte pohodlne na svoje miesto. 

Veľkokapacitná mraznička s objemom 87 litrov vnútri schováva dve veľké zásuvky a technológiu No Frost, ktorá mrazničku automaticky rozmrazuje. Inovatívna funkcia Super Freeze bleskurýchlo zamrazí všetko, čo ste práve uložili, či už je to prvotriedne mäso, ryby alebo zelenina. Špeciálna funkcia I Care automaticky kontroluje teplotu a na základe podmienok nastavuje výkon chladničky tak, aby bola dosiahnutá ideálna skladovacia teplota s minimom spotreby energie.

Iste oceníte aj schopnosť antibakteriálnej ochrany proti šíreniu baktérií a plesní. Displej predstavuje prehľadné zobrazenie teploty chladničky aj mrazničky. Moderná chladnička patrí do energeticky úspornej triedy A++, oproti iným spotrebičom teda predstavuje finančne šetrné riešenie. Ak sa omylom nezatvoria dvierka chladničky alebo ich necháte otvorené, včas vás upozorní zvukový signál. Veľmi praktické. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
385 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – zásuvka Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – zásuvka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
385 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
5 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
196 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
84 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nedavno sme vypli chladnicku vyuzierali a zapli naspat . Nastal problem ze sa nedaju vytiahnut sufliky na mrazak . Ako mi stym mozete pomoct. Dakujem

Kde je u tohoto modelu výrobník ledu? U HOTPOINT-ARISTON E4D AAA X C byl umístěn v horním šuplíku.

Príslušenstvo pre HOTPOINT-ARISTON E4DG AAA X MTZ
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií