PET AD homeoffice

HP ScanJet Pro 2000 s1

Zobraziť katalóg
HP ScanJet Pro 2000 s1
Skener A4, až 600dpi, podávač (ADF), USB 2.0
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  QM059c1 Produktové číslo:  L2759A Stránky výrobcu
HP ScanJet Pro 2000 s1 339,83 € Rozbalené

HP ScanJet Pro 2000 s1

HP ScanJet Pro 2000 s1 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Spracovanie veľkého objemu dokumentov určených na digitalizáciu obstará tento cenovo dostupný skener. Ani väčšie projekty nebudú robiť problémy. Vďaka rýchlosti až 24 str./min alebo 48 obr./min a automatickému podávaču dokumentov na 50 listov bude spracovanie bez zbytočného čakania a bez nutnosti vašej asistencie. Skener je pritom malý, takže sa bez problémov zmestí na pracovný stôl.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný a rýchly skener
  • Obojstranné skenovanie
  • 50 stránkový podávač listov
  • Skenovanie jedným dotykom
  • Automatizované odosielanie do cloudu, mailu ...
  • OCR pre premenu na editovateľný text

Zjednodušte si prácu

Práca na každodenných úlohách vám pôjde od ruky vďaka skenovaniu na jeden dotyk. Vytvorte si vlastné jednodotykové skenovanie a zvládnete opakujúce sa úlohy bez neustáleho nastavovania. Naskenované dokumenty vám prevedie do editovateľného textu pomocou vstavanej technológie OCR, zabezpečených PDF a ďalších typov súborov.

Do všetkých smerov

Skeny môžete pomocou softvéru HP Scan okamžite zdieľať alebo archivovať do obľúbených cloudových umiestnení. Pripravte si profily pre najčastejšie scenáre a ihneď všetko rozošlete do rôznych cieľových umiestnení. HP Scan obsahuje množstvo možností ako digitalizovať a usporiadať dokumenty.

Parametre a špecifikácia:

Typ skenera:
Priechodný

Optické rozlíšenie skenovania:
Až 600 dpi (farebne a čiernobielo, s podávaním listov)

Pracovná kapacita (denne):
Odporúčaný cyklus je 2000 strán za deň

Bitová hĺbka:
24 bitov externá / 48 bitov interná

Stupňov šedej:
256

Rýchlosť spracovania úlohy:
Prevod farebnej fotografie 10 x 15 cm do súboru (200 dpi, 24 bitov, formát TIFF): cca 6,9 s pri skenovaní jedného obrázku
OCR A4 (300 dpi, 24 bitov na RTF): cca 9,13 s pri skenovaní jedného obrázku
Prevod farebnej fotografie 10 x 15 cm do e-mailu (150 dpi, 24 bitov): cca 10,65 s pri skenovaní jedného obrázku
Prevod súboru PDF A4 do e-mailu (300 dpi, 24 bitov): cca 12,98 s pri skenovaní jedného obrázku

Podporované typy médií:
Listy papiera, tlačený papier (laserové a atramentové), perforovaný papier, bankové šeky, vizitky, faktúry, samoprepisovacie formuláre, zošívané médiá bez svoriek

Hmotnosť médií, podpora vstupu ADF:
50 až 180 g/m2

Formát uloženie skenovaného dokumentu:
Pre text a obrázky: PDF, JPEG, PNG, BMP, TIFF, TXT (Text), RTF (Rich Text) a PDF s možnosťou vyhľadávania

Vstupné režimy skenovania:
Jeden predvolený režim skenovania na prednom paneli pre skenovací softvér HP v systéme Windows, HP Easy Scan/ICA v systéme Mac a aplikácie iných výrobcov cez ovládače TWAIN, ISIS a WIA

Pokročilé funkcie skenera:
Automatická detekcia farieb, automatické orezanie, automatická expozícia, automatická orientácia, OCR, odstránenie hrán, vyčistenie pozadia, odstránenie otvorov, vynechanie farieb, narovnanie stránky, skenovanie do cloudu, skenovania do e-mailu, zabezpečenie PDF

Ovládací panel:
Tlačidlo skenovanie, tlačidlo napájania s kontrolkou LED a kontrolka LED pre indikáciu chýb

Štandardná možnosť pripojenia:
Vysokorýchlostný port USB 2.0

Minimálne rozmery:
300 × 172,9 × 152,1 mm

Hmotnosť:
2,6 kg

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ScanJet Pro 2000 s1
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií