AD květen univerzal AD 1. týden květen

Fotografická tlačiareň HP s kolieskami čierna

Zobraziť katalóg
Fotografická tlačiareň HP s kolieskami čierna
Mobilná tlačiareň fotografická tlačiareň, technológia tlače Zink, veľkosť papiera 5 x 7,6 cm, rýchlosť tlače fotografií za 42 sekúnd, hmotnosť 170 g, Bluetooth
Kód:  PA005d8a Produktové číslo:  Z3Z92A Stránky výrobcu
Fotografická tlačiareň HP s kolieskami čierna Predaj skončil

Fotografická tlačiareň HP s kolieskami čierna

Představujeme fototiskárnu HP Sprocket Photo

Tiskněte fotografie o velikosti 5 × 7,6 cm ze svého chytrého telefonu

Fotografii dnes pořídíte kdejakým telefonem či tabletem. Jak ale udělat digitální fotografii do ruky? Mobilní tiskárna HP Sprocket Photo přesně toto zvládne. Má rozměry pro přenášení, vlastní baterii, a tak za pár chvil vyrobí krásné fotografie, kdekoliv budete chtít. Jedinečnými vzpomínkami můžete ihned obdarovat rodinu i přátele.

Vypnuto
HP Sprocket Photo

Okamžitý tisk samolepek

Díky přilnavé zadní straně můžete proměnit své oblíbené fotografie na zábavné samolepky.


Aplikace HP Sprocket

Jelikož se počítá hlavně s tiskem z mobilních zařízení, nesmí chybět aplikace. Ta je pochopitelně zcela zdarma pro Android a iOS. Aplikace působí i jako fotoeditor, ve kterém si lze obrázky vylepšit různými vzkazy nebo symboly.

Vypnuto
HP Sprocket Photo

S HP Sprocket Photo budete tvořit zábavu

S tiskovou technologií ZINK Zero Ink budou fotografie správně barevné, odolné proti rozmazání, vodě i roztržení. K tomu vás čeká minimum starostí. Zapomeňte na problémy s doplňováním inkoustu. Zde stačí jen vložit fotografický papír pro tuto technologii a jste připraveni.


Vypnuto
HP Sprocket Photo

Klíčové vlastnosti HP Sprocket Photo

  • Jednoduchý a rychlý tisk fotografií o velikosti 5 × 7,6 cm.
  • Ideální zábava pro mladé.
  • Lze vytisknout jakýkoli snímek ze sociálních sítí.
  • Možnost vytváření samolepek.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je potřeba dokupovat take toner, jestli ano, jak casto? Kolik popripade stoji? Dekuji.

Krásný večer, kolik stojí spotřební materiál (a kolik je v něm fotografií)? Seženu ho u vás? Díky!

Diskusia a poradňa k Fotografická tlačiareň HP s kolieskami čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Sprocket Photo Printer černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Sprocket Photo Printer černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Sprocket Photo Printer černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP lánckerék fotónyomtató fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií