-->
LEGO Disney princezné

Lákavý svet princezien, to je LEGO® | Disney Princess

So stavebnicami LEGO® | Disney Princess™ sa deti prenesú do rozprávkového sveta princezien a ďalších rozprávkových bytostí, ktoré z rozprávok poznajú. Prežijú dobrodružstvo s Elsou, Annou a Olafom z radu LEGO® | Disney Frozen v ich Ľadovom zámku? Alebo radšej usporiadajú ples v zámku niektoré z ostatných krásnych princezien? Popoluška, Ariel, Bella aj Rapunzel už na nich netrpezlivo čakajú.

Objavujte stavebnice LEGO® | Disney Mickey and Friends

Na ďalšie rozprávkové zážitky sú pripravení kamaráti z radu LEGO® | Disney Mickey and Friends™. Myšiak Mickey s myškou Minnie, Goofym, Plutom aj ďalšími hrdinami sa nikdy nenudia. Vydajú sa na prieskum vo vesmírnej lodi, pôjdu kempovať a navštívia aj púť plnú atrakcií. S LEGO® | Disney Mickey and Friends™ budú deti objavovať stále niečo nové.

LEGO Disney Mickey and Friends
Ďalší hrdinovia LEGO Disney

Ďalší obľúbení hrdinovia v úžasných sadách LEGO® | Disney™

Súčasťou radu LEGO® | Disney™ sú ale aj ďalší známi hrdinovia z rozprávok. Zábavu si deti užijú s Rýchlou rotou – veveričkami Chipom a Dalom, chlapcami Huiom, Duiom a Luiom aj ich lakotným strýkom Dolaldom z Kačerích príbehov, s nerozlučnými kamarátmi Woodym a Buzzom Rakeťákom z Príbehu hračiek alebo medvedíkom Pú. LEGO® | Disney™ znamená rovnakú zábavu ako v obľúbených seriáloch.

LEGO Disney a ilustrované návody

Ilustrované návody pre najmenších staviteľov

Pre začiatočníkov v stavaní a deti, ktoré ešte nevedia čítať, prináša rad LEGO® | Disney™ ilustrované návody a digitálneho sprievodcu Instructions PLUS.

LEGO Disney pre deti od 4 rokov

Poteší deti už od 4 rokov

So sadami LEGO® | Disney™ sa môžu hrať deti už od 4 rokov, a to vďaka dielikom a konštrukciám prispôsobeným ich schopnostiam. Deti tak budú mať radosť z hry aj zo stavania.

Ikonické minifigúrky LEGO Disney

Obľúbení hrdinovia ožijú v detských rukách

Minifigúrky zo stavebníc LEGO® | Disney™ sú prepracované do najmenších detailov. Krásne farby a dokonalá podoba roztomilých ikonických figúrok deti uchvátia.

LEGO® Disney™ Princess – lákavý svet princezien

Malé slečny sa prenesú do rozprávkového sveta princezien aj ďalších rozprávkových bytostí a prežijú s nimi svoje detské sny. Chcete navštíviť Popoluškin kráľovský kočiar alebo Kráľovstvo Arendelle? Alebo vaše dieťa nadchnú princezné z Ľadového kráľovstva? Svet LEGO Disney je veľmi rozmanitý a osloví tak takmer každé dievčatko!


Nekonečné možnosti LEGO stavebníc

LEGO Disney deti nielen baví, ale aj rozvíja ich tvorivosť, predstavivosť a zručnosti. Dá sa kombinovať s ďalšími LEGO kockami, čím ešte viac podporuje detskú fantáziu, učenie a sebavedomie. Ako hovorí Popoluška: „Ak niečomu naozaj veríš, nikdy by si sa nemala vzdávať, a to nech sa stane čokoľvek! Jedného dňa sa tvoje sny splnia.“


LEGO Disney pre dospelých staviteľov

Vráť sa do detských rokov a kúp si LEGO Disney stavebnicu pre dospelých. Kultové postavy LEGO Disney 43179 Myšiak Mickey a Myška Minnie pre každého fanúšika štúdia Disney. Doprajte si odpočinok a relaxujte u 1739 LEGO kociek.