My Little Pony princezná Twilight Sparkle

Zobraziť katalóg
My Little Pony princezná Twilight Sparkle
Plyšová hračka výška 25 cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0354h Produktové číslo:  ASRT5010993332601

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

My Little Pony princezná Twilight Sparkle Predaj skončil

My Little Pony princezná Twilight Sparkle

Plyšový mořský poník Princess Twilight Sparkle od My Little Pony o výšce 25 cm potěší všechny milovníky animovaného seriálu My Little Pony Friendship is Magic. Roztomilý jednorožec má nádherné oči a krásnou fialovou srst, hřívu a ocas, které jsou ozdobené růžovými a tmavě fialovými pruhy. Na jeho bocích se nachází znaménko ve tvaru šesticípé hvězdy s pěti malými hvězdičkami. Na zádech má křídla a na hlavě roh. Twilight Sparkle je velmi chytrý, zná odpověď na každou otázku. Má silnou magickou moc a ovládá spoustu kouzel. 

Klíčové vlastnosti fialového plyšového poníka Princess Twilight Sparkle My Little Pony

  • Plyšový mořský poník - jednorožec
  • Na motivy seriálu My Little Pony Friendship is Magic
  • Nádherná fialová srst s růžovými pruhy 
  • Vyroben z heboučkého plyše
  • Měkký a příjemný na dotek
  • Skvělá zábava

Měkoučký plyšový mazlíček

Fialový mořský poník Princess Twilight Sparkle je vyroben z heboučkého plyše, který je příjemný na dotek. Je velmi přítulný, rád se mazlí a jistě se stane oblíbeným kamarádem, se kterým budou děti každý večer usínat v postýlce. Pořiďte svým dětem tuto nádhernou měkkou plyšovou hračku, se kterou se zabaví po dlouhé hodiny a užijí si spoustu skvělé zábavy.

Parametry a specifikace:

Materiál:
Plyš

Výška:
25 cm

Barevné provedení:
Fialové

Doporučený věk:
Od 3 let

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My Little Pony princezná Twilight Sparkle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Plyšový mořský poník Princess Twilight Sparkle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plüschtier My little Pony Meeresprinzessin Twilight Sparkle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plüschtier My little Pony Meeresprinzessin Twilight Sparkle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My Little Pony Twilight Sparkle hercegnő póni plüssjáték.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií