Nikko RC Nano VaporizR 2 modrý

Zobraziť katalóg
Nikko RC Nano VaporizR 2 modrý
5 2 hodnotení
RC auto obojživelné, 4 × 4 terénní vozidlo, určení: souš/voda/sníh, max. rychlost 8,5 km/hod. frekvence 2.4GHz, 4xAA+3xAAA ovládání, baterie nejsou součástí balení, velikost 19cm
27,72 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  HRAmm098 Produktové číslo:  0011543941415
Nikko RC Nano VaporizR 2 modrý 27,72 € Zánovné

Nikko RC Nano VaporizR 2 modrý

Nikko RC Nano VaporizR 2 modrý je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Úspešný model VaporizR sa vracia v novom prevedení, ktoré si všetkých fanúšikov silných áut určite získa na prvý pohľad. A to nielen vďaka štýlovému dizajnu s dominujúcimi odtieňmi svietivo modrej farby. Nano VaporizR 2 ponúka oveľa viac ako len pekný vzhľad. Toto obojživelné terénne vozidlo s veľkosťou 19 cm je vybavené dvoma motormi a diaľkovým ovládaním, ktoré pracuje na frekvencii 27 Mhz. Pýši sa náhonom na všetky štyri kolesá a dokáže jazdiť na suchu, na vode aj po snehu! Je odolné voči pádom, jazdí rýchlo (8,5 km/h) a reaguje presne - hravo sa otočí až o 360°. Napájanie prebieha prostredníctvom 4 AA (auto) a 3 AAA (ovládanie) batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Vhodné pre deti od 6 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 motory
  • Náhon na všetky 4 kolesá
  • Jazdí na súši, vo vode, aj po snehu
  • Rýchlosť až 8 km/h
  • Presné reakcie - vie sa otočiť až o 360°

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Typ RC auta
Buggy Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Náhon
Na 4 kolesá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Typ

Typ RC auta
Buggy Hotovo!

Vlastnosti

Využitie
Vnútorné Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Náhon
Na 4 kolesá Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Pokročilé

Maximálna rýchlosť
15 km/h Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Model Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dva kluky. Když koupím stejné autíčka Nikko RC Nano VaporizR 2 modrý, které mají stejnou frekvenci, tak se budou rušit nebo to bude v pohodě. Vím, že obdobný dotaz je již napsaný výše, ale tam jde o dva různé výrobky. Děkuji.

Dobrý den. Abych měl autíčko kompletní a mohlo hne jezdit, je tedy třeba koupit nabíjecí baterie a nabíječku? Jaké konkrétně? Ptám se protože u některých RC modelů je uvedeno, že se do nich nemají dávat nabíjecí baterie a zde v příslušenství to není uvedeno.

Dobrý den, pracuje tedy na 2.4GHz jako je u názvu nebo na 27 Mhz jako je v popisu. Je to varianta která má krátkou antenu na autě nebo dlouhý prut?

Dobrý den, je možné k tomuto autu zakoupit náhradní dálkové ovládání? případně jiné, které by šlo spárovat? děkuji

Dobrý den, mám 2 autíčka vaporizr2 po záruce a nejezdí. Potřebují opravu. Kam se mohu obrátit pro jejich servis v Praze a středočeském kraji? Nikdo s tím nechce nic mít. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký dosah má ovládání? tedy do jaké vzdálenosti od ovladače je auto ovladatelné? děkuji VF

Dobrý den, budou se rušit na frekvenci 2,4Ghz model Nikko viz výše a motorka obojživelník? Jak se spáruje ovladač a RC model? Děkuji.

Má autíčka plastová nebo gumová kola?

Dobrý den, shínám baterii do Nikko VaporizR 2. Stávající je nefunkční a bez baterie jej mohu vyhodit. Vím , že jste ji měli, ale zaváhala jsem.

Príslušenstvo pre Nikko RC Nano VaporizR 2 modrý
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií