Stavebnica LEGO novinky

Fantastické LEGO® novinky všade, kam sa pozriete

LEGO® novinky ponúkajú osviežujúce dobrodružstvo naprieč všetkými radmi. Dievčenský rad LEGO® Friends prináša úžasné súpravy, ktoré rozšíria príbehy populárnych kamarátok z Heartlake City a nových prírastkov sa dočká aj hektický život v LEGO® City. Ponoriť sa však môžete aj do kúzelnej ríše LEGO® Disney.

Nové LEGO® rozšírenie populárnych filmových a seriálových radov

Nové LEGO® súpravy potešia aj milovníkov radov so známymi filmovými a seriálovými motívmi. Tešiť sa môžete na kúzelnícky svet LEGO® Harry Potter™ či nové možnosti pre superhrdinu LEGO® Marvel. Tým to však nekončí, parádnu inováciu ponúkne napríklad aj nesmrteľné LEGO® Star Wars™.

Nové rady LEGO 2022
LEGO Ideas novinky

LEGO® Ideas – horúce novinky priamo od fanúšikov

Rozšírenia sa dočkajú aj originálne koncepty LEGO® Ideas navrhnuté samotnými fanúšikmi LEGO®. Stavitelia sa môžu tešiť na nové súpravy, ktoré vzišli z predstavivosti a kreativity zapálených LEGO® nadšencov. LEGO® Ideas ponúkajú nekonečné možnosti na originálne stavanie podľa individuálnych záujmov.

LEGO Technic novinky

LEGO® Technic novinky pre pokročilých staviteľov

Pre všetkých konštruktérov pripravených čeliť výzvam a zložitejším modelom, sú tu novinky z radu LEGO® Technic.

Novinky LEGO 2022 pre všetkých

Nové LEGO® kúsky do každej domácnosti

Vaše obľúbené rady LEGO® prichystali aj v tomto roku neopozerané súpravy, príbehy a nekonečnú stavaciu zábavu.

LEGO pre malých aj veľkých

LEGO® je tu pre každého staviteľa

LEGO® stavebnica ponúka rady pre všetky vekové kategórie: deťom LEGO® DUPLO® a rodičom LEGO®️ pre dospelých staviteľov.

Stavebnice LEGO® pre odvážnych bojovníkov

Vďaka novinkám LEGO® Star Wars™ budú deti objavovať vesmírne galaxie v kozmických plavidlách a pridajú sa na temnú alebo svetlú stranu Sily. Starí dobrí nindžovia ovládajúci umenie Spinjitzu budú so všetkými chlapcami od 6 rokov do 14 rokov zachraňovať ríšu LEGO® Ninjago® a bojovať po ich boku proti nepriateľom.


Kocky LEGO® pre malých aj veľkých dobrodruhov

Pribudnú novinky obľúbeného LEGO® City? Rozhodne. Na hasičov, policajtov a ďalších hrdinov všedných dní sa nezabúda. Nové LEGO® Technic plné funkčných modelov áut aj stíhačiek ocenia okrem chlapcov od 7 rokov tradične aj všetci oteckovia. Znovu priletí aj Batman a s ním rozšírenie filmového radu LEGO® Batman Movie.


Pre akčných hrdinov aj malé princezné

Stavte na novinky LEGO® Super Mario™️ a pripravte chalanom a dievčatám popoludnie plné zábavy v ich izbičke. Je tu aj LEGO® Marvel Super Heroes, hrdinovia z radu LEGO® Super Heroes, krásne pamiatky LEGO® Architecture, spanilé princezné z radu LEGO® princezné alebo exkluzívny LEGO® rad plný dokonalých modelov a filmových hrdinov. Vyberte si svoju novinku LEGO a urobte sebe i vašim deťom radosť.


Stavebnice LEGO® pre dospelých staviteľov

Doprajte si chvíľku pre seba a kúpte si do detailu prepracované LEGO®️ pre dospelých staviteľov. Či už ste fanúšikmi filmov, vozidiel, histórie, športu, alebo umenia a hudby, z ponuky stavebníc pre dospelých si vyberie každý.