Doručení zdarma Alzaboxy

Hry na Xbox ONE

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(865)
DLC/herný doplnok
(216)
Herný kredit
(122)
Platforma
PC
(50)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(965)
Xbox Series S
(701)
Xbox One
(1101)
Play Anywhere
(10)
Licencia
Škatuľová
(277)
Na stiahnutie
(933)
Kľúč pre
Xbox Live
(923)
Microsoft Store
(49)
Žáner
Akčný
(779)
Strieľačky
(169)
RPG
(153)
Športový
(120)
Pretekársky
(108)
Textová lokalizácia
CS
(125)
SK
(2)
EN
(1191)
DE
(873)
HU
(28)
RU
(146)
UK
(3)
PL
(126)
FR
(210)
ES
(184)
IT
(184)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Zvuková lokalizácia
CS
(7)
EN
(1187)
DE
(440)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(116)
ES
(97)
IT
(92)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Vekové obmedzenie
1 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky

Premýšľate o kúpe novej hry na váš Xbox One? Nižšie sme pre vás pripravili niekoľko zaujímavých tipov.

Pokračovať

Tipy na hry na Xbox One

Gears of War Ultimate Edition

Vo vylepšenej verzii jednej z najlepšie hodnotených videoherných sérií v histórii musia JD Fenix a jeho priatelia Kait a Del pri napadnutí svojej dediny zachrániť svojich milovaných a odhaliť pôvod nového hrozného nepriateľa. S charizmatickým hrdinom Marcusom Fénixom sa vrátite späť do prvého dielu série a v úplne novom grafickom kabátiku sa vydáte na útok proti nepriateľovi. Bonusom Gears of War Ultimate Edition je PvP multiplayer, ktorý už v základe prináša 19 remasterovaných máp. Zahrať si môžete ako online, tak aj cez LAN.

NHL 17

Nová séria NHL na Xbox ONE prináša rad nových režimov hrania, nové funkcie a prvky. Inováciou sú aj všetky hráčske pozície, ktoré sa dočkali zmien v hrateľnosti. Nechýba ani bezkonkurenčná prezentácia zápasov, ktorá vás vtiahne priamo do deja hrania. Samozrejmosťou v NHL 17 je aj možnosť stať sa virtuálnym manažérom a stať sa skutočným majiteľom klubu, kedy budete mať na starosti hráčsku základňu tímu aj celý štadión, marketingové akcie či cenovú politiku vstupeniek.

Gears of War Ultimate Edition

Uncharted 4: A Thief's End

Mass Effect Andromeda

GTA V Xbox One

Battlefield 1 Xbox One

Mass Effect Andromeda

Vo futuristickej Mass Effect Andromeda sa ocitnete v hlavnej úlohe vodcu armády vycvičených prieskumníkov, ktorí v nepriateľskom prostredí bojujú za nový domov. Budúcnosť a osud ľudskej populácie, ktorá žije v nehostinnej galaxii ďaleko za mliečnou dráhou je teda len vo vašich rukách. Všetky vaše rozhodnutia určia, či sa ľudstvo dočká ďalších zajtrajškov, alebo či vyhynie.

GTA V

Grand Theft Auto V prináša hráčom možnosť preskúmavať chýrny svet Los Santos a Blaine County s tromi odlišnými hrdinami, medzi ktorými je bývalý gangster z ulice Franklin, bývalý profesionálny trestanec Michael a najobávanejší postrach Los Santos a násilný maniak Trevor. Plňte pridelené úlohy a posúvajte sa v príbehu. Na samotnom konci stojí osud všetkých vašich hrdinov iba na vašich rozhodnutiach.

Battlefield 1

Zažite veľkolepé bitky odohrávajúce sa v okolí obliehaného francúzskeho mesta, medzi piesočnými dunami Arábie alebo v strážených horských pevnostiach talianskych Álp. Akčná strieľačka Battlefield 1 Revolution vás prenesie na bojové pole 1. svetovej vojny. Bojovať sa bude na zemi, na mori aj vo vzduchu. Battlefield 1 obsahuje príbehové kampane a multiplayer. Nechýba ani intuitívny systém deštrukcie, ktorý prináša ohromujúce a realistické explózie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 210 položiek
4,8
Crash Bandicoot 4: Its About Time – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – zo svojho interdimenzionálneho väzenia unikli Neo Cortex a Dr. Nefarious Tropy a pritom narušili hranice času a priestoru, je to opäť úloha pre Crasha a Coco, aby všetko napravili a zachránili svet
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO757
4,6 13×
LEGO Marvel Super Heroes 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO0180
5,0
SnowRunner – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Pripravte sa na nepoznané offroadové zážitky! Sadnite si za volant vysokovýkonných vozidiel a pokúste sa zdolať extrémne otvorené prostredie s najpokročilejšou simuláciou terénu v histórii. Jazdite na 40 vozidlách značiek ako Ford, Chevrolet a Freightliner a zanechajte stopy pneumatík v divokom otvorenom svete.
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0184
5,0
Borderlands 3 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – originálna strieľačka s oslnivým grafickým štýlom. Pripravte sa na úplne nové dobrodružstvo naplnené chaosom.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO579
4,9 55×
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – GTA V Premium Edition obsahuje: príbehový mód, voľný prístup do Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Starter Pack (jednorazová herná mena GTA$ 1 000 000 v GTA Online), doplnky: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers
Zľavnené -9 %
19,90 € 21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO142p
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0097
F1 24 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Priprav sa prebudiť svoju vášeň na pretekanie a začni páliť gumy na pretekárskom okruhu ako ešte nikdy predtým! Pokiaľ si pripravený na nový ročník najlepšej pretekárskej hry z prostredia F1, tak je čas zasadnúť za volant formule v hre F1 24 štúdia Codemasters a vydavateľstva EA Sports.
Predp. cena
69,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0484
Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – vyčistite mesto Tertium od hord krvilačných nepriateľov v brutálnej strieľačke plnej adrenalínovej akcie.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0226
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0107
5,0
Dead Island 2 Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, - Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombiemi.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO197
4,8
LEGO City: Undercover – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a detský, – vžijete do úlohy tajného detektíva v prestrojení Chase McCaina, zastavte diabolského a najväčšieho zločinca Rexa a urobte prietrž jeho trestnej činnosti v LEGO City, hra na stiahnutie, neobsahuje inštalačné CD
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO1511
Stellaris: Console Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: stratégia – pozrite sa na rozsiahly vesmír s procedurálne generovanými galaxiami s nevídaným počtom planét, ktoré môžete preskúmať. Objavte zástup divokých, bláznivých aj nebezpečných mimozemských rás, z ktorých sa môžu stať kľúčoví obchodní partneri či dobyvačné sily, ktoré môžu chcieť zotročiť vašu civilizáciu.
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO740
TopSpin 2K25 Grand Slam Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový a simulátor, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky , žáner: športové a simulátor
Novinka
110,90 €
Dátum vydania: 23. apríla 2024
Objednávací kód: MXESD2242
TopSpin 2K25 Cross-Gen Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový a simulátor, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: športové a simulátor
Novinka
70,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: MXESD2240
TopSpin 2K25 Deluxe Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový a simulátor, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky , žáner: športové a simulátor
Novinka
85,90 €
Dátum vydania: 23. apríla 2024
Objednávací kód: MXESD2241
TopSpin 2K25 – Xbox One Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový a simulátor, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: športové a simulátor
Novinka
64,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: MXESD2239
System Shock – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčné a strieľačky,
– System Shock je úplne nové spracovanie prevratného originálu z roku 1994, ktoré oblieka dnes už kultovú hrateľnosť do úplne nového vizuálneho HD kabátu, aktualizuje ovládanie, vylepšuje rozhranie a pridáva úplne nové zvuky a hudbu. Dokonca využíva aj pôvodného dabéra, ktorý nahovoril SHODAN – jedného z najikonickejších záporákov. Staňte sa svedkom znovuzrodenia jednej z najlepších a najvplyvnejších hier, ktoré boli kedy vytvorené.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0498
MotoGP 24: Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a závodné, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
– Oficiálne majstrovstvá 2024 vo vašich rukách s novými funkciami, revnivou rivalitou a online súťažami. Naskočte na motorku, zdolajte každú prekážku na ceste a užite si oficiálny obsah najnovšej sezóny MotoGP. Či už ste ostrieľaný veterán, alebo ešte len začínate, MotoGP 24 vám dokáže predstaviť vzrušujúci zážitok.
Novinka
60,90 €
Dátum vydania: 2. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0497
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0496
Monster Jam Showdown Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
44,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0491
Sea of Stars – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Ťahová RPG inšpirovaná klasickými hrami. Rozpráva príbeh dvoch Detí slnovratu, ktoré spoja sily Slnka a Mesiaca a vykonajú mágiu zatmenia, jedinú silu schopnú odraziť monštruózne výtvory zlého alchymistu známeho ako The Fleshmancer.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0489
Shin Megami Tensei V: Vengeance – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Shin Megami Tensei V: Vengeance umožňuje hráčom vychutnať si príbeh Shin Megami Tensei V v celej jeho šírke, s novou príbehovou cestou, ktorá nebola v pôvodnej hre rozprávaná. Hra bola masívne rozšírená o nové oblasti, démonov a hudbu, ponúka prístupnejšiu hrateľnosť, vylepšený bojový systém, nové skúsenosti s démonmi a väčší prieskum terénu.
Predp. cena
70,90 €
Dátum vydania: 21. júna 2024
Objednávací kód: XBSE0486
TopSpin 2K25: Deluxe Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor,
Novinka
98,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: XBSE0478de
Sonic X Shadow Generations – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády, – Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s dosiaľ nevidenými schopnosťami a šikovnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
68,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0481

Hry na Xbox ONE

Hry na Xbox ONE

V kategórii Hry na Xbox ONE máme práve teraz na Alza.sk celkom 1210 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na Xbox ONE Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na Xbox ONE Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry na Xbox ONE Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry na Xbox ONE recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií