AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

INDESIT BWA 71283X W EU

Zobraziť katalóg
INDESIT BWA 71283X W EU
4,5 28 hodnotení
Práčka energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 7kg, max. otáčky 1200 ot./min, hlučnosť 51 dB, počet programov 16, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej a led indikátory, výška 84.5 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 56 cm, farba biela
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WHPR015 Produktové číslo:  BWA 71283X W EU Stránky výrobcu

INDESIT BWA 71283X W EU

INDESIT BWA 71283X W EU je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Indesit BWA 71283X W EU je voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka, do ktorej sa bez problému zmestí až 7 kg bielizne naraz. Spadá do úspornej energetickej triedy A+++ a iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri bežnom praní nepresiahne hranicu 51 dB. Je vyrobená v klasickom bielom dizajne, takže krásne zapadne do akejkoľvek modernej domácnosti. Modely Innex vynikajú predovšetkým praktickosťou, kde stlačením jediného tlačidla zahájite prací cyklus a efektívne tak vyperiete bežne znečistenú bielizeň už za 50 minút.

Kľúčové vlastnosti Indesit BWA 71283X W EU

  • Cenovo dostupná spredu plnená práčka
  • Energetická trieda A+++
  • Program pre obuv a odstránenie škvŕn
  • Možnosť odloženého štartu
  • Prídavná funkcia ľahké žehlenie
  • Množstevná automatika
  • Tlačidlo Push & Wash pre okamžité začatie automatického cyklu pri 30 °C

Praktické funkcie práčky Indesit Innex

Práčka Indesit disponuje 16 programami podľa typu bielizne a intenzity znečistenia. Môžete si vybrať napr. športový program, Bavlna či Syntetika. Nutné spomenúť aj prítomnosť funkcie pre odstránenie silných škvŕn, kde si práčka sama upraví cyklus podľa znečistenia pre čo najlepšie výsledky. Problém nebude ani s nepríjemnými a odolnými zápachmi, pretože je tu vyhradený program pre tieto účely. Zariadenie používa špeciálnych pohybov bubna, pridané plákanie a udržuje konštantnú teplotu pre čo najefektívnejšie výsledok. Za zmienku stojí aj prítomnosť kontroly vyváženosti bielizne a množstevnej automatiky.

Jednoduché ovládanie práčky je realizované pomocou otočného ovládača, tlačidiel a digitálneho displeja na čelnom paneli. Všetky nastavenia počas prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Nespornou výhodou je aj možnosť odloženého štartu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
65 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,85 m (1,85 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
65 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,85 m (1,85 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,5 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,mám sušičku AEG T8DBE48SC a pračku INDESIT BWA 71283X W EU,potřebuji poradit mezikus k postavení na pračku.Děkuji.

Dobrý den, lze otočit dvířka na druhou stranu?

Dobrý den, mohu poprosit o doporučení vhodného mezikusu pro tuto pracku. mám sušičku beko typ ds7433 csrx. Děkuji za odpověd

Dobrý den kde zjistím jakých 16 programu má pracka ?

Dobrý den, v popisu má pračka uvedenou spotřebu 0,79 kWh/annum, ale na zobrazeném štítku má 174 kwh/annum (přitom A+++). Jaká je skutecná spotřeba?

Dobrý den.ukazuje se prosím u prokramu když pere odpočet kolik zbývá do konce programu minut děkuji

Dobry den, prosím je možný odvoz staré pračky? Zdarma či za poplatek? Dovoz nové pračky je zdarma, ze? Zapojeni nové pračky je součástí ceny nebo za jaký poplatek prosím? Děkuji. Moravčíková

Dobrý den, prosím vás, přívod je na studenou vodu? A hloubka je 56 cm, mám počítat ještě "nějaké centimetry" na hadici? Díky za odpověď. Gabka

Dobrý den,pokladám otázku jsou popisky na pračce v češtině, ANO x NE ?

Dobrý den, odvezu tuhle pračku v osobáku (Mondeo mk3)?

12
Príslušenstvo pre INDESIT BWA 71283X W EU
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií