AP+ nový vizuál Aplikace

Inteligentná elektroinštalácia

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Kompatibilné aplikácie
Tuya
(236)
Apple Siri skratky
(92)
Samsung SmartThings
(104)
Xiaomi Home
(1)
Lidl Home
(50)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Inteligentné elektroinštalácie ponúkajú komfort pri ovládaní rôznych procesov v domácnosti. Prostredníctvom webovej alebo mobilnej aplikácie môžete na diaľku regulovať kúrenie, zapínať či vypínať osvetlenie, ovládať žalúzie alebo garážové vráta. Pozrite sa, ktoré prvky inteligentná elektroinštalácia zahŕňa.

Pokračovať

Aké výhody ponúka inteligentná elektroinštalácia?

Inteligentná elektroinštalácia umožňuje diaľkové, prípadne úplne automatické ovládanie jednotlivých prvkov vašej domácnosti. Dnes už je možné okrem elektroinštalácie do smart domácnosti napojiť takmer akýkoľvek spotrebič.

  • Systémy inteligentnej elektroinštalácie môžete ovládať cez internet pokojne z druhej strany sveta.
  • Inteligentné zásuvky dokážu vytvoriť z akéhokoľvek domáceho spotrebiča súčasť smart domácnosti.
  • Inteligentné elektroinštalácie dnes zahŕňajú zásuvky, vypínače, stmievače, ale aj univerzálne tlačidlá.

Inteligentná elektroinštalácia pre domáce svietenie

Inteligentná elektroinštalácia ako jeden zo spôsobov zahŕňa aj ovládanie svetiel. Po odchode z domu je možné zhasnúť zabudnuté svetlá, rozsvietiť v tme bez tápania po vypínači, ale tiež je potrebné nastaviť denný čas, kedy sa svetlá automaticky vypnú. Na tieto a ďalšie účely ponúkame inteligentné vypínače a stmievače.

  • Inteligentné vypínače môžete napojiť na svetlo ako tie bežné, alebo ich spárovať bezdrôtovo s inteligentnými svietidlami.
  • Stmievače osvetlenia taktiež spĺňajú funkciu vypínačov, navyše sú však schopné podľa potreby znížiť intenzitu svetla.

Smart zásuvky premenia akýkoľvek spotrebič na inteligentný

Inteligentné zásuvky sú najužitočnejším prvkom inteligentnej elektroinštalácie. Zapájajú sa priamo do bežnej zásuvky, takže nemusíte nijako zasahovať do už zavedenej inštalácie. Pokiaľ do nich potom zapojíte pokojne aj starší spotrebič, budete ho môcť ovládať na diaľku ako tie inteligentné. Ideálne riešenie, ak nechcete kupovať nové spotrebiče.

Pri smart zásuvkách je vhodné prechádzať parametre dopodrobna. Zatiaľ čo niektoré jednoducho povoľujú či zakazujú prietok prúdu, iné sú vybavené teplotnými senzormi alebo majú širšie možnosti nastavenia cez aplikáciu.

Inteligentná elektroinštalácia – ako ju jednoducho ovládať?

Chceli by ste, aby bola inteligentná elektroinštalácia a jej systémy pod kontrolou na jednom mieste? Okrem mobilnej, prípadne webovej aplikácie môžete svoje spotrebiče a elektroinštaláciu spárovať aj s inteligentnými ovládačmi.

i

Zaujíma vás, ako čo najlepšie využiť dostupné prvky Smart Home? Skočte do budúcnosti a pozrite sa na náš prehľadný článok Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
867 položiek
MDT Technologies Žalúziový aktor na 8 motorov, 8M, 10 A, 230 VAC
Spínač – ovládač žalúzií MDT JAL-0810.02 prijíma telegramy KNX/EIB a ovláda až 8- nezávislých pohonov žalúzií alebo roliet, každý výstup využíva dve monostabilné relé, ovládače žalúzií MDRC je možné ovládať ručne pomocou tlačidla
Novinka
490,06 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24064
MDT Technologies Napájací zdroj KNX s diagnostickou funkciou, 6M, 960 mA
Spínač – napájací zdroj MDT STC-0960.01 KNX s integrovanou tlmivkou dodáva zbernici KNX konštantné stabilizované napätie 30 V DC. Integrovaná zbernicová spojka s diagnostickou funkciou monitoruje napätie zbernice, prúd zbernice, preťaženie zbernice a výpadok/návrat napätia zbernice. Všetky udalosti sa ukladajú s časovou pečiatkou do internej kruhovej vyrovnávacej pamäte.
Novinka
473,04 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24088
MDT Technologies KNX objektový radič 55, lesklá biela
Spínač – Objektový regulátor MDT 55 s integrovaným senzorom teploty a vlhkosti sa používa na reguláciu teploty vo vnútorných priestoroch. Komfortný rozsah klímy v miestnosti sa definuje pomocou hodnôt Min/Max pri parametrizácii objektového regulátora. Objektovým regulátorom je možné ovládať spínacie/vykurovacie akčné členy spolu s tepelnými akčnými členmi alebo motorickými akčnými členmi KNX. Biela.
Novinka
156,07 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24085
MDT Technologies Napájací zdroj KNX, 2M, 320 mA
Spínač – napájací zdroj MDT STV-0320.02 KNX/EIB s integrovanou tlmivkou vytvára stabilizované systémové napätie KNX (30V DC) na napájanie pripojených komponentov KNX/EIB, prevádzkový stav je indikovaný pomocou 3 LED
Novinka
240,77 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24092
MDT Technologies Logický modul, 2M
Spínač – logický modul MDT slúži na rýchle a jednoduché zostavenie logických funkcií pre riadenie systémov automatizácie budov. Všetky funkcie sa parametrizujú priamo v ETS bez dodatočných softvérových nástrojov. K dispozícii je 24 nezávislých funkčných blokov s ľubovoľnými funkciami.
Novinka
199,42 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24082
MDT Technologies IP Router, 2M, s funkciami emailu a času, s podporou KNX IP a Data Secure
Spínač – IP smerovač KNX, toto rozhranie ponúka rovnaké funkcie ako IP rozhranie, ale zariadenie smeruje telegramy ako linkový spájač pomocou siete LAN
Novinka
419,53 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24080
MDT Technologies KNX brána pre DALI-2, 4M, 2 DALI výstupy
Spínač – MDT DALI Control 642 Gateway tvorí rozhranie medzi zbernicou KNX a DALI. Umožňuje spínanie a stmievanie existujúcich svetiel DALI pomocou sklenených alebo plastových tlačidiel MDT. Brána podporuje svetlá/predradníky kompatibilné s DALI a DALI-2, od jednofarebných cez laditeľné biele až po RGB(W).
Novinka
558,16 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24077
MDT Technologies Univerzálny aktor 24-násobný, 12M, 16 A, 100 µ, 15ECG, 230VAC
Spínač – Univerzálny aktuátor MDT AKU 16A 24-násobný možno použiť rôznymi spôsobmi: Ako spínací aktor s rôznymi funkciami, ako žalúziový aktor s automatickou tieniacou funkciou alebo ako vykurovací aktor. Univerzálne použitie ponúka plnú funkčnosť vo všetkých troch oblastiach, pričom je možná zmiešaná prevádzka funkcií.
Novinka
766,07 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24035
MDT Technologies Univerzálny aktor 16-násobný, 8M, 16 A, 100 µ, 15ECG, 230VAC
Spínač – Univerzálny aktuátor MDT AKU 16A 16-násobný možno použiť rôznymi spôsobmi: Ako spínací aktor s rôznymi funkciami, ako žalúziový aktor s automatickou tieniacou funkciou alebo ako vykurovací aktor. Univerzálne použitie ponúka plnú funkčnosť vo všetkých troch oblastiach, pričom je možná zmiešaná prevádzka funkcií.
Novinka
560,59 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24034
MDT Technologies Univerzálny aktor 6-násobný, 4M, 16 A, 100µ, 15ECG, 230 VAC
Spínač – univerzálny aktuátor MDT AKU 16 A 6-násobný možno použiť rôznymi spôsobmi, ako spínací aktor s rôznymi funkciami, ako žalúziový aktor s automatickou tieniacou funkciou alebo ako vykurovací aktor; univerzálne použitie ponúka plnú funkčnosť vo všetkých troch oblastiach, pričom je možná zmiešaná prevádzka funkcií
Novinka
325,88 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24032
MDT Technologies Univerzálny aktor 4-násobný, 4M, 16 A, 100µ, 15ECG, 230 VAC
Spínač – univerzálny aktuátor MDT AKU 4-násobý 16 A možno použiť rôznymi spôsobmi, ako spínací aktor s rôznymi funkciami, ako žalúziový aktor s automatickou tieniacou funkciou alebo ako vykurovací aktor; univerzálne použitie ponúka plnú funkčnosť vo všetkých troch oblastiach, pričom je možná zmiešaná prevádzka funkcií.
Novinka
278,48 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24031
MDT Technologies Binárne vstupy 8-násobné, 4M, bezpotenciálové vstupy
Spínač – vďaka MDT Binary Input BE-08000.02 sú napríklad bežné tlačidlá, spínače, okenné a pomocné kontakty „smart“ kontakty na KNX. Komplexná aplikácia poskytuje vhodné parametre na rôzne aplikácie, k dispozícii sú verzie na plávajúce kontakty, 24 V AC/DC a 230 V AC
Novinka
305,23 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24052
MDT Technologies Binárne vstupy 4-násobné, zapustené vyhotovenie, bezpotenciálové vstupy
Spínač – univerzálne rozhranie MDT BE 04 robí z bežných tlačidiel, spínačov, okien a pomocných kontaktov „smart“ kontakty na KNX, komplexná aplikácia poskytuje vhodné parametre na široké spektrum aplikácií, k dispozícii sú verzie na plávajúce kontakty a 230 V AC
Novinka
87,55 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24048
MDT Technologies Spínací aktor 1-násobný, zapustená montáž, 16 A, 70 µ, 10ECG, 230VAC
Spínač – spínací aktor na zapustenú montáž s bistabilnými relé, prúd max. 16A s ohmickou záťažou, 70µF/10ECG
Novinka
120,41 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24008
MDT Technologies Spínací aktor 2-násobný, zapustená montáž, 10 A, 14 µ, 2ECG, 230VAC
Spínač – spínací aktor 2-násobný na zapustenú montáž s monostabilnými relé, prúd max. 10 A s ohmickou záťažou, 10A s 14µF/2ECG
Novinka
132,56 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24010
MDT Technologies Vykurovací aktor 6-násobný, 3M , 24 – 230VAC
Spínač – vykurovací aktor 6-násobný na ovládanie pohonov elektrotermických ventilov, LED indikátor na každý kanál
Novinka
265,08 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24003
MDT Technologies Spínací aktor AKI 12-násobný, 12M, 16/20 A, 230VAC, industria, 200 µF
Spínač – Priemyselná verzia spínacieho aktora MDT AKI na veľké až veľmi veľké záťaže sa používa tam, kde je možné očakávať obzvlášť vysoké rozbehové prúdy. Aktuátor je vybavený bistabilnými relé na prúdy až 16/20A a záťaž C až 200µF. Vďaka mechanickému ručnému ovládaniu sú vhodné najmä na citlivé oblasti. Kanály je možné spínať aj bez napätia zbernice a stav spínania je vždy viditeľný.
Novinka
553,30 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24007
MDT Technologies Spínací aktor AKS 24-násobný, 12M, 16 A, 230VAC, štandard, 140 µF - Spínač Doručenie na
predajňu zadarmo
MDT Technologies Spínací aktor AKS 24-násobný, 12M, 16 A, 230VAC, štandard, 140 µF
Spínač – Štandardná verzia spínacieho 24-násobného akčného člena MDT AKS 16A je vybavená širokou škálou funkcií na stredné a veľké záťaže a ponúka viac kanálov pri menších nárokoch na priestor. Akčný člen je vybavený bistabilnými relé na prúdy až 16A a vysoké zaťaženie C až 140µF. Každý kanál je možné spínať priamo na aktuátore pomocou tlačidla.
Novinka
812,27 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24029
MDT Technologies Vykurovací aktor 8-násobný, 4M , 24 – 230VAC
Spínač – vykurovací aktor 8-násobný na ovládanie pohonov elektrotermických ventilov, LED indikátor na každý kanál
Novinka
296,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24004
MDT Technologies KNX spínací aktor 4-násobný, prepínateľný vstup/výstup AIO-0410 V.01
Spínač – vhodné ako analógový výstup na riadenie ventilačných systémov a ďalších systémov so vstupom 0 – 10V, vhodný aj ako analógový vstup na zapojenie otáčok alebo iných hodnôt 0 – 10V
Novinka
214,01 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24002
MDT Technologies Univerzálny aktor 2-násobný, do škatule, 10 A, 14 µ, 230VAC
Spínač – Nový univerzálny aktuátor AKU vo vyhotovení na zapustenú montáž je možné použiť rôznymi spôsobmi, ako spínací aktor s rôznymi funkciami (2-násobný), ako žalúziový aktor (1-násobný) s automatickou tieniacou funkciou alebo ako vykurovací aktor. Všestranné použitie ponúka plnú funkčnosť vo všetkých troch oblastiach.
Novinka
144,72 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24030
MDT Technologies Spínací aktor AKS 12-násobný, 8M, 16 A, 230VAC, štandard, 140 µF
Spínač – Štandardná verzia spínacieho 12-násobného akčného člena MDT AKS 16A je vybavená širokou škálou funkcií na stredné a veľké záťaže a ponúka viac kanálov pri menších nárokoch na priestor. Akčný člen je vybavený bistabilnými relé na prúdy až 16A a vysoké zaťaženie C až 140µF. Každý kanál je možné spínať priamo na aktuátore pomocou tlačidla.
Novinka
503,41 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24026
MDT Technologies Spínací aktor AKS 4-násobný, 4M, 10 A, 230VAC, štandard, 140 µF
Spínač – Štandardná verzia spínacieho 4-násobného aktora MDT AKS 10 A je vybavená veľkým rozsahom funkcií na malé zaťaženia a ponúka viac kanálov pri menších nárokoch na priestor. Akčný člen je vybavený bistabilnými relé na prúdy do 10A a vysoké zaťaženie C až 140µF. Každý kanál je možné spínať priamo na aktuátore pomocou tlačidla.
Novinka
272,38 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24021
MDT Technologies Spínací aktor 16-násobný, 8M, 16 A, 70 µ, 10ECG, 230VAC, kompaktný
Spínač – kompaktný spínací aktor 16-násobný s bistabilnými relé, prúd max. 16A s ohmickou záťažou, 70µF/10ECG
Novinka
520,44 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MDTT24015

Inteligentná elektroinštalácia

Inteligentná elektroinštalácia

Inteligentná elektroinštalácia prináša rad inovatívnych technológií, ktoré nám rôznym spôsobom uľahčujú život. V inteligentnej domácnosti sa už napríklad nemusíte báť, ak zabudnete vypnúť niektorý z domácich spotrebičov a vy ste už na ceste do práce. Môžete ich totiž vypnúť na diaľku pomocou inteligentnej zásuvky. Inteligentná elektroinštalácia toho však obsahuje oveľa viac. Spoznajte, čo všetko obnáša mať inteligentný dom vďaka technológiám spoločností Samsung, D-Link, Edimax, INELS alebo tiež Koukaam.

Zásuvky ovládané na diaľku

Obyčajnú zásuvku má doma každý z nás, ale viete, čo dokáže taká inteligentná zásuvka s pripojením WiFi? WiFi zásuvka vám umožní do istej miery ovládať domácnosť na diaľku. Konkrétne možno s diaľkovo ovládanou zásuvkou ovládať spotrebiče, naplánovať si vypnutie alebo zapnutie jednotlivých spotrebičov alebo sledovať spotrebu energie. Stačí si k tomu stiahnuť príslušnú aplikáciu do inteligentného telefónu alebo tabletu.

Hra svetiel s inteligentnými žiarovkami

V inteligentnom dome nesmú chýbať ani inteligentné žiarovky. Ide o WiFi žiarovky, teda žiarovky pripojené na internet. Tieto inteligentné žiarovky ovládate prostredníctvom mobilných aplikácií a je možné s nimi na diaľku rozbehnúť svetelnú hru, kedy na diaľku meníte farby jednotlivých žiaroviek. Popustite uzdu svojej fantázii a "vymaľujte" si izbu podľa nálady! S inteligentnými žiarovkami si vytvoríte tú pravú atmosféru pre každú príležitosť.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné inteligentná elektroinštalácia Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie inteligentná elektroinštalácia Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii inteligentná elektroinštalácia recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií