Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH
Tablet PC - Intel Celeron N2805 1.46 GHz Dual-Core, 10.1 "LED IPS LCD, 1280x800, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, WiFi, BT 4.0, microSDHC, microUSB 3.0, miniHDMI, webkamera, batéria 4000mAh, Microsoft Windows 8.1
Kód:  DX278a1 Produktové číslo:  PMP810EWH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH Predaj skončil

Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH

Prestigio MultiPad Visconte s plnohodnotnými Windows 8.1 kombinuje všetky výhody desktopu aj tabletu a je vhodný pre všetkých, ktorí vyžadujú jediné zariadenie na prácu, vzdelávanie, podnikanie a zábavu v pohybe. Hliníkové telo s profilom 9,9 mm má jednoduchý a moderný dizajn. Najnovšie 64-bitový procesor Intel Celeron N2805 je až 2x výkonnejšie v porovnaní s predchádzajúcou generáciou procesorov Intel Atom. Očakávajte teda okamžité načítanie webových stránok limitovanej iba internetovým pripojením, vyššiu rýchlosť aj u náročných aplikácií, multitasking a pôsobivý multimediálny zážitok - sledujte filmy vo Full HD kvalite a hrajte 3D hry .

Hardvérové \u200b\u200bkvality vyzdvihuje ešte o úroveň vyššie IPS obrazovka s vysokým rozlíšením. Podá ostrý obraz s farbami v pôsobivom kontrastnom pomere, takže príbehy hier aj filmov ožijú pred vašimi očami. Ani sa nemusíte na obrazovku pozerať z priama a uvidíte grafiku bez deformácie farieb . Vezmite si svoje multimediálne súbory so sebou vďaka internej 32 GB pamäte , Ktoré môžete ďalej rozšíriť vďaka microSDHC slotu pre pamäťové karty. Aj keď ste na cestách, zostaňte v kontakte s priateľmi, rodinou a obchodnými partnermi vďaka prednej kamere pre videohovory.

S tabletom Prestigio MultiPad Visconte spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8.1 v 64 bitovej verzii . Po zapnutí počítača vás milo prekvapí rýchly štart systému a všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Dlaždicová plocha nového prostredia je plná praktických informácií o počasí, dianie vo svete alebo stave vašej emailovej schránky. Na portáli Windows Store nájdete ďalšie množstvo nemenej zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepší zábavu. Predinštalovaný internetový prehliadač Internet Explorer 10 prináša novú éru prezeranie internetových stránok, pretože je rýchlejší, bezpečnejší, intuitívnejší a lepšie nastaviteľný.

Parametre a špecifikácia

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad Visconte PMP810EWH.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií