AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kávovary s mlynčekom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Automatický
(236)
Pákový
(37)
Prekvapkávač
(10)
Vyhotovenie
Voľne stojací
(271)
Vstavaný
(12)
Typ nápoja
Espresso
(261)
Mliečne kávové nápoje
(217)
Ľadová káva
(28)
Filtrovaná káva
(36)
Cold Brew
(3)
Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody
(242)
Automatické vypnutie
(234)
Príprava dvoch šálok naraz
(227)
Príprava nápoja jedným stlačením
(199)
Nastavenie obľúbených nápojov
(130)
Všeobecná výbava
Integrovaná vtláčacia stanica
(10)
Nádoba na vodu
(234)
Tlakomer/manometer
(12)
Integrovaný mlynček na kávu
(283)
Displej
(154)
Používateľské rozhranie
Dotykový displej
(108)
Bezdotykový displej
(52)
Dotykový ovládací panel s ikonami
(161)
Manuálne tlačidlá
(60)
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza
(121)
Mliečny systém
(143)
Hadička na mlieko
(54)
Prídavný šľahač mlieka
(20)
Bez mliečneho riešenia
(48)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Kávovar s mlynčekom rapídne naberá na popularite. Mnoho ľudí si nevie predstaviť raňajky bez šálky lahodnej kávy. Ráno sa často ponáhľame a v takých chvíľach najviac oceníme rýchlu prípravu. Kávovar s mlynčekom vám nápoj pripraví na jedno kliknutie. Ako postupovať pri výbere? Poradíme vám.

Pokračovať

Aký kávovar s mlynčekom nájdete v ponuke?

Kávovar s mlynčekom sa skvele hodí ako domov, tak aj napríklad do kancelárie. Aký typ ale zvoliť?

Kávovar s mlynčekom automatický je presný a rýchly

Automatické kávovary s mlynčekom na kávu ponúkajú dokonalú presnosť a rýchlu prípravu. Či už si vyberiete jeden z prednastavených programov, alebo si vytvoríte vlastný, máte vždy istotu, že zakaždým dostanete rovnaký nápoj a kuchynská linka zostane čistá. Domáci kávovar s mletím kávové zrná rozomelie tesne pred prípravou.

  • Automatizovaný proces
  • Nestrácate čas – stačí kliknutie
  • Plocha na nahriatie šálok
  • Nastaviteľnosť programov
  • Pri niektorých modeloch aj automatická údržba
  • Zvyčajne vyššia cena
  • Väčšie rozmery

Automatický kávovar s mletím kávy ju rozomelie až tesne pred prípravou samotného nápoja. Zachová tak lahodnú chuť, arómu a čerstvosť.

Pákový kávovar s mlynčekom pre milovníkov rituálu

Pákové kávovary s mlynčekom majú síce vstavaný mlynček, avšak už neponúkajú automatizovanú prípravu. Kávové zrná si najskôr rozomelú, načo kávu nasypete do páky. Tú na pákový kávovar s mletím kávy nasadíte a je hotovo. S týmto typom sa tiež stretnete v kaviarňach a reštauráciách, kde sa oň starajú baristi.

  • Jedinečný kávový rituál
  • Obvykle nižšia cena
  • Nad prípravou máte úplnu kontrolu
  • Plocha na nahriatie šálok
  • Príprava zaberá podstatne viac času

Pákový kávovar s mlynčekom na kávu vám nápoj nepripraví automaticky, čo môže mnohých odradiť. Pokiaľ ale prídete na kĺb správnemu postupu, šálka kávy bude neodolateľne dobrá.

Vstavaný kávovar s mletím kávy pôsobí elegantne

Okrem vyššie spomínaných typov si môžete zaobstarať aj zabudovateľný kávovar s mletím kávy. Ten sa kompletne zabuduje do nábytku, a zbytočne tak nezaberá miesto na stole či kuchynskej linke. Proces prípravy (a v prípade niektorých modelov aj čistenia) je tu úplne automatizovaný.

V prípade, že nechcete utrácať peniaze a do oka vám padol lacný automatický kávovar, náš bazár vám určite ponúkne nejaké modely. Ak ale dávate prednosť novému tovaru, mrknite do sekcie lacné automatické kávovary.

Ako vybrať kávovar s mlynčekom?

Či už ste sa rozhodli pre automatický, alebo pákový kávovar s mlynčekom, nezabudnite na tieto body.

Kávovar s mlynčekom na kávu – čo ovplyvňuje príkon?

Kávovar s mlynčekom na kávu je prístroj, ktorý vám má predovšetkým zjednodušiť prípravu vášho obľúbeného nápoja. Čím vyšší je príkon, tým rýchlejšie sa kávovar nahreje. Zvyčajne sa hodnoty pohybujú od 1 000 do 3 000 W. Treba však povedať, že na kvalitu vami pripraveného nápoja príkon nemá vplyv.

i

Ak hľadáte prístroj s naozaj nízkou obstarávacou cenou, vyberte kapsulové kávovary. Majte však na pamäti, že cena za nápoj môže byť niekoľkokrát vyššia ako pri zrnkovej káve.

Ak vyberáte kávovar s mlynčekom, zohľadnite tlak

Kávovar s mlynčekom má ďalší dôležitý parameter, ktorým je tlak. Profesionálne prístroje majú hodnotu tlaku 9 barov. Ak si kupujete domáci kávovar na mletú kávu, stretnete sa s hodnotami v rozmedzí od 15 do 20 barov.

Ak hľadáte univerzálne riešenie, teda kávovar na mletú kávu aj kapsuly, kúpte si pákový. Nejde však o rovnaké kapsuly, ale o špeciálnu E.S.E. Pody.

Aké funkcie kávovar s mlynčekom ponúka?

Kávovar s mlynčekom má mnoho užitočných funkcií, ktoré vám prípravu nápoja uľahčia.

  • Displej slúži na ovládanie prístroja a zobrazenie stavu vykonávanej úlohy.
  • Odvápňovací systém udržuje domáci kávovar na mletú kávu čistým.
  • Príprava dvoch šálok naraz urýchli proces na nevyhnutné minimum.
  • Nastavenie množstva kávy je na vás. Orientujte sa podľa chuti.
  • Mliečny systém sprostredkováva tvorbu mliečnej peny.
  • Časovač oceníte napríklad po prebudení. Môžete si totiž nastaviť čas spustenia.

Hľadáte ten najlepší kávovar s mlynčekom? Recenzie automatických kávovarov vám môžu pomôcť s výberom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
283 položiek
Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 - Automatický kávovar Doprava
zadarmo
4,2
Saeco Xelsis Suprema SM8889/00
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 450 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 15 bar, materiál kov, objem nádržky na vodu 1,7 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, s používateľskými profilmi, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný podstavec a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (V׊×H), hmotnosť 11,254 kg
1 409 €
Použité
Objednávací kód: PHIAK816
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey s nádobou na mlieko - Automatický kávovar Doprava
zadarmo
4,8 106×
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey s nádobou na mlieko
Automatický kávovar – s tlakom 15 bar, kovový kónický mlynček na kávu, dotykový displej Smart Slide, nastaviteľná svetelná indikácia, mliečny systém, príprava dvoch šálok naraz, funkcia horúcej vody, nastavenie veľkosti nápoja a množstvo kávy, 3 nastavenia teploty kávy, odkvapkávací systém, časovač, odvápňovací systém, samočistiaci systém, automatické vypnutie, výškovo nastaviteľný kávový výpust, objem nádržky na vodu 3l, veľkosť zásobníka mlynčeka 250g, počet stupňov hrubosti mletia 5, príkon 1450W, nádoba na mlieko s objemom 0.6l, šírka 24cm, výška 36.5cm, hĺbka 40cm, hmotnosť 8.2kg, vyrobené vo Francúzsku, 15-ročná záruka opraviteľnosti
639,90 €
Použité
Objednávací kód: KRUAK558
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit - Automatický kávovar Doprava
zadarmo
4,8 106×
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit
Automatický kávovar – tlak 15 barov, kovový kónický mlynček na kávu, dotykový Smart Slide displej, nastaviteľná svetelná indikácia, mliečny systém, príprava dvoch šálok naraz, funkcia horúcej vody, nastavenie veľkosti nápoja a množstva kávy, 3 nastavenia teploty kávy, odkvapkávací systém, časovač, odvápňovací systém, samočistiaci systém, automatické vypnutie, výškovo nastaviteľná kávový výpust, objem nádržky na vodu 3l, veľkosť zásobníka mlynčeka 250g, počet stupňov jemnosti mletia 5, príkon 1450W, šírka 24cm, výška 36.5cm, hĺbka 40cm, hmotnosť 8.2kg, nádobka na mlieko nie je súčasťou balenia, vyrobené vo Francúzsku, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kúpiť s kódom 20GSEB 460,72 €
575,90 €
Použité
Objednávací kód: KRUAK541
Philips Series 2300 LatteGo EP2333/40 - Automatický kávovar Doprava
zadarmo
4,9 28×
Philips Series 2300 LatteGo EP2333/40
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 275 g, príkon 1500 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, rozmery 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (V׊×H), hmotnosť 8 kg
540,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: PHIatk52
Saeco Gran Aroma Deluxe SM6685/00 - Automatický kávovar Doprava
zadarmo
4,7
Saeco Gran Aroma Deluxe SM6685/00
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný podstavec a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (V׊×H), hmotnosť 9 kg
1 089 €
Rozbalené
Objednávací kód: SAEAK731
3,6
SENCOR SCE 7000BK
Prekvapkávací kávovar na kávu – s mlynčekom, elektrický, voľne stojací, do domácnosti, príkon 900 W, objem kanvice 1,5 l, na prípravu až 12 šálok, umývateľný filter, funkcia horúcej vody, Anti-Drip systém, udržiavanie teploty a ochrana proti prehriatiu, nastaviteľná hrubosť mletia, vo výbave displej, rozmery 20,5 × 43 × 31,5 cm (Š×V×H), hmotnosť 4,4 kg
113,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SEMPK402
3,6
SENCOR SCE 7000BK
Prekvapkávací kávovar na kávu – s mlynčekom, elektrický, voľne stojací, do domácnosti, príkon 900 W, objem kanvice 1,5 l, na prípravu až 12 šálok, umývateľný filter, funkcia horúcej vody, Anti-Drip systém, udržiavanie teploty a ochrana proti prehriatiu, nastaviteľná hrubosť mletia, vo výbave displej, rozmery 20,5 × 43 × 31,5 cm (Š×V×H), hmotnosť 4,4 kg
107,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SEMPK402
SAGE SES876BTR Espresso
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1560 W, tlak 25 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, vtláčacia páka/stanica, tlakomer/manometer, s mlynčekom, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické preplachovanie, nastaviteľnosť teploty mlieka, odkladacia plocha na šálky, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, rozmery 44,4 × 39,4 × 39,4 cm (V׊×H), hmotnosť 13,785 kg
Novinka
738,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SAGpkk55
De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.W
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (V׊×H), hmotnosť 9,5 kg
479,90 €
Použité
Objednávací kód: DELAK626
4,9 28×
Philips Series 2300 LatteGo EP2331/10
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 275 g, príkon 1500 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, rozmery 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (V׊×H), hmotnosť 8 kg
448,90 €
Zánovné
Objednávací kód: PHIatk07
SAGE BES980 Espresso - Pákový kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
1,7
SAGE BES980 Espresso
Pákový kávovar – do domácnosti a profesionálny, príkon 2400 W, tlak 15 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,5 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, vtláčacia páka/stanica, displej, s mlynčekom, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické čistenie mliečnych okruhov, nastaviteľnosť teploty mlieka, odkladacia plocha na šálky, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 45,5 × 37 × 41 cm (V׊×H), hmotnosť 19,7 kg
1 899 €
Rozbalené
Objednávací kód: SAGBE013
JURA WE8 Chrome - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA WE8 Chrome
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do kancelárie, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 3 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a odkladacia plocha na šálky, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 41,9 × 29,5 × 44,4 cm (V׊×H), hmotnosť 10 kg
1 829 €
Rozbalené
Objednávací kód: JURAK197
SIEMENS TQ903R09 EQ900 - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
SIEMENS TQ903R09 EQ900
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 375 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,3 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie, kontrola výmeny vodného filtra a deaktivácia preplachu, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s home Connect, rozmery 39,2 × 31,5 × 47 cm (V׊×H), hmotnosť 11,9 kg
1 859 €
Použité
Objednávací kód: SIEAK961
Siemens TQ907R03 EQ900 - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
Siemens TQ907R03 EQ900
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 270 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,3 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie, kontrola výmeny vodného filtra a deaktivácia preplachu, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s home Connect, rozmery 39,2 × 31,5 × 47 cm (V׊×H), hmotnosť 13,2 kg
1 879 €
Rozbalené
Objednávací kód: SIEAK029
Sage BES980BTR Black Truffle - Pákový kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
1,7
Sage BES980BTR Black Truffle
Pákový kávovar – do domácnosti a profesionálny, príkon 2400 W, tlak 15 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,5 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, vtláčacia páka/stanica, displej, s mlynčekom, mliečny systém, naparovacia dýza, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické čistenie mliečnych okruhov, nastaviteľnosť teploty mlieka, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, s bezdotykovým displejom, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 45,5 × 37 × 41 cm (V׊×H), hmotnosť 19,6 kg
1 379 €
Zánovné
Objednávací kód: SAGPK381
2,4
SENCOR SES 6010SS Espresso
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1770 W, tlak 15 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,3 l, s funkciou horúcej vody, nádoba na vodu, s mlynčekom, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, rozmery 41 × 41 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 8,5 kg
318,90 €
Použité
Objednávací kód: SENpkk55
SENCOR SES 9300BK
Automatický kávovar – s mlynčekom, príkon 1400 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,3 l, s funkciou horúcej vody, nádoba na vodu, mliečny systém, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, pomeru kávy a mlieka, rozmery 21,5 × 34 × 45,5 cm (V׊×H), hmotnosť 9,5 kg
460,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SENatk90
SIEMENS TF305E04 EQ300
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1300 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,4 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 38,3 × 25,1 × 43,3 cm (V׊×H), hmotnosť 7 kg
739,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SIEAK901
Nivona NICR 820 - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
Nivona NICR 820
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 1455 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie, kontrola výmeny vodného filtra a odvápňovací program, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 33 × 24 × 48 cm (V׊×H), hmotnosť 9,7 kg
1 069 €
Rozbalené
Objednávací kód: NIVAK203
ELECTROLUX 900 PRO EBC65X - Vstavaný kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
ELECTROLUX 900 PRO EBC65X
Vstavaný kávovar automatický, objem nádržky na vodu: 1.8l, funkcie: funkcia horúcej vody a príprava dvoch šálok naraz, rozmery: 45.5×59.4×36.1cm (V׊×H), farba: čierna a strieborná
1 439 €
Zánovné
Objednávací kód: ELEKA005
DOMO DO720K
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1550 W, tlak 15 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,8 l, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, zásobník na mletú kávu, s mlynčekom, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nahrievanie šálok, s dotykovým ovládacím panelom s ikonami, rozmery 41,3 × 32 × 34,5 cm (V׊×H), hmotnosť 8,8 kg
345,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: DOMkav001
Philips Series 4300 LatteGo EP4346/70 - Automatický kávovar
Doprava
zadarmo
4,5 45×
Philips Series 4300 LatteGo EP4346/70
Automatický kávovar tlak 15 bar, mliečny systém LatteGo, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, funkcia horúcej vody, parná dýza, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, režim úspory energie a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1,8 l, mechanizmus mletia: mlecie kamene, veľkosť zásobníka mlynčeka 275 g, stupne hrubosti mletia 12, príkon 1500 W, šírka 24,6 cm, výška 37,2 cm, hĺbka 43,3 cm, hmotnosť 8 kg, farba čierna
699 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: PHIAK217
Miele CM 5310 Silence čierna - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Miele CM 5310 Silence čierna
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 200 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,3 l, automatické vypnutie, časovač, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 36 × 24,1 × 46 cm (V׊×H), hmotnosť 9,5 kg
849,90 €
Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Očakávame 13. 6. 2024
Objednávací kód: MIEAK855
Miele CM 6160 lotosovo biely - Automatický kávovar
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Miele CM 6160 lotosovo biely
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s miele@home, rozmery 35,9 × 25,1 × 42,7 cm (V׊×H), hmotnosť 9,9 kg
Cenová bomba
1 109 € Ušetríte 280 €
Na objednávku – termín upresníme 3 ks
Očakávame 14. 6. 2024
Objednávací kód: MIEAK091

Kávovary s mlynčekom

Kávovary s mlynčekom

V kategórii Kávovary s mlynčekom máme práve teraz na Alza.sk celkom 283 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kávovary s mlynčekom Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kávovary s mlynčekom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kávovary s mlynčekom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kávovary s mlynčekom recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií