MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka)

Zobraziť katalóg
Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka)
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia otvorená, frekvenčný rozsah 15Hz–25000Hz, citlivosť 101dB/mW, impedancia 60 Ohm, kábel 1.25m, 3.5mm Jack
37,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka) 37,90 € Zánovné

Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka)

Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka) je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

kvalita

V roku 1984 táto ikona bola prvýkrát predstavená medzi slúchadlami a radosť všetkých oddaných nadšencov si zachovala svoj pôvodný dizajn, výkon a predovšetkým kvalitu. Slúchadlá sú vyhľadávané najmä pre silné a husté basy. Vynikajú najmä pri počúvaní elektronickej a rockovej hudby. Kombinácia kvality a nízkej ceny robí Koss Porta Pro limitovanou edíciou zelenej edície inteligentným nákupom pre každého milovaného hudobného milenca. 

Porta Pro Green

Veľmi pohodlné

Vďaka dvom oporným bodom (vlastné sluchadlo a pena na ušiach) slúchadlá dokonale zapadajú do hlavy . Slúchadlá vyhovujú všetkým podmienkam. Môžu byť spoločníkom aktívnej osoby na cestách, domáceho poslucháča alebo počítačového hráča. Ich všestrannosť je taká veľká výhoda pre dnešné spomalené časy. 

Jednoduché a skladovanie

Ďalšou špecialitou je bezpochyby spínač comfortZone, ktorý môže vhodne rozložiť tlak na uši a hlavu. Headset je možné ľahko sklopiť na minimálnu veľkosť . Okrem toho, ak máte akékoľvek poškodenie vašich slúchadiel, nemusíte odstraňovať slúchadlá, ako je dnes bežné, pretože opravy sú jednoduché a lacné. 

Porta Pro Green

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, nejsou nijak poskozena ty sluchatka, nebo jak dlouho jsou pouzivana? Dekuji.

Príslušenstvo pre Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka)
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií