Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LandingZONE IONA Dock pre iPhone/iPad

Zobraziť katalóg
LandingZONE IONA Dock pre iPhone/iPad
3,0 1 hodnotení
Dokovacia stanica – uhol otáčania 120°, kompatibilný s krytmi, možno pripojiť slúchadlá, lightning kábel súčasťou balenia
32,89 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  LZO109 Produktové číslo:  LP001 Stránky výrobcu
LandingZONE IONA Dock pre iPhone/iPad 32,89 € Zánovné

LandingZONE IONA Dock pre iPhone/iPad

LandingZONE IONA Dock pre iPhone/iPad je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

LandingZONE IONA Dock je špeciálna dokovacia stanica na nabíjanie zariadení iPhone a iPad. Vďaka tejto dokovacej stanici môžete zabudnúť na každodenné hľadanie nabíjacieho kábla a nabíjačky, stanica vždy zostane na rovnakom mieste, jednoducho sa používa a ponúka neopozeraný dizajn, ktorý navrhoval priemyselný dizajnér Mike Nuttall. Dokovacia stanica disponuje otočnou kruhovou základňou z hliníka, je pevná a stabilná. Nabíjanie prebieha cez lightning konektor, jednoducho zacvaknite iPhone či iPad do konektora, zariadenie oprite a môžete začať nabíjať, a to aj s krytom. Pri nabíjaní máte prístup aj ku slúchadlovému konektoru.

Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice LandingZONE IONA Dock pre iPhone/iPad

  • Dizajnová dokovacia stanica
  • Otočný podstavec z hliníka
  • Uhol otočenia až 120°
  • K zariadeniu môžete pripojiť slúchadlá aj v režime nabíjania
  • Lightning kábel súčasťou balenia
  • Kompatibilný s krytmi na iPhone

Dokonale navrhnuté pre všetky situácie

Dokovaciu stanicu môžete vďaka presne navrhnutým rozmerom pohodlne využiť aj ako stojan pre iPad a využiť ho ako ďalší monitor k vášmu Apple počítaču. Stačí iPad zapojiť do dokovacej stanice a nainštalovať príslušnú aplikáciu z obchodu App Store. Stanicu môžete využiť aj ako stojan pre iPhone pri videohovoroch a sledovaní videí a filmov.

Dokovacia stanica pre zariadenia:

  • iPhone
  • iPad
 
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak dlouhý lightning kabel je součástí balení? Je kabel vyměnitelný? Děkuji.

Dobrý den,jde to i na iPhone 7+ A i na 8 co teď bude? Dekuji

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli tato dokovací stanice podporuje iPhone 5S. Děkuji

Príslušenstvo pre LandingZONE IONA Dock pre iPhone/iPad
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií