Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

LG G3 (D855) Shine Gold 32GB

Zobraziť katalóg
LG G3 (D855) Shine Gold 32GB
4,7 54 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS Quad HD (534 ppi) Gorilla Glass 3, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.5 GHz, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, MicroSDXC až 128GB, Fotoaparát 13 Mpix dual LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE, NFC, LTE, FM rádio, USB/OTG, Micro SIM, Android 4.4
Pridať do zoznamu
LG G3 (D855) Shine Gold 32GB 291,70 € Zánovné

LG G3 (D855) Shine Gold 32GB

LG G3 (D855) Shine Gold 32GB je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Vlastnosti

  • QUAD HD displej s maximálne detailným zobrazením
  • Pokročilý fotoaparát s funkciou OIS+
  • Ľahká konštrukcia s metalickým dizajnom
  • SMART NOTICE - skôr, než sa spýtate
  • KNOCK CODE™

Inovatívna raketa

Spoločnosť LG to myslí so súbojom o najlepší chytrý telefón úplne vážne. Aby tiež nie. V novom modeli s označením G3 sa totiž spája množstvo inovatívnych funkcií, ktoré podčiarkujú elegantne spracované telo prístroja. Všetko dokonale lícuje, nikde nič nevŕzga a pred pohľadom na čelnú stranu sa radšej najskôr usaďte.

Obrovský displej s neuveriteľnou hustotou 534 obrazových bodov na palec jednoducho nemá konkurenciu. Vďaka tenkým rámčekom okolo sa ani na prvé ohmatanie nezdá, že jeho uhlopriečka atakuje hranicu 5,5 palca. Nehľadiac na brutálne rozlíšenie 2560 x 1440 pixelov.

Smart Notice

Zaujímavý pomocník Smart Notice prevezme úlohu vášho osobného asistenta. Pripomenie zmeškané hovory, plánovanú schôdzku, ale i napríklad že vonku prší.

Rýchly a praktický

Užívateľské prostredie dosiahlo razantných úprav. Všetky animácie, prechody obrazoviek aj nové ikony vyzerajú vkusne a rýchlosť je priamo diabolská. Kruhové okno Quick Circle™ zobrazuje šesť najčastejšie používaných aplikácií, takže k nim máte ľahší prístup.

Unikátny kúsok je možné nájsť na zadnej strane. Práve tu sa totiž nachádza 13 Mpx fotoaparát s funkciou optickej stabilizácie obrazu. Môžete tiež vytvárať jasnejšie, ostrejšie snímky pri nižšej intenzite osvetlenia. Vďaka rýchlemu zaostreniu nikdy nezmeškáte okamih, ktorý chcete zvečniť.

Skvelý základ

O bezpečnosť sa postará odomykanie pomocou Knock Code, teda zásluhou dobre mierených poklepaní na preddefinované miesta. Pod touto celkovou kamuflážou sa ukrýva operačný systém v najnovšej verzii - Google Android 4.4. Všetky aplikácie, zábavné hry aj hudobné hity máte doslova na dosah ruky.

Poriadny výkon

Poriadny stroj musí poháňať dostatočne silné železo. Túto neľahkú úlohu na seba prevzal štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801, ktorého jadrá sú naladené na frekvencii 2,5 GHz. S potešením možno kvitovať pomerne štedrú kapacitu batérie, ktorá sa zastavila na hodnote 3000 mAh. Vďaka efektívnemu využívaniu energie možno očakávať vynikajúcu výdrž aj pri náročnejšom používaní.

Inteligentna klávesnica modelu LG G3 uľahčuje a urýchľuje písanie a pomáha obmedziť preklepy. Je nastaviteľná a optimalizuje sa podľa vašich návykov.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
2,1 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
146,3 mm Hotovo!
Šírka
74,6 mm Hotovo!
Hĺbka
8,95 mm Hotovo!
Hmotnosť
149 g Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,1 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,4 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!

Pamäť a výkon

Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Chcel by som sa spýtať či sa k tomúto telefónu LG G3 dá dokúpiť nabíjací kábel. Ďakujem

dobry den. zakoupil jsem u vas lg g3 D855 .. a mam problem nefunguje. LTE a od operatora nastavovaci sms byla instalovana.. LTE je v telefonu povoleni ale nefunguje. simkarta byla v lozena do jineho telefonu a tam LTE. funguje. dekuji za odpoved

Dobrý den, zaujal mne u vás výrobek s kódem RL668e8a, ale než jsem si ho stihla objednat, označení se změnilo na "prodje skončil" - znamená to prosím, že výrobek již zakoupil někdo jiný nebo byl stažen z prodeje..? Děkuji vám za odpověď

Telefon jsem už zakoupil, ale zajímalo by mě proč byl vrácen a znovu prodán se slevou 60% ? Co přesně je důvodem takové slevy nebo reklamace?

Dobrý den, budete mít prosím LG G3 32G černý v sadě s krytem stejně jako máte zlatý? Děkuji

Dobrý den,   na základě našeho dnešního telefonického hovoru na zákaznické lince Vám zasílám print-screeny obrazovek, které prokazují nepřítomnost jakýchkoliv elektronických licencí, které jsem měl obdržet současně s nákupem mobilního telefonu ve Vašem elektronickém obchodě - objednávka 156726812 (faktura přílohou). Žádám proto o jejich aktivaci se zasláním podrobného návodu zprovoznění jejich využívání v mobilním telefonu.   Děkuji Vám za spolupráci.   Jiří Böhm ---------- Původní zpráva ---------- Od: bohm6362 Komu: Alza.cz Datum: 5. 1. 2016 23:34:16 Předmět: Re: Přijetí dotazu - CCT1883652 " Dobrý den,   mohli by jste mi odpovědět na můj dotaz? Již jsem jej zasílal 2x a nikdo mi z Vaší společnosti není schopen zaslat jakoukoliv odpověď. Tento přístup k zákazníkovi je poněkud "podivný".   Děkuji Vám.   Jiří Böhm ---------- Původní zpráva ---------- Od: Alza.cz Komu: [email protected] Datum: 3. 1. 2016 12:39:07 Předmět: Přijetí dotazu - CCT1883652 " Alza.cz Vážený zákazníku, děkujeme za Váš dotaz. Odpověď Vám zašleme v co nejkratší době e-mailem. Číslo Vašeho dotazu je CCT1883652. Vaše Alza.cz   Otázka Dobrý den, potřeboval bych poradit - jakým způsobem mohu aktivovat níže uvedený časopis týden do svého nového mobilního telefonu a jakým způsobem aktivovat antivirový SW ESET? Děkuji Vám za Vaši radu. Jiří Böhm číslo objednávky, kde jsem obdržel výše uvedené je 156726812 Kde nás najdete? 78 výdejních míst v ČR(https://www.alza.cz/article/2711.htm) Potřebujete poradit? 225 340 111(https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a> Obchodní podmínky(https://www.alza.cz/obchodni-podminky-art10.htm) & FAQ(https://www.alza.cz/article/527.htm) & Kontaktní formulář (https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a> (https://www.alza.cz/aplikace-alzacz-a-alza-media-art7565.htm?utm_medium=email&utm_source=alzamailing&utm_campaign=mailkonecpromo) " " Konzole Mail ID: 65725123

Príslušenstvo pre LG G3 (D855) Shine Gold 32GB
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií