AD elektro MS hokej

LG Optimus L7 II (P710) Titanium

Zobraziť katalóg
LG Optimus L7 II (P710) Titanium
4,5 22 hodnotení
Mobilný telefón 4.3 "800x480, Dual-Core procesor Cortex A5 1GHz, interná pamäť 4GB, RAM 768MB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.1
Kód:  RL660b2 Produktové číslo:  LGP710.ACZEKT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG Optimus L7 II (P710) Titanium

Máte radi zábavu a pritom dbáte na precízne dizajn? To vás iste poteší novinka od LG - P710 Optimus L7 II. Vďaka tomuto všeumelec sa vám otvorí nový rozmer mobilnej zábavy. Budete môcť sledovať videoklipy, hrať hry, počúvať rádio alebo hudbu uloženú na pamäťovej karte, surfovať po internete, byť v kontakte so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach a sledovať videá na YouTube. Vďaka Google Play naviac získate prístup k takmer 600 000 voľným alebo plateným aplikáciám. S týmto telefónom sa už navyše nikdy nestratíte, a to vďaka integrovanej navigáciu. Telefón nezaostáva ani po dizajnovej stránke. Zaoblené tvary a čisté línie sú efektné nielen na pohľad, ale determinujú prístroj tiež k ľahkej manipulácii a skvelému padnutie do ruky. Skvostne pôsobí tiež laserovo ryté detaily.

Telefón je vybavený dvojjadrovým procesorom ARM Cortex A5 s frekvenciou 1 GHz a 768 MB RAM. Vaše dáta môžete ukladať do 1,78 GB dostupnej internej pamäte, alebo na pamäťové karty microSDHC s až 32 GB. Telefón ponúka skvelú pripojiteľnosť, ponúkne rozhranie microUSB, Bluetooth 3.0, Wi-Fi a NFC. Vďaka batérii s kapacitou 2460 mAh vydrží telefón až 800 hodín v pohotovosti. Ovládanie telefónu je veľmi jednoduché a intuitívne vďaka operačnému systému Android 4.1 Jelly Bean.



Na aké vychytávky sa s týmto telefónom môžete tešiť?


Vďaka extra veľkej kapacite batérie 2460 mAh s technológiou SiO + vám telefón vydrží v prevádzke naozaj dlhú dobu. Telefón sľubuje až 800 hodín v pohotovostnom režime. Pri týchto obdivuhodných parametroch sa len ťažko dá uveriť štíhlemu tvaru telefónu (hĺbka 1 cm).




Sledujete film av tom vám príde textovky od kamaráta, na ktorú potrebujete odpovedať, ale nechcete vypínať video? S funkciou QSlide to už nebude problém. Táto funkcia vám umožní zobraziť na transparentnej vrstve dve funkcie naraz. Obľúbený film si tak iste vychutnáte bez prerušenia.




Buďte štýloví s inteligentným LED diódovým osvetlením. Na rôzne situácie budete upozorňovanie rôznou farbou hlavného tlačidla. Rozpoznáte tak ľahko zmeškaný hovor, prijatý e-mail, SMS správy alebo pripomienku v kalendári.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG Optimus L7 II (P710) Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Optimus L7 II (P710) Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Optimus L7 II (P710) Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Optimus L7 II (P710) Titanium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG Optimus L7 II (P710) Titanium.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií