AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LG RP4

Zobraziť katalóg
LG RP4
5 8 hodnotení
Bluetooth reproduktor – aktívny, s výkonom 120W, k mobilu, s prehrávaním USB flash, AUX, Bluetooth 4.0, podpora AAC, výdrž batérie 10 h
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JLG5020a9d Produktové číslo:  RP4 Stránky výrobcu

LG RP4

LG RP4 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Reproduktor LG RP4 so všesmerovým zvukom

S bluetooth reproduktorom LG RP4 si užijete 360° všesmerový zvuk!  Uchváti vás svojím kužeľovitým tvarom, ktorý krásne doplní interiér vašej domácnosti. Navyše sa pýši vysoko kvalitným a všesmerovým zvukom.

Optimálne štruktúry reflektorov pre perfektný zvuk v celej miestnosti

Bežné reproduktory rozptyľujú zvuk v obmedzenom priestore, zatiaľ čo reproduktor Bluetooth LG RP4 vyniká patentovanou technológiou s vierohodným 360°zvukom. Optimálne štruktúryreflektorov skreslením čelia. Zvuk sa tak šíri vo všetkých smeroch naprieč. Nemusíte sa pohybovať po miestnosti, aby ste počuli zvuk rovnako, reproduktor na Bluetooth LG RP4 vám totiž ponúkne perfektný zvuk, nech už sa v miestnosti nachádza kdekoľvek.

Reprák na Bluetooth LG RP4 s čistými výškami a bohatými basmi

Užite si čisté výšky a bohaté basy s Bluetooth reproduktorom LG RP4. A čo sa za tým skrýva? Titánový výškový reproduktor, ktorý vyjadrí presné a detailné výšky. Taktiež basový reproduktor, ktorý zase zo sklenených vlákien vie vytvoriť bohaté a dynamické basy. Celkový dojem je potom nezabudnuteľný.

LG RP4 s titánovým výškovým reproduktorom

Súčasťou LG RP4 je titánový výškový reproduktor, ktorý stláča vysoké tóny a silne ich rozptyľuje v rozsahu 360°. Kľúčom je dobrá tuhosť, ktorá spevňuje membránu, vďaka čomu je schopná produkovať jasnejšie vysoké tóny vibrujúce 10 000-krát za sekundu, bez toho, aby došlo k poškodeniu. 5,25-palcový reproduktor je vyrobený zkvalitného a ľahšieho materiálu s dobrou elasticitou. Vďaka tomu produkuje dynamické tóny a čistejšie vokály.

Reproduktor LG RP4 zároveň ako praktické osvetlenie

To však nie je všetko! Reprák na Bluetooth LG RP4 vám nebude iba skvelým parťákom pri počúvaní vašej obľúbenej hudby, ale aj ako praktické osvetlenie. </p>

Stiahnite si aplikáciu XBOOM

V prípade, že by ste si chceli prispôsobiť podsvietenie vašej nálade, jednoducho si stiahnite aplikáciu XBOOM, ktorá vám umožní vybrať z 16,8 milióna farieb. Sami si tak prispôsobíte svetlo podľa vašich potrieb a preferencií.

Elegantné vyhotovenie reproduktora LG RP4 krásne doplní interiér vášho domova

Reproduktor, osvetlenie a čo ďalej? Bluetooth reprák LG RP4 je tiež krásny doplnok vášho domova. Navrhnutý bol presne tak, aby splnil všetky vaše očakávania. Kónický tvar navodí pocit stability a štýlové farby dodajú elegantný vzhľad.

Prvotriedne materiály reproduktora LG RP4

Bluetooth reproduktor LG RP4 je vyrobený z prvotriedneho materiálu, ktorý dodá úplne oslnivý dizajn. Reproduktor si navyše môžete vybrať vo viacerých farebných vyhotoveniach, napríklad vínové, modrozelené, béžové alebo uhľovočierne.

Staňte sa hviezdou večera!

Stiahnutím aplikácie XBOOM sa môže stať profi DJ, ktorý roztancuje každého v miestnosti. Aplikácia ponúka množstvo DJ zvukových efektov.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Fialová Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
AUX Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
AUX Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
120 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S prehrávaním USB flash Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
3 900 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
2,48 cm Hotovo!
Hĺbka
2,48 cm Hotovo!
Výška
5,14 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi modely LG RP4 a LG RP4G

Príslušenstvo pre LG RP4
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií