AD homeoffice AD homeoffice

Marantz PM5005 strieborný

Zobraziť katalóg
Marantz PM5005 strieborný
4,0 1 hodnotení
HiFi zosilňovač 2x 40 W (55 W), integrovaný predzosilňovač, reproduktory A/B, funkcia Source Direct
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MAR004a5 Produktové číslo:  PM5005/N1SG
Marantz PM5005 strieborný 231,07 € Rozbalené

Marantz PM5005 strieborný

Marantz PM5005 strieborný je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Integrovaný zosilňovač Marantz PM5005 ponúka za prijateľnú cenu veľa skvelého zvuku. Využíva technológiu prúdovej spätnej väzby, ktorá bola donedávna vyhradená len modelom vyššej triedy. Vďaka nej zaisťuje veľmi rýchle a presné spracovanie signálu, čo sa prejavuje dokonale vyváženou stereofónnou reprodukciou a veľmi otvorenou, presnou priestorovú lokalizáciou.

Marantz PM5005 dokáže dodať výkon 40 wattov na kanál pri ôsmich ohmoch alebo 55 wattov pri štyroch. Uložený je v kovovom šasi s robustným čelným panelom, čo ešte umocňuje odolnosť jeho konštrukcie. Zosilňovač je osadený na mieru optimalizovanými súčiastkami na vyladenie zvuku, predzosilňovačom pre gramofón, alebo napríklad funkciou premostenia spracovania signálu (Source Direct), ktorá skracuje signálové cesty na minimum. Vďaka všetkým uvedeným prvkom zdvíha latku prednesu zosilňovačov základnej triedy zase o kúsok vyššie.

 

Prúdová spätná väzba

Technológia Current Feedback realizuje reprodukciu so širokým frekvenčným rozsahom a presnou odozvou. Impedancia v bode prúdovej spätnej väzby je obmedzená, čo sa prejavuje veľmi nízkym fázovým posunom. Prostredníctvom udržiavania negatívnej spätnej väzby (NFB) na minime je efektívne zlepšovaná prechodová charakteristika. Vďaka tomu je dosahovaná špičková čitateľnosť prednesu v celom frekvenčnom rozsahu. Pri zosilnení s prúdovou spätnou väzbou nie je na rozdiel od klasického zosilnenia s napäťovou spätnou väzbou výkonový zosilňovač citlivý na vysoké dynamické úrovne hlasitosti.

 

 

Source Direct

Režim Source Direct poskytuje najvyššiu možnú čistotu signálu. Pri aktivácii signál prechádza čo najkratšou cestou s vynechaním obvodov na spracovanie tónových korekcií, čo oceníte najmä pri audiofilných nahrávkach, kde používatelia preferujú čo najbližšiu reprodukciu vo vzťahu k originálnej nahrávke.

 

Parametre a špecifikácia:

Zvukové charakteristiky:
Výstupný výkon (8/4 ohmov): 40/55 W RMS, 45/60 W DIN, 55/80 W IHF
Frekvenčná odozva: 10 Hz - 50 kHz
Celkové harmonické skreslenie: 0,05 %
Činiteľ tlmenia: 100
Vstupná citlivosť MM: 2 mV/47 kOhmov
Odstup signálu od šumu MM: 83 dB
Vstupná citlivosť - linkový vstup: 200 mV/20 kOhm
Odstup signálu od šumu - linkový vstup: 102 dB

Konektory:
6x analógový vstup audia (z toho 1x pre gramofón (MM))
2x analógový výstup audia
1x D-Bus
1x slúchadlový výstup
Výstup na dva páry repro (A/B, skrutkovacie svorky)

Ostatné:
Napájací zdroj s lineárnym budením/funkcia Source Direct/pohotovostný režim/topológie Current Feedback (prúdové spätnej väzby)/predzosilňovač pre gramofón/verzie HDAM SA3, SA2/audio komponenty vysokej kvality/symetria/basy/výšky/funkcia Loudness

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 110 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,3 W
Automatické vypínanie

Vyhotovenie:
Farba: strieborná champagne
Kovový predný panel
Rozmery: 440 x 370 x 105 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 6,7 kg

Štandardné príslušenstvo:
Systémový diaľkový ovládač (môže tiež slúžiť na ovládanie ostatných komponentov Marantz)

Poznámka:
» Všetky HiFi zosilňovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz PM5005 strieborný
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií