AD homeoffice MPLA318265

ANGRY BEARDS Sada Balzam na pery a Športový lubrikant na intímne partie, 100 ml

Zobraziť katalóg
ANGRY BEARDS Sada Balzam na pery a Športový lubrikant na intímne partie, 100 ml
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: balzam na pery a športový lubrikant na intímne partie 100ml - 2,20 €/100 ml
Kód:  DEO500s Produktové číslo:  DEO500s Stránky výrobcu
ANGRY BEARDS Sada Balzam na pery a Športový lubrikant na intímne partie, 100 ml Predaj skončil

ANGRY BEARDS Sada Balzam na pery a Športový lubrikant na intímne partie, 100 ml

Darčekovou sadou ANGRY BEARDS určite potešíte každého muža. Tento jedinečný set obsahuje balzam na pery a dezodorant pre ich intímne partie, ktorý ocenia nielen pri športe. Balzam na pery ANGRY BEARDS dopraje perám jemnú starostlivosť a je navyše nabitý chlapskou príchuťou energetického drinku. Dezodorant zase slúži na zníženie priľnavosti v oblasti miešku, čo vám zaistí lepší komfort napríklad pri športe. Ide o poctivé české výrobky a ich kúpou rozhodne neoľutujete, ktorý muž by nechcel mať zvodné pery a vždy suchý a prevoňaný klin?

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady ANGRY BEARDS – balzam na pery a športový lubrikant 100 ml

  • Jedinečná darčeková sada pre mužov
  • Obsahuje balzam na pery a dezodorant ANGRY BEARDS pre intímne partie
  • Balzam na pery dopraje perám jemnú starostlivosť
  • Dezodorant ANGRY Beards slúži na zníženie priľnavosti v oblasti miešku
  • Ide o poctivé české výrobky

ANGRY BEARDS Lip Balm

Aj pánske pery potrebujú hydratáciu a výživu. Balzam na pery ANGRY BEARDS dopraje perám jemnú starostlivosť a zabraňuje ich popraskaniu. Základ tvorí bambucké maslo, vosky a kokosový a mandľový olej. Vitamín E a rakytníkový olej zaistia výživu a regeneráciu. A taurín s kofeínom prebudia vaše pery kdekoľvek a kedykoľvek. Balzam je ukrytý v praktickom balení, ktoré môžete mať neustále so sebou.

Dezodorant ANGRY BEARDS

Oblasť miešku je jedno z miest s najvyššou teplotou. Ide o časť, ktorá je neustále zakrytá minimálne jednou vrstvou. Pre zlepšenie vášho komfortu v priebehu dňa či pri športe slúži pánsky dezodorant ANGRY BEARDS Antistick. Dezodorant po nanesení zníži priľnavosť v oblasti miešku, čo výrazne zvýši váš komfort behom najnáročnejších športových aktivít. ANGRY BEARDS Antistick poslúži ako rekreačným športovcom, tak aj tým profesionálnym.

Zloženie dezodorantu:
Petrolatum, Paraffinum Liquidum, C30-45 Alkyl Dimethicone, Polysorbate 80, C30-45 Olefin, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Helianthus annuus Seed Oil, Tocopherol, Etyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Mentol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Pelargonium graveolens Leaf Oil, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol.

Zloženie balzamu na pery:
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Wax, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aróma, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Oleate, Parfum, Helianthus annuus Seed Oil, Tocopherol, Etyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Caffeine, Taurín, Niacinamide, Panthenol, pyridoxín, Riboflavín, Glycerín, Aqua, Sucralose, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ANGRY BEARDS Sada Balzam na pery a Športový lubrikant na intímne partie, 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Sada Balzám na rty a Sportovní lubrikant na pytel 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANGRY BEARDS ajakbalzsam és intim dezodor 100 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií