Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Opaľovacie prípravky

BEAN BODY Coffee Scrub Coconut 220 g

Zobraziť katalóg
BEAN BODY Coffee Scrub Coconut 220 g
Peeling – vyhladí vašu pleť a zanechá ju navoňanú kávovou arómou.
Kód:  KSTE0848 Produktové číslo:  9347902001584

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEAN BODY Coffee Scrub Coconut 220 g Predaj skončil

BEAN BODY Coffee Scrub Coconut 220 g

Telový peeling z kávových zŕn BEAN BODY Coffee Scrub Coconut s obsahom 220 g pokožku vyhladzuje a zbavuje ju odumretej kože, akné a čiernych bodiek prostredníctvom kryštálikov trstinového cukru Demerara a himalájskej kamennej soli. Pomáha znižovať výskyt celulitídy, ekzému, strií, pigmentových škvŕn a psoriázy. Zlepšuje tón pokožky a zanecháva ju hodvábne jemnú a hladkú.

Jeho bohaté zloženie je obohatené o hydratačný kokosový olej a kofeín, ktorý stimuluje krvný obeh a prekrvuje pokožku. Príjemná kávová aróma vašu pokožku nádherne prevonia a navodí pocit uvoľnenia. Prípravok neobsahuje parabény a GMO a nie je testovaný na zvieratách. Rozmaznávajte svoje telo i myseľ a doprajte si pravé potešenie s blahodárnym peelingom BEAN BODY Coffee Scrub Coconut.  

Aktívne látky:

  • Kokosový olej dodáva pokožke potrebnú hydratáciu a zanecháva ju príjemne prevoňanú.
  • Kofeín pokožku prekrvuje a zbavuje nežiaducich toxínov a ďalších odpadových látok. Úspešne bojuje s prejavmi celulitídy, ekzémov, stareckých škvŕn, kŕčových žíl a ďalšími nedokonalosťami pleti.
  • Himalájska kamenná soľ a Demerara cukor vynikajú exfoliačnými účinkami, pokožku čistí a účinne odstraňujú odumretú kožu.
  • Vitamín E a kakao vďaka vysokému obsahu antioxidantov pokožku chráni a poskytujú jej výživu. Podporujú obnovu tkaniva a regeneráciu buniek.

Účinky:
Výsledkom aplikácie peelingu BEAN BODY Coffee Scrub Coconut je zamatovo hebká a vyhladená pokožka, dokonale hydratovaná a zregenerovaná, ktorá žiari zdravým vzhľadom bez prejavov kožných nedokonalostí. Prevoňaná zmyselnou vôňou kávy.

Použitie:
Aplikujte peeling na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi jemne vmasírujte, nechajte päť minút pôsobiť a potom dôkladne umyte vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Obsah:
220 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEAN BODY Coffee Scrub Coconut 220 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEAN BODY Coffee Scrub Coconut 220 g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií