AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BIOTHERM Aquasource Set 82 ml

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Aquasource Set 82 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: pleťový gél 15ml, telové mlieko 40ml, čistiaci gél 20ml a sérum 7ml - 24,27 €/100 ml
19,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSDS1873 Produktové číslo:  3614273621595 Stránky výrobcu
BIOTHERM Aquasource Set 82 ml 19,90 € Momentálne nedostupné

BIOTHERM Aquasource Set 82 ml

Darčeková kozmetická súprava pre ženy BIOTHERM Aquasource Set je určená na dokonalú hydratačnú starostlivosť o normálnu a zmiešanú pleť  Elegantná kozmetická škatuľka Cruciani ukrýva štyri produkty renomovanej americkej značky Biotherm. Okrem pleťového gélu Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gél v nej nájdete aj hydratačné telové mlieko Lait Corporel Anti Drying Body Milk,regeneračné sérum Life Plankton Elixir a čistiacu penu BiosourceKozmetická súprava Biotherm Aquasource Set je skvelá ako pozornosť pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady BIOTHERM Aquasource Set

  • Darčeková súprava pre ženy v elegantnej škatuľke
  • Sadu tvoria 4 skvele sa doplňujúce produkty renomovanej značky Biotherm
  • Zloženie prípravkov s unikátnou prísadou Life Plankton na hĺbkovú hydratáciu pokožky
  • Life Plankton na upokojenie a spevnenie pleti, jej ochranu a dokonalú regeneráciu
  • Vysoko hydratačný gél Aquasource Hyalu Plump Gél s ešte účinnejším zložením
  • Gél od Biotherm obsahuje 2 kyseliny hyalurónove s rôznou molekulárnou hmotnosťou
  • Jemné a osviežujúce mlieko s vitamínom E a citrusovými extraktmi zaistia blahodarne hydratačné a vyživujúce účinky
  • Regeneračné pleťové sérum Life Plankton Elixir omladzuje, hydratuje a spevňuje pleť
  • Biosource Purifying Foaming Cleanser je jemný svetlo zelený krém, ktorý je vhodný na čistenie normálnej a zmiešanej pleti
  • Darčeková kozmetická súprava značky Biotherm vhodná na normálnu až zmiešanú pleť

Ikonický gél s renovovaným zložením

Darčeková kozmetická súprava BIOTHERM Aquasource Set poteší obľúbeným gélom vytvoreným na potreby normálnej a zmiešanej pleti.  Aquasource Hyalu Plump Gél dodáva pleti dlhodobú hydratáciu až počas 48 hodín a zanecháva ju žiarivú a vyživenú. Zloženie gélu obsahuje 100 % prírodné, biologicky odbúrateľné probiotické extrakty Life Plankton, ktoré chránia, obnovujú a posilňujú pleť, a 2kyseliny hyalurónové s rôznou molekulárnou hmotnosťou. Jedna rýchlo preniká do hĺbky a druhá zadržiava vodu na povrchu pokožky. Jednoducho naneste ráno alebo večer na vyčistenú pleť a jemne rozotrite.

Telové mlieko Biotherm Lait Corporel L' Original zaručí príjemnú vôňu

Jemné a osviežujúce mlieko s vitamínom E a citrusovými extraktmi zaistí blahodarne hydratačné a vyživujúce účinky. Mlieko Lait Corporel L' Original Anti-Drying Body Milk na všetky typy pleti okamžite obnovuje prirodzenú ochrannú vrstvu a zvyšuje elasticitu vysušenej pokožky. Poteší ľahkou nemastnou textúrou, rýchlou vstrebateľnosťou a príjemnou vôňou. Telové mlieko od Biothermu zanechávapokožku zamatovo hebkú a zabraňuje ďalšiemu vysušovaniu. Každý deň votrite krúživými pohybmi na čistú a osušenú pokožku celého tela.

Regeneračné pleťové sérum Life Plankton Elixír sa stará o všetky typy pleti

Pleťový elixír vďaka obsahu prírodnej aktívnej látky Life Plankton omladzuje, hydratuje a spevňuje pleť. Fundamental Regenerating Treatment poteší zlepšením kvality pleti, vyhladením vrások, potlačením začervenania, ľahkou textúrou a ľahkým vstrebaním.

Čistiaca pena Biosource na normálnu a zmiešanú pleť

Pena Biosource Purifying Foaming Cleanser z darčekovej kozmetickej sady BIOTHERM Aquasource Set sa pri kontakte s vodou premení na hodvábnu penu a šetrne čistí. Svetlozelený krém odstraňuje zvyšky dekoratívnej kozmetiky a nečistôt, tónuje a rozjasňuje. Jednoducho pred použitím navlhčite tvár vodou. Aplikujte ráno a večer, jemne masírujte krúživými pohybmi a potom opláchnite teplou vodou.Vaša pleť bude čistá, svieža a v rovnováhe.

Obsah balenia:  
Biosource čistiaca pena na normálnu a zmiešanú pleť 20 ml 
Life Plankton Elixir regeneračné sérum na tvár 7 ml 
Lait Corporel hydratačné telové mlieko 40 ml 
Aquasource hydratačný gél 15 ml

Zloženie

Aquasource Hyalu Plump Gél:

Aqua / Voda / Eau, Glycerín, Alcohol Denat., Prunus Armeniaca Olej z jadier / Olej z marhuľových jadier, Cetearyl Isononanoate, Izopropyl Isostearate, Butyrospermum Parkii Butter / Bambucké maslo, Ceramid Np, Carbomer, Sodium Hylorid Chloride 2-oleamidohydroxid sodný, -1,3-oktadekandiol, cholesterol, adenozín, polyakryloyldimetyltaurát amónny, hydroxyacetofenón, hydroxypalmitoyl sfinganín, kyselina kapryloyl salicylová, vitreoscilla ferment, kyselina citrónová, Menthoxol anthantan 9prophene, 1 guma, X-chlór /40 Modráá510fen, Linalool, Limonene, Citral, Parfém / Vôňa (FIL C263675/1). Lait Corporel L' Original:

Aqua, Glycerín, Ole A Europae A Oil, Dimethicone, Propylenglykol, Trietanolamín, Limonen, Isopropylpalmitát, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Kyselina stearová, Paraffinum Liquidum, Cet Yl Alcohol, Fenoxyetanol, Kyselina palmitová, A-parafín, glykol sodný, Amedát glycerylstearát, Dimethiconol, citrusový grandisový olej, dehydroacetát sodný, xantánová guma, fruktóza, glukóza, tokoferol, citral, linalool, močovina, vitreoscilový ferment, dextrín, hexylnikotinát, kyselina alutamínová, alutamikróza, B30ém, alutamikróza Ferment Vitreoscill A = Life Plankton Tm. Biotherm Purifying Penivý čistiaci prostriedok:

Aqua, glycerín, kokosylglycinát sodný, montmorillonit, kyselina myristová, butylénglykol, argilla, kyselina palmitová, glykolstearát, kyselina laurová, kyselina stearová, hydroxid draselný, Ci 77891, chlorid Kyselina sodný, hydroxid sodný, kaolín distrium, eukcinát trizotylentritozoditý, Fenoxyetanol, Fenoxyetanol, Fenyloxyetanol, Fenyloxyetanol Ci 19140, Ci 42090, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylát, Parfum, (FIL C254768/1). Elixír životného planktónu:

Voda/voda/voda, fermentačný lyzát Bifida, glycerín, alkohol denat., dimethikon, kyselina hydroxyetylpiperazín etansulfónová, seskvistearát metylglukózy Peg-20, hydrogenovaný ricínový olej Peg-60, hyaluronát sodný, sodná soľ kyseliny hylofintofinhymonoxidovej, salicylová salicylová salicylová kyselina salicylová-krylooxidová, Hydrolyzovaná kyselina hyalurónová, Kaprylylglykol, Ferment z Vitreoscilla, Etyléndiamíndisukcinát trisodný, Xantánová guma, Pentylénglykol, Extrakt z Faexu / Extrakt z kvasníc / Extrait De Levure, Octyldodekanol (Futanol sodný / Tokoferol benzén benzóm 01/1 etanol, Parfu566IL).

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaci gél, Pleťový gél, Sérum, Telové mlieko Hotovo!
Objem
82 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaci gél, Pleťový gél, Sérum, Telové mlieko Hotovo!

Objem

Objem
82 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Aquasource Set 82 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Aquasource Set 82 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Aquasource Set 82 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií