AD homeoffice AlzaBoxy Q1

BIOTHERM Homme Energizing Shower Gél 200 ml

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Homme Energizing Shower Gél 200 ml
Sprchový gél –, objem 200ml - 129,50 €/1 l
Kód:  KSMU0058 Produktové číslo:  3367729023039
BIOTHERM Homme Energizing Shower Gél 200 ml Predaj skončil

BIOTHERM Homme Energizing Shower Gél 200 ml

Kozmetika Biotherm postavila svoje prípravky na objave termálneho planktónu. Biotherm zistil, že tento planktón žije na zemi v horských prameňoch už niekoľko miliárd rokov a je bohatý na minerály. Podľa firmy Biotherm má tento planktón prospešné účinky na pleť. Biotherm vypestoval špeciálnu čistú formu planktónu, ktorá pomáha pleti využiť jej prirodzenú obranyschopnosť.

Produkty firmy Biotherm sa vyrábajú vo výskumných laboratóriách v Monaku a to pod vedením biológa Luciena Aubert a jeho výskumného tímu. Produkty Biotherm majú v sebe silu termálnych prameňov kombinované s čistými, prírodne aktívnymi ingredienciami. Kozmetika Biotherm poteší vaše zmysly – kombinuje svieža ľahké textúry, nádherné revitalizujúce vône a ultra efektívne zložky tak, aby vám poskytli kompletný zmyslový zážitok. Svieže a chladivé textúry sú to pravé na osvieženie. Parfumácia s prírodnou esenciou grapefruitu, mandarínky a sviežej mäty. Všetky kozmetické produkty Biotherm sa vyrábajú tak, aby prebudili zmysly a energizovali vaše telo i ducha.


Účinky:
Čistí bez vysušovania a poškodenia kože. Zanecháva pokožku hebkú.

Použitie: 
Naneste na pokožku tela, speňte a potom opláchnite vodou.

Typ pleti: Výrobok je vhodný na všetky typy pleti.

Obsah: 200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Homme Energizing Shower Gél 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Energizing Shower Gel 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Homme Energizing Shower Gel 200 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií