AlzaBoxy Q1 PET

BIOTHERM Homme Ultra Confort 75 ml

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Homme Ultra Confort 75 ml
4,7 3 hodnotení
Balzam po holení upokojuje a hydratuje, ihneď sa vstrebe, nezanecháva mastný film na pleti, pre všetky typy pleti aj pre pleť citlivú
Kód:  KSMU0015 Produktové číslo:  3605540227626

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Homme Ultra Confort 75 ml

Balzám po holení s bohatou texturou. Zklidňuje podrážděnou pleť po holení, hydratuje a zanechává pleť jemnou a hebkou. Textura se okamžitě vstřebává, nezanechává mastný film na pleti. Inovativní technologie Cashmere Technology značky Biotherm představuje hydratační balzám po holení, který na pleti evokuje pocit kašmíru. Jeho bohatá a zklidňující textura poskytuje podrážděné pleti okamžité zklidnění.


Účinky: Zklidňuje a hydratuje pokožku po holení. Výsledkem je dokonale hladká a svěží pleť. 

Použití:  Po holení lehce rozetřete malé množství balzámu po bradě, tvářích a krku.

Parametry a specifikace
Výrobek je vhodný pro všechny typy pleti i pleť citlivou.
Objem: 75 ml

Složení:

Aqua (water), glycerin, isononyl isononanoate, stynthetic wax, cyclohexasiloxane, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, hexyldecanol, hexyldecyl laurate, glyceryl stearate, behenyl alcohol, tocopheryl acetate, hydrolized lupine protein, 2-oleamido-1, 3-octodecanediol, ceramide 3, hydroxypalmitoyl sphinganine, cholesterol, vitreoscilla ferment extract (vitreoscilla derment), fructose, glucose, sucrose, urea, glutamic acid, aspartic acid, alanine, hexylene glycol, dextrin, hexyl nicotinate, zea mays (corn oil), prunus armeniaca kernel oil (apricot kernel oil), passiflora edulis (passiflora edulis seed oil), oryza sativa bran oil (rice brain oil), glyceryl linoleate, glyceryl oleate, glyceryl linolenate, polyperfluoromethylisopropyl ether, dimethiconol, dimethicone, aluminium starch octenylsuccinate, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, xanthan gum, glyceryl stearate citrate, sodium dicocoylethylenediamine PEG-15 sulfate, triethanolamine, disodium edta, caprylyl glycol, phenoxyethanol, bht, parfum (fragance), linalool, coumarin.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Normálny Hotovo!
Typ
Balzam po holení Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálny Hotovo!

Typ

Typ
Balzam po holení Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Homme Ultra Confort 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Ultra Confort 75 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií