PET MPLA318265

Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml

Zobraziť katalóg
Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml
Odličovač na očné okolie, objem: 75ml - 292 €/1 l
Produkt je lokalizovaný pre SK
21,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL1203
Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml 21,90 € Momentálne nedostupné

Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml

Odličovač Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover je kozmetický prípravok, ktorý vám šetrne pomôže odstrániť vaše každodenné nalíčenie očí. Vďaka svojmu šetrnému zloženiu je tento odličovač vhodný aj pre tie najcitlivejšie oči a pre nositeľky kontaktných šošoviek. Tento prípravok odstráni aj odolný make-up, pleť nevysušuje a nedráždi. Doprajte svojim očiam kvalitnú a šetrnú starostlivosť!

Odličovač nielen dokonale čistí, ale aj revitalizuje a osviežuje očné viečka. Tento účinný odličovač vaše oči perfektne odlíči a pripraví ich tak na nočný odpočinok alebo na ďalšie líčenie. Dokonalé odlíčenie je nutné nielen pre kvalitný odpočinok očí a vašej pleti v oblasti očí, ale aj pre bezchybné následné nalíčenie. Použite jemný prípravok, aby vaše oči boli zdravé a krásne!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti aj pre citlivú.

Použitie:
Aplikujte na kozmetický tampón a potom jemne priložte na oči a krúživými pohybmi odlíčte. V prípade potreby opakujte rovnakým spôsobom. Pokiaľ sú vaše oči extrémne citlivé, opláchnite tvár po odlíčení vlažnou vodou.

Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Objem
75 ml Hotovo!
Typ produktu
Odličovač očí Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!

Typ

Typ produktu
Odličovač očí Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií