Dezodoranty a antiperspiranty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Funkčnosť produktu
Antiperspirant
(257)
Dezodorant
(359)
Určenie
Dámske
(199)
Pánske
(331)
Unisex
(70)
Typ
Guľôčkový
(121)
Tuhý
(122)
V spreji
(320)
Gélový
(8)
Krémový
(16)
Práškový
(1)
Ďalšie vlastnosti
Nezanecháva škvrny
(225)
Dlhotrvajúci
(234)
Rýchloschnúci
(39)
Na intímne partie
(4)
Objem
20 ml
975 ml
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Nielen v letných dňoch väčšinu ľudí trápi potenie, a tak musí byť poruke dezodorant či antiperspirant, ktorý pomôže minimalizovať nepríjemný pocit z potenia či zápach. Majú vám zaistiť čo najdlhšiu ochranu pred nepríjemným pachom. Aký je ale medzi dezodorantom a antiperspirantom rozdiel a aké máte pri výbere možnosti? Záleží na type pokožky, vytúženom účinku (okrem obmedzenia pachu a potenia) a ďalších faktoroch. Čítajte ďalej a vyberte si ten pravý.

Pokračovať

Chcete dezodorant alebo antiperspirant?

Starostí s potením a pachmi vás zbaví dezodorant alebo antiperspirant. Nájdete ich v rovnakej škatuľke, každý ale funguje trochu inak a má odlišné zloženie. Dezodorant obsahuje často antibakteriálne a vonné látky a eliminuje zápach spôsobovaný baktériami. Potom je tu jeho spoločník, antiperspirant, ktorý priamo bráni poteniu. Blokuje potné žľazy, a tak znižuje množstvo potu. Dôkladne si rozmyslite, ktorý z týchto dvoch pomocníkov bude pre vás lepší.

Čo je to dezodorant?

Dezodorant prekrýva telesný zápach spôsobený bakteriálnym rozkladom. Vhodný je pre tých, ktorí sa až tak veľmi nepotia, nechcú zabraňovať prirodzenej tvorbe potu alebo neznesú hliníkové zlúčeniny, soli či striebro obsiahnuté v antiperspirantoch. Dezodorant je k pokožke jemnejší ako antiperspirant a hodí sa pri menšej alebo stredne ťažkej fyzickej námahe. Na rozdiel od antiperspirantov však nezabraňuje poteniu, iba prekrýva pachy.

  • Dezodoranty sú šetrnejšie k pokožke, spravidla neobsahujú alumíniové zlúčeniny.
  • Sú dostupné aj prírodné dezodoranty bez chémie.
  • Účinne likvidujú zápach.
  • Nezabraňujú tvorbe potu, iba prekrývajú zápach.
  • Dezodoranty majú kratší účinok.

Čo je antiperspirant?

Antiperspirant bráni nielen zápachu, ale vďaka prítomnosti hliníkových zlúčenín aj produkcii potu. Tie na obmedzenú dobu zastavia vylučovanie potu z pórov. Antiperspirant je vhodný obzvlášť pri ťažkej fyzickej námahe alebo športe, kedy poskytuje dlhodobú ochranu a komfort. Vyberajte ale produkty, ktoré sadnú vašej pokožke, aby ste sa vyhli zbytočnému podráždeniu. Pre citlivú pokožku je lepší antiperspirant bez alkoholu a iných dráždivých zložiek.

  • Antiperspiranty zabraňujú poteniu.
  • Vhodné aj pri väčšej námahe.
  • Prekrývajú zápach.
  • Niektoré antiperspiranty obsahujú hliníkové zlúčeniny.
  • Nie sú tak šetrné k pokožke ako dezodoranty.

Je lepší dezodorant alebo antiperspirant? Výber závisí od vašich preferencií, teda či chcete iba neutralizovať zápach alebo kontrolovať potenie.

Koľko podôb má dezodorant alebo antiperspirant?

Obidva tieto produkty, ako dezodorant, tak antiperspirant, možno zakúpiť v rôznych podobách. Každá z týchto foriem má svoje výhody a nevýhody, každý má svoj obľúbený produkt pre jeho vlastnosti. Ide o roll-ony, ktoré sa nanášajú guľôčkou priamo na pokožku, tuhé dezodoranty, ktoré sa vám nerozlejú a ľahko sa používajú, spreje sú tiež ľahko aplikovateľné a rýchlo schnú. Nakoniec sú tu gélové a krémové antiperspiranty, či dokonca prášky.

  • Spreje sú najobľúbenejšou formou dezodorantov a antiperspirantov vďaka okamžitému pocitu sviežosti a ľahkému používaniu. Po aplikácii rýchlo zasychajú. Nevýhodou je časté vytváranie bieleho poprašku (antiperspiračný prášok) v mieste aplikácie.
  • Guľôčkové dezodoranty a antiperspiranty na rozdiel od spreja nevytvárajú poprašok, ale miesta aplikácie po nanesení zostávajú ešte chvíľu vlhké. Nanášajú sa presnejšie a rovnomernejšie ako napríklad sprej, máte tak kontrolu nad chránenou oblasťou.
  • Tuhé prípravky sú praktické na cestovanie a oproti sprejom alebo guľôčkovým verziám vydržia dlhšie. V podobe antiperspirantu však zabránia silnému poteniu, a to viac ako spreje alebo guľôčkové dezodoranty a antiperspiranty.
  • Krémy sú k pokožke jemnejšie ako ostatné prípravky. Hodia sa tak pre citlivú pokožku a vo forme antiperspirantu veľmi silno zabraňujú poteniu. Ich nevýhodou je pocit lepivosti ešte dlhú dobu po aplikácii, ktorý môže niekoho odradiť.

Deoodorant roll on
Roll on

Deodorant tuhý
Tuhý dezodorant

Antiperspirant Vichy krémový
Krémový antiperspirant

Deodorant sprej
Sprej

Aby sa cítili ako dospelí, kúpte im dezodorant pre deti. Je prispôsobený citlivej pokožke a neobsahuje silné parfumy ani chemikálie.

Pre citlivú pokožku je tu dermo dezodorant alebo antiperspirant

Dermo dezodorant a antiperspirant sú produkty špeciálne navrhnuté pre citlivú a problematickú pokožku. Nenájdete v nich iritujúce látky v podobe parabénov, alkoholu alebo umelých parfumov. Vďaka tomu sa pri ich používaní značne znižuje riziko podráždenia. Sú ideálne na každodennú ochranu pred potom a pachom aj pre tých, ktorí trpia niektorými kožnými chorobami, a pritom poskytujú dlhotrvajúcu sviežosť a komfort.

i

Používať môžete aj intímny dezodorant

Pot nás často trápi aj na iných miestach ako je podpazušie, preto je k dispozícii aj intímny dezodorant, ktorý môžete používať práve na citlivé oblasti tela. Jeho zloženie je šetrné a rešpektuje prirodzené pH pokožky, minimalizuje riziko podráždenia alebo alergických reakcií. Zaobstarať si ho môžete vo forme spreja, krému alebo obrúskov. Má špeciálne zloženie vhodné na každodennú starostlivosť o intímne partie a váš celodenný komfort.

Hľadáte dezodorant pánsky alebo dámsky?

Vyberáte dezodorant? Pánsky aj dámsky sú vám k dispozícii, každý z nich bude plne vyhovovať špecifickým potrebám oboch pohlaví. Dámske varianty sú prispôsobené svojou vôňou aj zložkami, ktoré sa starajú o pokožku najmä po holení. Pánske antiperspiranty aj deodoranty sú obvykle silnejšie, majú intenzívnejšiu vôňu a lepšie účinkujú proti poteniu. Okrem toho sú tu však produkty vhodné pre mužov aj ženy, ich vôňa i zloženie sadne všetkým.

Vyhotovenie dezodorantov a antiperspirantov pre ženy a pre mužov sa výrazne nelíšia. Pri pánskych prípravkoch narazíte ale menej na krémové zloženie.

Ďalšie užitočné vlastnosti, aké dezodorant môže mať

Vybrať si dezodorant môžete aj podľa niektorých špecifických vlastností, vďaka ktorým uspokojí vaše špecifické požiadavky. Preto na trhu nájdete produkty bez obsahu alkoholu či parabénov, ktoré sú šetrné k pokožke, bio alebo prírodné prípravky, ale aj vegánske, minerálne alebo neparfumované varianty. Každý z nich má svoje výhody, ktoré vám prinášajú optimálnu ochranu aj starostlivosť o vašu pokožku presne podľa jej potrieb.

  • Antiperspiranty či dezodoranty bez hliníka sú šetrnou alternatívou k tradičným produktom. Neobsahujú hliníkové soli, ktoré potné žľazy blokujú, ale regulujú zápach a potenie pomocou prírodných zložiek. Hodia sa aj na citlivú pokožku.
  • Dezodorant a antiperspirant nezanechávajúci biele stopy a žlté škvrny na oblečení urobí službu nielen vám, ale aj vášmu oblečeniu. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky a vaše oblečenie zostane bez stôp. Nemusíte sa tak obávať o svoj vzhľad.
  • Antiperspirant bez parfumácie sa hodí pre osoby s citlivou pokožkou alebo alergiou na vonné zložky. Je pritom rovnako účinný proti zápachu aj poteniu, ale nebude napríklad ovplyvňovať vôňu parfumu, ktorý chcete použiť.
  • Antiperspirant proti nadmernému poteniu vám poskytne silnejšiu a dlhšie trvajúcu ochranu aj v situáciách, keď sa veľmi potíte, či už ide o šport alebo náročný deň v práci. Má vyšší obsah účinných látok, ktoré bojujú s nadmerným množstvom potu.

Deodorant Wild
Prírodný dezodorant

Deodorant Nivea
Pánsky dezodorant

Antiperspirant Rexona
Pánsky antiperspirant

Antiperspirant Dove
Sprej

Pozrite si tiež BIO a prírodné dezodoranty a antiperspiranty, ktoré neobsahujú chemické látky a sú vhodné aj pre citlivú pokožku.

Užite si účinky, aké antiperspirant ponúka

Okrem ochrany proti poteniu má antiperspirant aj ďalšie účinky, ktoré prospejú najmä vašej pokožke. Poskytuje osviežujúci účinok, vďaka ktorému sa budete cítiť svieži a čistí celý deň. Antibakteriálny účinok funguje proti baktériám spôsobujúcim zápach a taktiež proti možným infekciám. Upokojujúce zložky v dezodorante zmierňujú podráždenie a začervenanie, hypoalergénne zloženie je vhodné pre jedincov s citlivou pokožkou.

i

Vyberte si dezodorant podľa veľkosti

Svoj dezodorant si môžete užívať v rôznych veľkostiach. Tá sa odvíja aj od formy produktu. Menšie balenia majú od 20 do 50 ml a využijete ich nielen doma, ale aj pohodlne na cestách. Hodí sa tiež vo chvíli, keď si chcete produkt iba vyskúšať. Väčšie balenia môžu mať aj 100 a viac ml a zaistia vám možnosť využívať obľúbený antiperspirant dlhú dobu vo chvíli, keď už viete, že vám dobre sedí.

Akú vôňu môže mať dezodorant alebo antiperspirant?

Nech hľadáte akúkoľvek obľúbenú vôňu, vybraný dezodorant alebo antiperspirant ju môže mať. Stretnete sa pri nich s nespočetným množstvom foriem a variácií, a iste si tak vyberiete tú pravú vôňu na každú príležitosť. Najobľúbenejšie sú svieže a kvetinové vône, ktoré sa hodia na teplé mesiace a každodenné použitie, potom sú tu aj drevité a aromatické vône či deodorant s citrusovou vôňou, jemnou vôňou a mnohými ďalšími, obľúbená je napríklad levanduľa. Jednou z možností je aj sprej bez parfumácie.

Antiperspiranty a dezodoranty vždy nanášajte na čistú pokožku, ktorá nesmie byť poranená ani podráždená.

Keď si chcete vziať dezodorant do lietadla

Chystáte sa cestovať? Ani tu vám nesmie chýbať vás obľúbený dezodorant do lietadla, vďaka ktorému budete svieži počas celej doby letu. Pokiaľ si ho so sebou chcete vziať aj na palubu, voľte menšie balenie, ktoré nezaberie v príručnej batožine príliš veľa miesta, navyše na palubu je obvykle dovolené vziať aeresólový rozprašovač do objemu 100 ml. Presné podmienky prepravy pre antiperspirant do lietadla vám oznámi konkrétna letecká spoločnosť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
603 položiek
4,7 54×
HUGO BOSS Hugo 75 ml
Dezodorant – pánsky, tuhý, na všetky typy pokožky, ovocná vôňa, bez hliníka, objem 75ml - 172 €/1 l
12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFB162
4,8 77×
BOROTALCO Invisible Deo Spray 150 ml
Dezodorant v spreji, pre dlhotrvajúcu sviežosť - 27,27 €/1 l
4,09 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO411
4,8 77×
BOROTALCO Original Unique Scent of Borotalco Deo Spray 150 ml
Dezodorant v spreji, pre dlhotrvajúcu sviežosť - 31,27 €/1 l
4,69 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO413
BOROTALCO Original Unique Scent of Borotalco Deo Stick 40 ml - Dezodorant Varianty
4,5 29×
BOROTALCO Original Unique Scent of Borotalco Deo Stick 40 ml
Dezodorant tuhý, pre dlhotrvajúcu sviežosť - 117,25 €/1 l
4,69 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO406
4,0
WELEDA Men 24h Deo Roll-on 50 ml
Dezodorant – pánsky, guľôčkový, drevitá vôňa, objem 50ml - 113,80 €/1 l
Zľavnené -15 %
5,69 € 6,70 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE791
4,8 110×
Rexona Invisible Black + White antiperspirant v spreji 150 ml
Antiperspirant – dámsky, v spreji, na všetky typy pokožky, bez parfumovania, nezanecháva škvrny, objem 150ml - 17,53 €/1 l
Zľavnené -20 %
2,63 € 3,29 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO031
ĽORÉAL PARIS Men Expert Cool Power Antiperspirant 50 ml - Antiperspirant
Varianty
4,5 31×
ĽORÉAL PARIS Men Expert Cool Power Antiperspirant 50 ml
Antiperspirant – pánsky, guľôčkový, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, ochranný, dlhotrvajúci, objem 50ml - 65,60 €/1 l
Zľavnené -19 %
3,28 € 4,09 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO242
4,5 48×
PURITY VISION Deokrystal 120 g
Dezodorant – 100% prírodný, bez parfumácie, účinný až 24 hodín, bez alkoholu - 48,33 €/1 l
5,80 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO323
OLD SPICE Bearglove 50 ml - Dezodorant Varianty
4,9 112×
OLD SPICE Bearglove 50 ml
Dezodorant – pánsky, tuhý, na všetky typy pokožky, aromatická vôňa, bez hliníka, objem 50ml - 80 €/1 l
4 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO201
GILLETTE Cool Wave 70 ml - Antiperspirant
Varianty
4,9 105×
GILLETTE Cool Wave 70 ml
Antiperspirant – pánsky, gélový, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, ochranný, dlhotrvajúci, objem 70ml - 50 €/1 l
Zľavnené -10 %
3,50 € 3,89 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO081
BIOTHERM Homme Day Control 75 ml - Antiperspirant Varianty
4,8 36×
BIOTHERM Homme Day Control 75 ml
Antiperspirant – pánsky, guľôčkový, nezanecháva škvrny, objem 75ml - 292 €/1 l
21,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSMU0008
4,8 25×
HUGO BOSS The Scent 75 ml
Dezodorant – pánsky, tuhý, orientálna vôňa, objem 75ml - 172 €/1 l
12,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPPF150
OLD SPICE Originál Deo Stick 50 ml - Dezodorant Varianty
4,8 179×
OLD SPICE Originál Deo Stick 50 ml
Dezodorant – pánsky, tuhý, na všetky typy pokožky, aromatická vôňa, objem 50ml - 80 €/1 l
4 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO046
4,9 196×
OLD SPICE Captain Deo Stick 50 ml
Dezodorant – pánsky, tuhý, na normálnu pokožku, drevitá vôňa, bez hliníka, objem 50ml - 80 €/1 l
4 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO257
STR8 Body Fragrance Red Code 85 ml - Dezodorant
Varianty
4,8
STR8 Body Fragrance Red Code 85 ml
Dezodorant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, drevitá vôňa, ochranný, dlhotrvajúci, objem 85ml - 49,65 €/1 l
Zľavnené -10 %
4,22 € 4,69 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO300
4,8 110×
Rexona Sexy Bouquet antiperspirant v spreji 150 ml
Antiperspirant – dámsky, v spreji, na všetky typy pokožky, ovocná vôňa, dlhotrvajúci, objem 150ml - 19,67 €/1 l
Zľavnené -20 %
2,95 € 3,70 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO058
REXONA Men Active Protection+ Invisible 150 ml - Antiperspirant
Varianty
4,8 130×
REXONA Men Active Protection+ Invisible 150 ml
Antiperspirant – pánsky, v spreji, nezanecháva škvrny, objem 150ml - 22,33 €/1 l
Zľavnené -20 %
3,35 € 4,19 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO181
DENIM Gold 150 ml - Dezodorant
Varianty
4,7 80×
DENIM Gold 150 ml
Dezodorant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, ochranný, nezanecháva škvrny, dlhotrvajúci a rýchloschnúci, objem 150ml - 14,93 €/1 l
Zľavnené -10 %
2,24 € 2,50 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO002
REXONA Men Sport Defence Antiperspirant 200 ml - Antiperspirant
Varianty
4,8 20×
REXONA Men Sport Defence Antiperspirant 200 ml
Antiperspirant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, ochranný, dlhotrvajúci, objem 200ml - 17,60 €/1 l
Zľavnené -19 %
3,52 € 4,39 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO029
4,7 19×
HUGO BOSS Hugo 150 ml
Dezodorant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, ovocná vôňa, bez hliníka, objem 150ml - 72,67 €/1 l
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFB161
4,8 133×
NIVEA MEN Deep Black Carbon 150 ml
Antiperspirant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, jemná vôňa, ochranný, dlhotrvajúci, objem 150ml - Od 26,20 €/1 l
Od  3,93 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO209
4,8 110×
Rexona Shower Clean antiperspirant v spreji 150 ml
Antiperspirant – dámsky, v spreji, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, nezanecháva škvrny a dlhotrvajúci, objem 150ml - 19,67 €/1 l
Zľavnené -20 %
2,95 € 3,70 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO057
4,9 38×
NIVEA Men Fresh Active 150 ml
Dezodorant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, bez hliníka, nezanecháva škvrny a dlhotrvajúci, objem 150ml - 29,27 €/1 l
4,39 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KDR066
BOROTALCO Invisible Deo Stick 40 ml - Dezodorant Varianty
4,5 29×
BOROTALCO Invisible Deo Stick 40 ml
Dezodorant – pre dámy aj pánov, tuhý, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, nezanecháva škvrny, objem 40ml - 112,25 €/1 l
4,49 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEO405

Dezodoranty a antiperspiranty

Dezodoranty a antiperspiranty

Dezodoranty aj antiperspiranty sú neoceniteľným pomocníkom v boji proti zápachu. Tieto prípravky proti poteniu sa aplikujú na telo, najčastejšie do podpazušia. Dezodoranty aj antiperspiranty obmedzujú zápach z potenia, pričom antiperspiranty navyše obmedzujú tvorbu potu. Vyskúšajte dezodoranty a antiperspiranty známych značiek NIVEA, Rexona alebo napríklad antiperspiračné krémy Dove.

Vôňa a sviežosť pre každú ženu

Kvalitné dámske dezodoranty a antiperspiranty vás podržia v každej situácii. Či už športujete, ste v strese alebo si užívate horúce letné počasie, dezodoranty a antiperspiranty pre ženy vám vždy poskytnú dokonalú ochranu. Najlepší antiperspirant zanechá vaše podpazušie suché, hebké a hydratované. Vyskúšajte tiež antiperspirant bez hliníka alebo dezodorant bez alumínia. Tieto prípravky proti poteniu neobsahujú alumíniové soli, ide teda o veľmi šetrný spôsob ochrany proti poteniu.

Pánske dezodoranty a antiperspiranty

Rovnako, ako je to v prípade dámskych dezodorantov a antiperspirantov, aj pri pánskych dezodorantoch a antiperspirantoch si môžete vybrať sprejové, tuhé alebo guľôčkové. Obľúbené sú napríklad tuhé dezodoranty NIVEA MEN, ktoré ochránia pred pachom potu zo stresu až 48 hodín. Antiperspiračné roll-on dezodoranty majú jemné a nezaťažujúce zloženie s vysokou účinnosťou, ktoré dlhodobo pôsobia aj v extrémnych podmienkach. Najlepší dezodorant pre mužov dodá dokonalý pocit sviežosti a energiu. Pánske dezodoranty sú vhodné pre každého muža, ktorý dbá o svoju každodennú hygienu.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dezodoranty a antiperspiranty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dezodoranty a antiperspiranty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dezodoranty a antiperspiranty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dezodoranty a antiperspiranty recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií